reklama
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc dzowuszki, alw nadrabiania....ale jakos sobie poradzilam
kredeczko wszystkiego Naj na nowej drodze zycia......i duuuuuuzo milosci!!!
Tusia ja bralam- Kuba to numer 125
pozniej postaram sie jeszcze cos dopiac jak nadrobie wszystko
powiem tylko, ze mialam dzis powazno rozmowe z moim ukochanym.....i nie jest tak najgorzej, chocaz lzy sie laly!!!
kredeczko wszystkiego Naj na nowej drodze zycia......i duuuuuuzo milosci!!!
Tusia ja bralam- Kuba to numer 125
pozniej postaram sie jeszcze cos dopiac jak nadrobie wszystko
powiem tylko, ze mialam dzis powazno rozmowe z moim ukochanym.....i nie jest tak najgorzej, chocaz lzy sie laly!!!
Jasio dzis 3 miesiace skonczyl - i musze przyznac ze z kazdym dniem lepiej go rozumiem i on pewnie mnie tez. Juz sie tak nie schizuje jak nie wiem dlaczego placze czy nie wiem jak go uspokic. Generalnie popoludnimi daje w kosc- jakby mial za duzo wrazen w ciagu dnia. Ale co tam - damy rade.
Od dzis do pracy bede wpadac raz w tygodniu tak na 5h - to mi odpowiada - w sumie to moglabym tak 2-3 razy do pracy w tygodniu jezdzic a reszta czasu w domku z dziecmi - ale tak sie przeciez nie da ;D - pomarzyc zawsze wolno ;D
milego wieczorku - kobietki
w sumie to nie wiem jak wy to robicie ze tyle tu produkujecie - ja mam jeszcze daleko do pelnego opanowania sytuacji w domu pod wzgledem porzadkow, gotowania itp.
Od dzis do pracy bede wpadac raz w tygodniu tak na 5h - to mi odpowiada - w sumie to moglabym tak 2-3 razy do pracy w tygodniu jezdzic a reszta czasu w domku z dziecmi - ale tak sie przeciez nie da ;D - pomarzyc zawsze wolno ;D
milego wieczorku - kobietki
w sumie to nie wiem jak wy to robicie ze tyle tu produkujecie - ja mam jeszcze daleko do pelnego opanowania sytuacji w domu pod wzgledem porzadkow, gotowania itp.
Klaudia
Lipcóweczka 2005
NiaNia pisze:PS. Klaudia dalej sie smieje z tych twoich włosów ihihhihi
Ja też się z nich dzisiaj śmieję, bo wyglądam jak pół dupy zza krzaka a dopiero teraz skończyłam pracę, więc nawet nie miałam jak umyć
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Co do ssania pięści, to mój Maciek też potrafi pół ręki włożyć do buzi i tak strasznie mlaska, że z drugiego pokoju słychać, a poza tym to chlasta się niemiłosiernie. Ciągle mu obcinam paznokcie, a on ciągle podrapany. Wygląda jakbym dziecko molestowała
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Właśnie oglądnęłam wszystkie dzieciaczki. Superaśne są!!!
Tusia, nie martw się tym naczyniakiem. Mojemu Maćkowi powoli zaczął się wchłaniać, jest już na nim coraz więcej jasnych miejsc, mimo, że najpiew zaczął się powiększać. A z tego co widzę, to Majeczka ma ten sam typ naczyniaka. Syn mojej koleżanki miał poł czoła w naczyniaku i mu się ślicznie wchłonął. Nic teraz nie widać.
Tusia, nie martw się tym naczyniakiem. Mojemu Maćkowi powoli zaczął się wchłaniać, jest już na nim coraz więcej jasnych miejsc, mimo, że najpiew zaczął się powiększać. A z tego co widzę, to Majeczka ma ten sam typ naczyniaka. Syn mojej koleżanki miał poł czoła w naczyniaku i mu się ślicznie wchłonął. Nic teraz nie widać.
tusia25
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że tak będzie.
Właśnie rozmawiałam z koleżanką ona w grudniu rodzi i z USG wyszło jej, że będzie miała dziewczynkę a jej facet jest wściekły, bo on liczył na chłopaka i już mówi jej o drugim dziecku, gdy jeszcze pierwsze się nie narodziło. On to taki typowy samiec - samochody, piwo, piłka nożna i kobiety. A ma on 37 lat i to pierwsze ich dziecko. Ja nie wiem co za chłop zamiast się cieszyc to on chodzi podłamany, ble nie lubię go.
Właśnie rozmawiałam z koleżanką ona w grudniu rodzi i z USG wyszło jej, że będzie miała dziewczynkę a jej facet jest wściekły, bo on liczył na chłopaka i już mówi jej o drugim dziecku, gdy jeszcze pierwsze się nie narodziło. On to taki typowy samiec - samochody, piwo, piłka nożna i kobiety. A ma on 37 lat i to pierwsze ich dziecko. Ja nie wiem co za chłop zamiast się cieszyc to on chodzi podłamany, ble nie lubię go.
reklama