reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Ania, skoro tyle ważycie, to rozumiem, ze Jaś jakieś 5,5 kilo, a Ty reszta? Jak Ty to robisz?? ;D ;Dania.g pisze:Wazymy 7,6 kg i 65 cm mamy wzrostu, a to nasz 14 tydzien ;D. jestesmy duzi ;D
A tak poważnie to napiszę brzydko: cieszę się, bo już myślałam, ze ja chowam jakiegoś spaślaczka. Dwa tygodnie temu ważył 6270 i sądzę, że na kolejnej wizycie może nawet pobijemy jasiowy rekord :laugh:
kolorowa_kredka
Fan(ka)
no no elfiko ty erotomanie ja tabletonów juznie będę brała bo brałam kiedyś kilka różnych bo strasznie tyłam po nich i wogóle z hormonami mi napsuły więc nie stosujemy żadnej anty i nawet gdyby coś to będziemy troszkę zaszokowani ale będziemy się cieszyć
a my właśnie na ogrógku pocycaliśmy no i wiecie co świeze powiertrze ale jak tymul walnął kupsko to aromat było czuć jeszcze takie ciekawe że po same plecy i całe przebieranie! ostatnio tak ma że mu jakoś do góry kupsko podchodzi
ok juz spadam
a my właśnie na ogrógku pocycaliśmy no i wiecie co świeze powiertrze ale jak tymul walnął kupsko to aromat było czuć jeszcze takie ciekawe że po same plecy i całe przebieranie! ostatnio tak ma że mu jakoś do góry kupsko podchodzi
ok juz spadam
Joaska
Lipcowe mamy '05
kredeczko tre co ja biore, to nie powoduja przybrania na wadze!!
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Bo on od kilku dni ma takie jazdy, to znaczy dzisiaj już znowu je normalnie, ale to chyba dzięki tej nocnej głodówce ;D A tak w ogóle, to jestem już prawie pewna, że jemu nie smakuje moje mleko. Dzisiaj, jak jadl moje z buteleczki, to non stop płakał, i na przemian rzucał się z głodu na butelkę. Karmienie trwało jakieś 30 minut, włącznie z takimi atrakcjami, jak śpiewanie, bujanie, głupich min strojenie. Jak dostaje mieszankę, to wcina, aż mu się uszy trzęsą Myślę, ze to z proszku jest po prostu słodsze..elfiko pisze:Iwon i Ty tu mi wypisujesz że Kornelek jeść nie chce!!!
Weronika tydzień temu ważyła 5kg ani grama więcej, a ma 61 cm czyli długi chudzielec
Hej dziewczyny i ja wpadam na troszke !!!
Moje malenstwo ma sie troszke lepiej !! I nawet udaje mu sie czasem spac w swoim lozeczku !!!
Aniu g to mnie zmartwilas wymiarami Jasia !! Moj Matteo w 18 tyg. ma 6650 i 62 cm. !! Ale on zle przybiera przez ten refluks !!!
Caluje was goraco i moze uda mi sie czesciej wpadac !!!
Moje malenstwo ma sie troszke lepiej !! I nawet udaje mu sie czasem spac w swoim lozeczku !!!
Aniu g to mnie zmartwilas wymiarami Jasia !! Moj Matteo w 18 tyg. ma 6650 i 62 cm. !! Ale on zle przybiera przez ten refluks !!!
Caluje was goraco i moze uda mi sie czesciej wpadac !!!
Iwon
Lipcowe Mamy '05
No właśnie, gdzie Tusia? Tuśka olej lampę, wracaj do nas!elfiko pisze:Może Tuśka tą lampe kupiła i teraz sie na czekolade robi,
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
zmykamy na spacerek