reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Klaudia - gratuluję sukcesu z karmieniem! A ja jakoś nie mam odwagi zdecydować się na ten krok.... Maciek czasem budzi sie o 3, a czasem nie i boję się, że gdy będę chciala Go zbyc smokiem, to juz zupelnie rozsypie sie uklad, ktory jak na razie pasuje mi. A moze mnie przekonacie, że warto? ;)

Tusiu, czemu piszesz, że gdy nie wyeliminujemy środkowego karmienia to tak zostanie? Przeczytałaś gdzieś? Bo jeśli to prawda, to już jestem przekonana ::) ;) :)

Iwon pisze:
NiaNia pisze:
Lila nie bede sie az tak ujawiac (odnosnie pracy) ale powiem tak. Jak zajrzycie do ostatniego Newsweeka z ohydna morda Kaczora na okładce to tam jest artykuł o podejsciu pracodawcy i duzych koncernów do kobiet w ciazy i mlodych mam. Opisanych jest kilka koncernów. Na jednym ze zdjec jest moja kolezanka , blondynka, Marta.Pracujemy razem. No i własnie w tej firmie o której tam pisza pracuje :)
A ja wiem, gdzie pracuje Niania  ;D Czytam newsweeka  ;)

:police: O0 ;)

No czesc!! Juz nadrobiłam.
Bylsmy dzis u lekarza na wizycie kontrolnej. Maksiula waży 6500 kg i jest zdrowy. Okropnie sie slini to to niejedzenie to moze byc przczyna rosnacych ząbków ;D :) Dlatego nie chce trzymac smoka z aventu (ten jest silikonowy wiec dosc twardy). Zmieniłam wiec butle na NUK first choice i udało sie. Zjadł bez problemu o 20 i poszedł sobie spac. No i postanbowiłam nie zageszcac mu tego jedzonka za bardzo i dawac tylko jedna łyzeczke tego Nutramigenu. Kamien spadł mi z serca bo przynajmiej wiem co jest przyczyna, ze mój syn z łakomczucha stał sie z dnia na dzien niejadkiem. Jestem wiec cała happyy. Zaopatrzyłam sie tez w zel na dziasełka i w razie czego bede dzialac.

To teraz ja sie porozwodze sama ::)

Chciałam powiedziec, ze jakos chyba dziwnie mi bedzie wrócic do pracy. Mimo, ze mam fajną sytuację i bardzo miło mnie przyjeli to jakos tak nie umiem sobie tego wyobrazic, ze pracuje znowu. Wczoraj było bardzo miło, dostałamprezenty dla maksa, wszyscy sie cieszyli i pytali kiedy wracam i ja tez sie cieszyłam..ale chyba do pewnego momentu. To takie znowu nowe uczucie. Siedze w pracy, mam nowe stanowisko, mnóstwo rzeczy na głowie i Maksia wdomu. Nie wiem jak ja sie skupie, zeby wogole pracować. Kurcze duzo tych zmian, a ja nie za bardzo lubie zmiany. Juz sie zaadoptowałam do nowej sytuacji a ta juz sie staje stara...
Mój urlop macierzynski konczy sie 11 listopada. Potem jakis miesiac zwolnienia i urlop wypoczynkowy za 2005. I 1 luty witaj szkoło :)
Nie wiem sama jak to bedzie, bo z drugiej strony nie wyobrazam sobie siebie siedzacej w domu... Trudne to wszytsko.

A teraz troche o mezu...
Zupełnie zwariował. Zasypuje mnie wiadomosciami od wyznan miłosci przez jakies swinstwa hihihi Tyle wiadomosci pelnych miłosci , pożadania i innych wyznan nie dostawałam chyba nawet na pocztaku jak sie zaczelismy spotykać. Przez to wszytsko tak sie nakreciłam, ze az mnie w brzuchu sciska na mysl, ze jutro wieczorem juz bedziemy razem.. :) Dobrze,z e juz nie mam @i że biore tabletki hehe
Nawet napisał , ze chciałby zebym była w ciazy, ze ten brzuszek był sexi i zechyba dopiero teraz to zrozumiał i ze załuje ze nie był dla mnie jezscze lepszy (choc ja uwazam, ze była naprawde bez zarztu :)) . Takze same widzicie jest nieźle hihihi

reklama
Do góry