reklama
W takim razie ja nawet nie chwale atmosfery u mnie w domu bo sie zraz popsuje
Ja np. puszczam mojego meza na tydzien na ryby, wyjezdza w sobote rano. Zrobiłam to troche sprytnie bo
1. jedzie z moim tata
2. mysle, ze ta rozłąka pozwoli mu tylko zatesknic i docenic domowe ciepełko ;D
Wymarźnie na łodzi hihihi troche od siebie odpoczniemy. Mysle, ze tylko na plus to wpłynie. A swoja droga wybieram sie na babska impreze juz w sobote ;D
Ja np. puszczam mojego meza na tydzien na ryby, wyjezdza w sobote rano. Zrobiłam to troche sprytnie bo
1. jedzie z moim tata
2. mysle, ze ta rozłąka pozwoli mu tylko zatesknic i docenic domowe ciepełko ;D
Wymarźnie na łodzi hihihi troche od siebie odpoczniemy. Mysle, ze tylko na plus to wpłynie. A swoja droga wybieram sie na babska impreze juz w sobote ;D
o tak - wyjscia swietnie robia - nawet niekoniecznie na impreze. Ja zaliczam konie i aerobik i to mi naprawde daje duzo enerrgii - tylko dlatego ze sie wyrywam z domu (pisze conajmniej jak bym miala 16 lat i problem z wieczornym wyjsciem - do czego to doszlo ;D)
Jaki dzis spokój : Ja własnie wstawiam zmieniaczki. Zaraz bedzie maż. Syncio spi grzecznie.
Mamy kolejne sukcesy nocne ale nic nie mówie. No i wreszcie sie udało powrócic do karmienia co 4 godz. I nie ma zamiłuj sie. Dwa dni i gosciu jak z zegarkiem w reku co 4 godz. I znów wiwat Tracy. Oh kocham tą kobite
Mamy kolejne sukcesy nocne ale nic nie mówie. No i wreszcie sie udało powrócic do karmienia co 4 godz. I nie ma zamiłuj sie. Dwa dni i gosciu jak z zegarkiem w reku co 4 godz. I znów wiwat Tracy. Oh kocham tą kobite
kaśka k
Fanka BB :)
no więc jak mi kochaniutkie poradziłyście wtargnęłam do szafki z ciuchami muszę przecież jakoś wyglądać może trochę seksi czy coś
no i będę stanowcza muszę Go uświadomić że tak nie można z nami postępować nie jesteśmy zupą żeby raz nas lubić a raz nie
no i poczekamy do 20.00
odezwę sie napewno bo nie mogę pozwolić żeby Asiołkowe paznokcie uległy całkowitemu rozgryzieniu
no i będę stanowcza muszę Go uświadomić że tak nie można z nami postępować nie jesteśmy zupą żeby raz nas lubić a raz nie
no i poczekamy do 20.00
odezwę sie napewno bo nie mogę pozwolić żeby Asiołkowe paznokcie uległy całkowitemu rozgryzieniu
kolorowa_kredka
Fan(ka)
witajcie dziewczyny!!!
nie mam pojęcia co się tu dzieje i strasznie mi was brakuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
postaram się jakoś częściej teraz wpadać, u nas wszystko oki ostatnio nie miałąm trochę czasu bo szykowałam przyjęcie weselne małe skromne no i już jestem żoną hehe zaobrączkowana
pozdrawiam i postaram się wpaść później
ogromne buziaczki dla was i lilus sto latek!!!
a kasiu powodzenia bo zorientowałam się że coś nie tak u was...
nie mam pojęcia co się tu dzieje i strasznie mi was brakuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
postaram się jakoś częściej teraz wpadać, u nas wszystko oki ostatnio nie miałąm trochę czasu bo szykowałam przyjęcie weselne małe skromne no i już jestem żoną hehe zaobrączkowana
pozdrawiam i postaram się wpaść później
ogromne buziaczki dla was i lilus sto latek!!!
a kasiu powodzenia bo zorientowałam się że coś nie tak u was...
reklama