gazelaczek pisze:Nianiu - super sa zdjecia w wannie! Mnie strasznie korci zeby sie z Mackiem popluskac, moze sie odwaze??? I w ogole gdy czytam Twoje sposoby na chlopakow [bo w sumie to z obydwoma niezle kombinujesz], to smiac mi sie chce. Wiadomo kto w domu rzadzi ;D Ale tak w ogole, to pomyslowa i zaradna z Ciebie babka Nie potrzebujesz zadnego pilota, bo w domu wszyscy chodzą tak jak mowisz, hi hi.
Az sie zawstydziłam Bardzo ale to bardzo mi miło. Ktoś kiedyś powiedział tak, ze inteligenta kobieta tak steruje facetem, ze jemu sie wydaje że to on rządzi hihhihii Nie to, ze ja taka znowu inteligena, ale faktycznie na tym patencie juz ciagne ładnych pare lat :laugh: A móh Michał nadal sie nie kapnął :laugh: :laugh: :laugh:
Dzieki tez Kredzia za miłe słówka.
Własnie wróciłam z aerobiku. Ale nam dała dziś popalić. Szok. Nie mam d...y!! tak mnie boli
No i mam aparat i robie cały czas o tak ;D Fajny nawet, nie taki obciachowy. I wcale nie boli mnie, tylko tak dziwnie w buzi, bo dużo wszytskiego heh a przez to podobno sie usta wieksze wydaja ihhihi
No siadam nadrabiac waszą produkcję.