reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ania.g pisze:
Wazymy 7,6 kg i 65 cm mamy wzrostu, a to nasz 14 tydzien ;D. jestesmy duzi ;D
Ania, skoro tyle ważycie, to rozumiem, ze Jaś jakieś 5,5 kilo, a Ty reszta? Jak Ty to robisz?? ;) ;D ;D
A tak poważnie to napiszę brzydko: cieszę się, bo już myślałam, ze ja chowam jakiegoś spaślaczka. Dwa tygodnie temu ważył 6270 i sądzę, że na kolejnej wizycie może nawet pobijemy jasiowy rekord ;) :laugh:

Iwon i Ty tu mi wypisujesz że Kornelek jeść nie chce!!!
Weronika tydzień temu ważyła 5kg ani grama więcej, a ma 61 cm czyli długi chudzielec

no no elfiko ty erotomanie ;) ja tabletonów juznie będę brała bo brałam kiedyś kilka różnych bo strasznie tyłam po nich i wogóle z hormonami mi napsuły więc nie stosujemy żadnej anty i nawet gdyby coś to będziemy troszkę zaszokowani ale będziemy się cieszyć

a my właśnie na ogrógku pocycaliśmy no i wiecie co świeze powiertrze ale jak tymul walnął kupsko to aromat było czuć ;) jeszcze takie ciekawe że po same plecy i całe przebieranie! ostatnio tak ma że mu jakoś do góry kupsko podchodzi :D
ok juz spadam

elfiko pisze:
Iwon i Ty tu mi wypisujesz że Kornelek jeść nie chce!!!
Weronika tydzień temu ważyła 5kg ani grama więcej, a ma 61 cm czyli długi chudzielec
Bo on od kilku dni ma takie jazdy, to znaczy dzisiaj już znowu je normalnie, ale to chyba dzięki tej nocnej głodówce ;D A tak w ogóle, to jestem już prawie pewna, że jemu nie smakuje moje mleko. Dzisiaj, jak jadl moje z buteleczki, to non stop płakał, i na przemian rzucał się z głodu na butelkę. Karmienie trwało jakieś 30 minut, włącznie z takimi atrakcjami, jak śpiewanie, bujanie, głupich min strojenie. Jak dostaje mieszankę, to wcina, aż mu się uszy trzęsą :( Myślę, ze to z proszku jest po prostu słodsze..

Hej dziewczyny i ja wpadam na troszke !!!
Moje malenstwo ma sie troszke lepiej !! I nawet udaje mu sie czasem spac w swoim lozeczku !!!
Aniu g to mnie zmartwilas wymiarami Jasia !! Moj Matteo w 18 tyg. ma 6650 i 62 cm. !! Ale on zle przybiera przez ten refluks !!!
Caluje was goraco i moze uda mi sie czesciej wpadac !!!

reklama
Do góry