reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a może to i lepiej ihi mam nadzieje że chociaż opłacało się u mnie zakładać tą spiralkę biorąc pod uwagę ilość przewidywanych w ciągu 5 lat stosunków  ::)
powinnam to obliczyć zanim sie zdecydowałam na zamontowanie tego druta

reklama
elfiko i kasia nie mogę z Was, ale mnie ubawiłyście ::):):) ;D ;D ;D ;D

elfiko pisze:
Może Tuśka tą lampe kupiła i teraz sie na czekolade robi, :p

... i do tego wypiła 100ml mleka ale oczywiście mleko to już z suszarką włączoną

kaśka k pisze:
a może to i lepiej ihi mam nadzieje że chociaż opłacało się u mnie zakładać tą spiralkę biorąc pod uwagę ilość przewidywanych w ciągu 5 lat stosunków  ::)
powinnam to obliczyć zanim sie zdecydowałam na zamontowanie tego druta

no właśnie Iwon nic takiego

:p :p :p
A wiecie jaki ze mnie numer?
Siedze sobie spokojnie w domku i dobrze mi z tym a tu jak wczoraj spojrzałam na kalendarz to mi sie w poniedziałek 24tego macierzyński skończył i co???
Szybko dzwoniłam do szefa o urlop , ale jazda, jutro musze sie do roboty przejechać i pozałatwiać wszystkie sprawy, ide na casły urlop a potem na dwa lata na wychowawczy bo do pracy nie mam po co wracać, nie żyjemy już z szefem w zbytniej przyjażni niestety

E-mamo Juleczka śliczna na tym zdjęciu z podkówką ;D
o ile sobie przypominam Ciebie - bo na tym zdjeciu z profila to nic nie widac to Julka do Ciebie podobna co?

reklama
Co ja bym bez forum zrobila - ciagle rozbawiajace teksciki ;D

Wrocilismy ze szczepienia - JAs zasnal ;D. Cieszy mnie to bardzo. Kazano nam od razu czopka przeciw temp. zapodac - wiec mam nadzieje ze obejdzie sie bez przykrych akcji.

Wazymy 7,6 kg i 65 cm mamy wzrostu, a to nasz 14 tydzien ;D. jestesmy duzi ;D

Do góry