reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

gazelaczek pisze:
Nianiu - super sa zdjecia w wannie! Mnie strasznie korci zeby sie z Mackiem popluskac, moze sie odwaze??? I w ogole gdy czytam Twoje sposoby na chlopakow [bo w sumie to z obydwoma niezle kombinujesz], to smiac mi sie chce. Wiadomo kto w domu rzadzi  ;) ;D :p Ale tak w ogole, to pomyslowa i zaradna z Ciebie babka  :) Nie potrzebujesz zadnego pilota, bo w domu wszyscy chodzą tak jak mowisz, hi hi.

Az sie zawstydziłam :) Bardzo ale to bardzo mi miło. Ktoś kiedyś powiedział tak, ze inteligenta kobieta tak steruje facetem, ze jemu sie wydaje że to on rządzi hihhihii Nie to, ze ja taka znowu inteligena, ale faktycznie na tym patencie juz ciagne ładnych pare lat ;) :laugh: A móh Michał nadal sie nie kapnął :laugh: :laugh: :laugh:
Dzieki tez Kredzia za miłe słówka.

Własnie wróciłam z aerobiku. Ale nam dała dziś popalić. Szok. Nie mam d...y!! tak mnie boli

No i mam aparat i robie cały czas o tak ;D Fajny nawet, nie taki obciachowy. I wcale nie boli mnie, tylko tak dziwnie w buzi, bo dużo wszytskiego heh a przez to podobno sie usta wieksze wydaja ihhihi

No siadam nadrabiac waszą produkcję.

reklama
Kredka jestem pod wrazeniem. Bardzo fajna kreacja!! Wygladalas naprawde fajnie. I dobrze, ze nie w tych sztruksach. Jak to by Alka powiedziała WITAMY WSRÓD TYCH CO JUZ WPADŁY W "TEN" KANAŁ ;D ;) :laugh:

Tusia to zależy jaki. Ja mam taki jasny jakby w kolorze zębów. Moge sobie tylko gumki na kolorowe zmieniac jak chce podczas wizyt. Mam na jedny łuku czyli na górze i to mnie kosztowało ...bagatela 2000 zł ::) 8) ale mąż sie zgodził heh
A nosi sie zaleznie od wady do 2,5 roku. Ja bede nosic jakis rok moze 1,5.
Ale to w tych czasach juz nie takie obciachowe. Melanie mi powiedziała, ze to nawet sexi ;D :laugh: Wiec szczerze miche ile moge i wcale sie nie bede czaic, ze go mam.

Asiołku ten facet to naprawde palant jakich mało, bo zdradza ja na każdym kroku, nie wraca na noc do domu, szlaja sie po dyskotekach i hotelach z gówniarami co lecą na auto. Są ze sobą 9 lat a ona nie potrafiła go nigdy zostawic, taka to niby głupia miłośc, no a teraz dziecko i jeszcze ciężej na roztanie. Zresztą ona taka w nim zakochana ja jej nie rozumię. A jaka laska z niej fiu, fiu i dobra dziewczyna, ma wielkie serce. I weś tu bądź mądry.

Ja tez bym chciała, tylko nie wiem czy na moje zeby jest jeszcze szansa, bo ja to mam za szerokie zęby względem do szczęki i się powykrzywiały - hi, hi ;D ale lipa.
Narazie niemiałabym kasy, no ale przecież maż wyjeżdza zarobic to moze?
A wiecie co ja bym chciała wstrzyknąc sobie potox czy jak to tam sie zwie i pisze w bruzde na czole bo mnie wkurza i cos w gorna ware by byla wieksza ;)

Tusia pewnie, ze mozesz załozyć. Jak ja poszłam do ortodonty to w szoku byłam co mi powiedziała. Ja myslałam, ze mi tylko wyprostuje z przodu, a ta jedne mi wydłuza, inne skraca, prostuje. jezu bede miec za rok usmiech jak julia roberts ;D hihihihihi
Naprawde warto sie wybrać. Mozna tez załozyc taki srebrny. On kosztuje prawie połowe mniej.

Tuska znalazłam wreszcie klor brazu który chce miec. Farba nazywa sie Wella Decore - kolor Zmysłowy Brąz ;D Mama przyjezdza do mnie w piatek, nakładam dekoloryzator na ten mój czarawy kolor i potem ta farbe. Jak ładnie wyjdzie to zrobie zdjecie i ci pokazę. Boje sie tylko o te moje nieszczsne włosy bo wypaliłam ich połowe jezscze w ciazy rozjasniajac i teraz mam naprawde zniszczone. I nawet takie jakies antenki mi zaczyły wystawac (tak jak Mania kiedys pisała). Zwlaszcza jak zwiaze w kucyk. To mam je z tyłu.

reklama
Do góry