reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

heja z wieczora:)
My też zaliczylismy dziś kilka sklepów, zaczęłam gromadzić skarby na wyjazd. Julka dostała kurteczkę, czapki, i takie tam:)
W sumie była dzielna przez całe 4 godziny, ale wracając już na obwodnicy jechaliśmy na sygnale :) Po wejściu do domu nie wiedziałam co robić najpierw, czy się rozbierać czy od razu dawać cyca :) Moja Julcia dziś skończyła 3 miesiące. Kiedy to minęło ?
Pamiętam jak urodziłam i bałam się trochę swojego dziecka to marzyłam o tym, żeby miała 3 miesiące i była już taka bardziej sztywna, a nie taka delikatna :) No i minęło nie wiadomo kiedy. Ani się obejrzę pewnie zacznie biegać.

Co za dzień dziś w ogóle, idę czytać co naprodukowałyście:):)

reklama
tak wlasnie wyglada moj ipodzik!!!!

ipod4jb.gif[img]

A ja własnie sobie od kosmtyczki wróciłam i mam piekne paznokcie. I na solarium sobie wskoczyłam - to przed sobotnim wyjsciem ;)
Teraz czekam az mi lakier do koca wyschnie bo chce tu troche posprzatac. Mój Duzy (po maniowemu) pojechal na piłke, a mały śpi najedzony zageszczonym pokarmem dzis po raz pierwszy.
Jestem cała podekscytowana jutrzejszym farbowaniem i obcinaniem włosów 8)

Mój syn jest takie grzeczny , ze juz zdazyłamdzis ciasto upiec, zrobic obiad i przyszykowac produkty na zapiekanke która bede robic jutro na przyjazd rodziców.

Jeny ale wy obrotne jestescie - shopingi, wskoczenie na solar (to mi się najbardziej marzy), manicury i inne takie ja jakos nie mam na nic takiego czasu a raczej dupy mi się nigdzie nie chce ruszac :p a pozatym to taka bida w moim portfelu - ja na miesiąc dla siebie mam tylko 100zł - taka lipa - i co tu z nimi zrobic? trochę sobie spieniezam na alegro ;) bo bym chyba je zjadła z nerwów same co miesiąc jakieś dla mnie kosmetyki to juz z 50zł.

tusia ja też tak sobie czytam i u mnie nie dość że lipa z kasą to jeszcze z czasem, mi to się marzy masażyk ;D chyba męża zagonię do roboty, o kosmetyczce już nie wspomnę, ale ja też kasę na allegro puszczam ;) a co to za zabawka dla małej o której pisałaś ???

A ja miałam iść na solarke ale mi sie nie chciało po kapieli z Jagódką wskakiwać znowu w ciuchy.
Nianiu a ty masz swoje panokcie czy robisz akryl?

NiaNia pisze:
juz zdazyłamdzis ciasto upiec, zrobic obiad i przyszykowac produkty na zapiekanke która bede robic jutro na przyjazd rodziców.
:o :o :o i znowu przy NiaNi wypadam jak nieporadny nierób. Dzisiaj wszystko olałam. Ale dość tego! Od jutra mają mi powrócić siły witalne, bo jak nie... >:D >:D >:D ;D
Joasia, pewnie, że rozumiem i GRATULUJĘ nowego cacka.
PS A mi mąż niedawno na rocznicę ślubu kupił mikrofon pojemnościowy do profesjonalnego nagrywania w studio. I też byłam cała w skowronach :laugh: :laugh:
No i najważniejsze, gratuluje wszystkim laskom zakupinoych ciuszków, kosmetyczków itd. Tutaj mogę sobię łapkę uściskać z Tusiaczkiem, też dawno się nigdzie nie ruszałam, a poszalałabym sobie po sklepach.... ::) ::)
Idę na debatę prezydencką, papatki

reklama
Melanie pisze:
NiaNia można liczyc jutro na fotki Twojej nowe fryki ?  :)

Pewnie ;D Pod warunkiem , ze mi nie wypadnie reszta włosów które mam :-[ bo jutro nakładam dekoloryzotor , potem farbe i dopiero obcinam :) Nie bedzie wielkiej zmiany, bo tylko troche powycinam to co upalone. Mysle nad grzywką ale sie troche boje ::)

Do góry