reklama
Asiołek tez mam tą świadomosc, ze znam maksia lepiej i michał co najmniej połowe robił/ robi nie tak. Najpierw mnie kusiło i stałam nad nim. I były spiecia. A teraz robie inaczej. Zostawiam ich samych. I niech sie dzieje co chce. Maks w sumie mało płacze, ale jak juz to gdzies tam migne i patrze co sie dzieje. A jak on cos robi do dupy to robie tak : jak wraca z pracy, Maksa juz kładziemy i robimy sobie drina, czasem zapalimy fajke na balkonie ( wiec atmosfera przyjazna ;D) to opowiadam mu co wyczytalam i ze zaobserwowałam, ze faktycznie lepiej maksowi robic tk bo chyba tak woli. I tak stopniowo przez kilka wieczorów i w takich niby luźnych gadkach zupełnie wyeliminowałam to co michał robił nie tak. I teraz ich relacja jest lepsza, bo maks sie smieje, michał czuje że ma nim fajny kontakt i wszyscy sa happy. I wpłyneło to na to , ze teraz jak ma jakies watpliowsci to sie pyta "ania a jak zrobic....." :-) i jest fajnie.
Michał bardzo sie przełamał. Kiedys np nie był w stanie maksa poklepac po pupce (co ten uwielbia) bo wydawało mu sie to zboczone. Nie mówiac juz o sciaganiu skórki z siusiaka. To mu wytłumaczyłam, posiedziałam z nimi pierwszy raz i jakos sie osmielił Bardzo sie ciesze. Samami sie micha cieszy jak to pisze ;D
PS. Klaudia dalej sie smieje z tych twoich włosów ihihhihi
Michał bardzo sie przełamał. Kiedys np nie był w stanie maksa poklepac po pupce (co ten uwielbia) bo wydawało mu sie to zboczone. Nie mówiac juz o sciaganiu skórki z siusiaka. To mu wytłumaczyłam, posiedziałam z nimi pierwszy raz i jakos sie osmielił Bardzo sie ciesze. Samami sie micha cieszy jak to pisze ;D
PS. Klaudia dalej sie smieje z tych twoich włosów ihihhihi
gaga
uzależniona
NiaNiu majeczka ma kochana tez łapa w buzi i cmok cmok ;D kiedys jak tak robiła to wiedziałąm że jets głodna, a teraz to by cały czas ssałą łapulę a smoczka dalej nie....
Asiołku u nas o to samo kłótnie, nie noć jej tak bo nie lubi, daj jej tą grzechotkę a nie tamtą ale rozumiem Krzyśka on ją strasznie kocha i nie może znieść tego że jest w pracy zamiast patrzeć jak jego szkrab rośnie, ale coraz bardziej widze jak ją kocha i chce się nią zajmować
Asiołku u nas o to samo kłótnie, nie noć jej tak bo nie lubi, daj jej tą grzechotkę a nie tamtą ale rozumiem Krzyśka on ją strasznie kocha i nie może znieść tego że jest w pracy zamiast patrzeć jak jego szkrab rośnie, ale coraz bardziej widze jak ją kocha i chce się nią zajmować
kolorowa_kredka
Fan(ka)
witam
jestem chwilowo
nianiu gratulacje takiego systematycznego karmionka ja karmię na życzene tyma bo cycem (zadko kiedy bebiko) w nocy budzi się miedzy 3 a 4 i pozniej rano o 6 i pozniej to roznie bywa
dzięki za gratulacje jak dam rade tzn tym pozwoli to wkleje jakies zdjecie
niania pilot niezły
a byłam z tymem dziś u pediatry (jakaś stara baba na astępstwie) bo w tym nosku prawie miesiac mu charczy i nic nie pomaga woda ani krople no i dostalam skierowanie do laryngologa musimy sie jutro przekjsc bo mi tak biedaka szkoda zwłaszcza w nocy nie może odychać a jak cycka je to już szok!!
jestem chwilowo
nianiu gratulacje takiego systematycznego karmionka ja karmię na życzene tyma bo cycem (zadko kiedy bebiko) w nocy budzi się miedzy 3 a 4 i pozniej rano o 6 i pozniej to roznie bywa
dzięki za gratulacje jak dam rade tzn tym pozwoli to wkleje jakies zdjecie
niania pilot niezły
a byłam z tymem dziś u pediatry (jakaś stara baba na astępstwie) bo w tym nosku prawie miesiac mu charczy i nic nie pomaga woda ani krople no i dostalam skierowanie do laryngologa musimy sie jutro przekjsc bo mi tak biedaka szkoda zwłaszcza w nocy nie może odychać a jak cycka je to już szok!!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
a tak wogóle nie jem mleka ani grama!! ani mleka ani jogurtów ani słodkości które zawierają mleko bądź mleko w proszku żółty ser odpada nawet masełko kurde wszystko wszystko!! i tak jeszcze kilka miesięcy a ja tak mleko kocham no ale fakt tymka jednak bardziej i to dla niego przeciez robie bo mogłabym odstawić go od cyca ale nie chcę więc musze przeczekac bez mleka.
a co do słodyczy to postanowiłam ze w tygodniu nie jem tylko mogę sobie pozwolić w sobote i niedzielę no ale prawie wszystko ma mlekooooo!!! i muszę się za cwiczenia zabrać, bo cholera ja gdybym zechciała się położyć na stole artkowi to mógłby tego nie przetrwać (stół )
a co do słodyczy to postanowiłam ze w tygodniu nie jem tylko mogę sobie pozwolić w sobote i niedzielę no ale prawie wszystko ma mlekooooo!!! i muszę się za cwiczenia zabrać, bo cholera ja gdybym zechciała się położyć na stole artkowi to mógłby tego nie przetrwać (stół )
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Dziewczyny jak to jest z tym przesypianiem nocy u naszych dzieci? Czy pisząc, że dziecko przesypia całą noc macie na myśli, że zasypia o np. 20 i śpi jednym ciągiem do 7 rano, czy np. budzi się w nocy 2 razy na karmienie ale zaraz po nim zasypia i śpi dalej?
Bo w sumie moja mała od bardzo dawna w nocy budzi się 2 razy na karmienie, po czym odkładam ją spowrotem do łóżeczka i sama zasypia. Nie musze jej nosić, ani jakoś specjalnie usypiać.
Mamy potwierdzenie od pediatry, jedziemy do Zakopca !!!!!!!!!
Bo w sumie moja mała od bardzo dawna w nocy budzi się 2 razy na karmienie, po czym odkładam ją spowrotem do łóżeczka i sama zasypia. Nie musze jej nosić, ani jakoś specjalnie usypiać.
Mamy potwierdzenie od pediatry, jedziemy do Zakopca !!!!!!!!!
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Nianiu - super sa zdjecia w wannie! Mnie strasznie korci zeby sie z Mackiem popluskac, moze sie odwaze??? I w ogole gdy czytam Twoje sposoby na chlopakow [bo w sumie to z obydwoma niezle kombinujesz], to smiac mi sie chce. Wiadomo kto w domu rzadzi ;D Ale tak w ogole, to pomyslowa i zaradna z Ciebie babka Nie potrzebujesz zadnego pilota, bo w domu wszyscy chodzą tak jak mowisz, hi hi.
kolorowa_kredka
Fan(ka)
dobrze podsumkowane gazelaczku
e mamo to miłego wypoczynku!!
a tak bawiły się nasze dzieciaczki na naszym przyjęciu (ben siostrzeniec margaretka chrześnica i kacper syn przyjaciółki)
a tak wyglądałam ja(gości i artka wyciełam-burak nie chce żebym wam wklejała jego fotki tamte wszystkie były w tajemnicy i już pokasowane )
a miałam iść ubrana normalnie w sztruksach lub kiecce sztruksoewj i jakiejś tuniczce ale nie starczyło czasu żeby mama uszyła a na mnie w sklepach u nas nic nie dostanę i przeprosiłam sukienkę którą miałąm na weselu u kolezanki.
wogóle z tym ślubem była jazda mieliśmy iść tylko ot tak żebym po prostu miałą tak na nazwisko jak moi chłopcy, ale artek stwierdził że chce małe przyjęcie (18 osób+5 maluchów) i niby nic takiego nie robiło to na mnie wraznenia ale jak sobie coś tam gadaliśmy w urzędzie miałam łzy w oczach ahhh
ze mna zawsze tak jest niby sie nie przejmuje stresuje a pozniej ot jakies boleści brzucha wyjazdy na pogotowie tak jak to było w noc przed maturą niby nic nie łamałam się a tu jednak
e mamo to miłego wypoczynku!!
a tak bawiły się nasze dzieciaczki na naszym przyjęciu (ben siostrzeniec margaretka chrześnica i kacper syn przyjaciółki)
a tak wyglądałam ja(gości i artka wyciełam-burak nie chce żebym wam wklejała jego fotki tamte wszystkie były w tajemnicy i już pokasowane )
a miałam iść ubrana normalnie w sztruksach lub kiecce sztruksoewj i jakiejś tuniczce ale nie starczyło czasu żeby mama uszyła a na mnie w sklepach u nas nic nie dostanę i przeprosiłam sukienkę którą miałąm na weselu u kolezanki.
wogóle z tym ślubem była jazda mieliśmy iść tylko ot tak żebym po prostu miałą tak na nazwisko jak moi chłopcy, ale artek stwierdził że chce małe przyjęcie (18 osób+5 maluchów) i niby nic takiego nie robiło to na mnie wraznenia ale jak sobie coś tam gadaliśmy w urzędzie miałam łzy w oczach ahhh
ze mna zawsze tak jest niby sie nie przejmuje stresuje a pozniej ot jakies boleści brzucha wyjazdy na pogotowie tak jak to było w noc przed maturą niby nic nie łamałam się a tu jednak
reklama
gaga
uzależniona
kredeczko super ta sukienka no i zajefajny bukiet ;D no i życzenia skłądam oby wam się układało wszystko
e-mamo moja mała budzi sie na karmienie i potem od razu lulu, czasami tylko trzeba ją dolulać na rękach ale raczej odkłądam ją do łóżeczka i śpi
e-mamo moja mała budzi sie na karmienie i potem od razu lulu, czasami tylko trzeba ją dolulać na rękach ale raczej odkłądam ją do łóżeczka i śpi