reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Mój Maksior zebów nie ma i nie trzyma jezscze zabawek. Ale z nowosci to powiem,ze chyba zaczaił ze ma głos bo gada i wykrzykuje z takim impetem, ze bebenki pekaja. Dzis jak dzowniła do mnie kumpela to nie mogłam z nia gadac bo ten teakie serenady wyspiewywał ze szok. No i smieje sie non stop w głos. Zna sie na zartach i mamy juz pare róznych zabaw które bardzo lubi.

A dzis kupiłam mu kilka kolorowych par rajstop i ciepłych skarpetek ;D ;) Tylko nie mówcie  swoim córkom, ze mój syn bedzie nosił rajstopy ..boto chyba obciach dla chłopaka ihihi

No to joł laski.Ide spac!!

reklama
O kurde, i jak was nadgonić!

Na początek witam zeberke i aniegab oraz wasze maluszki!!!
No i witam Martuśkę po dłuuuuuuuuuugiej przerwie!

Kasiu - z Martynką będzie wszystko dobrze, po prostu inaczej być nie może. Trzymam kciuki i razem z Tobą odliczam dni aby wynik był dobry!!!!

Adaś też chce koniecznie siedzieć, przewraca się z brzuszka na plecy, śmiać się w głos zaczą wczoraj - no ekstra widok ;D no i najważniejsze, przesypia calutkie noce (normalka :p ;))

Gazelaczku - Maciusiowi gratuluję pierwszego ząbka!!ł

Kasiu trzymam mooocno mocno kciuki za Martynke!!! i wierze z calych sli ze bedzie dobrze!!! ucaluj malutka od nas :-*

Martuska ja karmie piersia i jak na razie bylo malo dni bez okresu :p :mad: nie to zeby sie lalo ale ...powiedziala mi gin ze to pewnie przez de-po :p wiec teraz stracilam kontrole kiedy co i jak :-[ :-[ :-[ ale po pierwszej ciazy i przy karmieniu piersia @ dostalam po pol roku

Nianiu nie wiem czy juz sie gdzies doczytalas ale na wszelki wypadek podaje link http://kobieta.gazeta.pl/edziecko/1,54927,1326221.html to odnosnie centyli

a propos moje dzieci to kolosy zarowno Tym jak i Gaba sa wzrostem na najwyzszej kreseczce hm... malo tego obawiam sie ze Gabinka bedzie wyzsza od braciszka :o :o
co do Tymula to niestety wzostem wysoki ale wagowo :-[ chudzina... i jesc nie chce...choc dzis dzieki Bogu zjadl obiad ale problem z nim nie lada

Martuska Ty sie niedlugo z Mezulem zobaczysz ;D oj to dopiero sie dziac bedzie jak u Niani po tygodniu!!! to co dopiero po miesiacu fiuuu fiu
ja czasami tego mojego to bym na ksiezyc wyslala ale dluzej niz pol dnia bez niego nie wytrzymam :p

aha...strasznie fajnie zdjecia we wszystkich galeryjkach!!! juz nie potrafie nawet pokoleji opisywac bo wszedzie byloby to samo takie sliczne maluszki i takie fajne mamuski ;) :) aj na prawde sliczne!!!!

hmm ciekawe ile z nas karmi a ile słodko śpi :D ??
ja jeszcze się nie położyłam :D głupia jestem zamiast spac to ja czekam aż mi się pranko wypierze żeby powiesić (oczywiście tymka :) ) i szperam po bb i oczywiście i tak chyba nie nadrobię zaległości choć troszkę się postram
przed chwilą gnałam na górę bo tymek skrzeczał i dałam mu cycucha i spi a ja jeszcze chwilkę ponadrabiam i mykam do wyrka nie chce mi się spać bo nie mam się do kogo wtulać (tymka nie mogę tak mocno poprzytulać choć czasami i tak pewno ma mnie dość jeszcze teraz kiedy musi czułości za tatę zbierać :D )

mania pisze:
Kredus Kochana wszystkikego naj naaaaaaj!!!! na nowej drodze zycia  :) :) :) samych szczesliwych dni samych slonecznych dni i wielkiej milosci do konca!!! milosci wielkiej i pelnej!!!!
buziki  :-* :-* :-*

dzięki maniulka :)
o kurcze czy ty wszystko nadrabiasz??? zdolna bestyjka z ciebie :D

reklama
niania no kurde co za  robota ......!!!!!! :) superaśnie że jeszcze tak się u nas zdarza chyba tylko u was w firmie ;)

kasieńko napewno będzie dobrze trzymamy kciuki za dobre wyniki!! jesteście dzielne i dacie radę i pewno wszystko będzie dobrze musi być !! :)

u klaudia to maciuś już doroślak :) nieźle nieźle już rodziców sypialnią zawładnął :D

Do góry