reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kaśka k pisze:
popłakałam się strasznie no i mała razem ze mną  :-[ teraz sprawdzam i szukam co to za choroba ( wiem że dotyczy braku hormonów które niestety powodują niedorozwuj umysłowy)
ale modlę sie żeby badania wykazały że jest zdrowa chyba nie muszę teraz pisać co czuję jestem przerażona i mocno tulę moją kochaną dzidzie

Boze Kasiu zabrakło mi słów. Trzymajcie sie kochane. Jestes dzielna, napewno wszytsko sie ułozy. :-[

reklama
Niania powiedz jaka to robota a zaraz tam podanie jade skladac ;D
no tylko pomarzyc
ale pochwal sie gdzie pracujesz no i jako kto
;)

Mam pytanie dziewczyny, podałam pare dni temu mojej Iwusi herbatkę z kopru włoskiego, wypiła całą , widocznie bardzo jej smakowała :) ,i tak codziennie przez kilka dni wypijała po 100 ml dziennie , ale przedwczoraj zauwazyłam czerwone kropki na buzi a potem na całym ciałku :(,zastanawiam się czy to od tego.Czy ktoryś dzidzius tez tak miał? zaznaczam ze wczesniej nie miała na nic uczulenia a jem wszystko od początku,w pierwszych tygodniach piła również wode z glukozą i też nic jej nie było.

hmmm Zebra no nie mam pojecia.......
ja Milenie podalam na przeziebienie i z rumianku firmy Hippa i duzo pije tych herbatek....i nic jej nie wyszlo

no ale odloz i zobacz czy zniknia chrostki
tylko w ten sposob sie przekonasz czy to od tej herbatki

Czesc dzoiewczyny, mam szybkie pytanie- czy któras z was brała może tabletki logest? Ilr to diabelstwo kosztuje? czy to możliwe że 60zl za opakowanie??

reklama
Wiecie co? Mój syn wyrzucił nas z naszej własnej sypialni :D Zdecydowaliśmy się z mężulem przenieść ze spaniem do drugiego pokoju, coby Maciejka miał spokój w nocy, jak nam się coś chce ;) A i ja wysypiam się lepiej odkąd śpimy w innym pokoju, bo nie budzę się na każde jego chrząkniecie. A nadaje przez sen jak ne wiem co :) To się przeciąga, to cosik westchnie, no i mama już na równe nogi się rzuca, bo myśli, że mały głodny :) Świece swiatło, patrzę a on śpi jak suseł :) A teraz z drugiego pokoju budzę się jak on już ostro protestuje :)
No i w związku z tym mamy łóżko do sprzedania :) A Maciuś ma wreszcie swój pokój :)

Do góry