reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kasiu biedna martysia :( trzymamy kciukaski :)
a co do pogody to u nas też p[rzepięknie!! właśnie tymula jakiś czas temu wyeksmitowałam na ogródek, pranie wywaliłam i obiad robię  :laugh: tak naprawdę to właśnie idę go robić :) tylko jak tu sie od forum oderwać //// oto jest pytanie!

a po nocce całkiem nieźle się czuję! siostra powiedziała że powinnam tak więc codziennie hehe może lepiej nie bo jeszcze kiedyś tymulo z łap by mi wyleciał albo co...
narazionko

reklama
Kredko ja to mam normalnie schizy przed ponowym zajsciem teraz w ciąże i pare razy to nawet nam to bara bara zepsulo tak sie stresowałam, wczoraj byłam u gina a że ja nie moge miec spiralki( ze wzgledu na zle rozwiiety jeden jajnik- moge nie miec wiecej dzieci po spiralce) to tabletki mi pozostaja ale jak tak was czytam ze i po tabletkach mozna wpasc to kurde mam doła totalnego bo ja to taki nałogowiec seksualny jestem i bez tego ani rusz!
Już myslalam ze mi po ciazy troszke przejdzie ale gdzie tam! dalej to samo normalna erotomanka ::) ::) ::)

Iwno z tą kąpielą to u nas jest dokładnie to samo tylko jeszcze czasem mój mąż wymyśli hasło w stylu- wychodz szybko bo weronika sie wierci i pewnie zaraz sie obudzi! :p

elfiko pisze:
Iwno z tą kąpielą to u nas jest dokładnie to samo tylko jeszcze czasem mój mąż wymyśli hasło w stylu- wychodz szybko bo weronika sie wierci i pewnie zaraz sie obudzi! :p
Miałam napisać Iwon ale chyba cosik mi na mózg padło bo literki przestawiam ::)

hehe faceci tak tak u mnie też całkiem podobnie czasami choć nie powiem artek kocha małego lubi z nim porzebywac ale niebardzo potrafi go uspokoić jak płacze i troszkę się jeszcze go boi tzn artek tymka że taki maleńki kruchy
a często jest tak właśnie że ja do kuchni czy do kibelka tym płacze to zaraz jest natka tymek płacze

a no i zastanawiałam się wczoraj która z nas (planujących mieć kolejną dzidzię) pierwsza nas o tym poinformuje ? :)
ok spadam

kredko Ty się kiedyś tam połóż i pośpij troszkę bo nam padniesz  ;)

i jeszcze raz wszystkim dziękuję razem z moja myszką za wsparcie teraz trzeba tylko czekać na dobre wyniki, i chyba przejde się z małą do kościólka często tam zaglądamy i dziękujemy Bogu za nasza kruszynkę ona już tyle przeszła i wierzę że i tym razem wszystko dobrze się skończy   ;)

teraz to już naprawdę zmykam a coś Tusi chyba dzisiaj jeszcze nie ma widać

Może Tuśka tą lampe kupiła i teraz sie na czekolade robi, :p
A ja własnie przed chwila połozyłam mojego >:D spać bo nawet troszke pojadła- dałam jej marchewki z ziemniakiem i wcinała aż miło ale jej teraz tylko po troszku daje aż skończy ten 4 miesiać i do tego wypiła 100ml mleka ale oczywiście mleko to już z suszarką włączoną

Ja tu nic nie mówie i pewnie zaraz tego posta skasuje ale od trzech tygodni weronika w dzien spi tak- daje ją do łóżeczka, pielucha do policzka przytulona, smok w buzi, kocykiem otulam, puszczam pozytywke i ide, jak pozytywka skończy grać jeden utwór mała już śpi- ale ja jej normalnie nie chwale tylko tak mi sie cosik napisało o spaniu, jeny nic takiego ::)

:p

reklama
Do góry