reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kasiu bedzie dobrze, najlepszy dowod ze długo bez was nie wytrzymal, trzymam kciuki za was razem z Majeczka

Lilka buziaczki i sto lat, zeby wszystko sie ułozyło

reklama
W takim razie ja nawet nie chwale atmosfery u mnie w domu bo sie zraz popsuje :)

Ja np. puszczam mojego meza na tydzien na ryby, wyjezdza w sobote rano. Zrobiłam to troche sprytnie bo
1. jedzie z moim tata
2. mysle, ze ta rozłąka pozwoli mu tylko zatesknic i docenic domowe ciepełko ;D
Wymarźnie na łodzi hihihi troche od siebie odpoczniemy. Mysle, ze tylko na plus to wpłynie. A swoja droga wybieram sie na babska impreze juz w sobote ;D

o tak - wyjscia swietnie robia:) - nawet niekoniecznie na impreze. Ja zaliczam konie i aerobik i to mi naprawde daje duzo enerrgii - tylko dlatego ze sie wyrywam z domu:) (pisze conajmniej jak bym miala 16 lat i problem z wieczornym wyjsciem - do czego to doszlo ;D)

Jaki dzis spokój ::) Ja własnie wstawiam zmieniaczki. Zaraz bedzie maż. Syncio spi grzecznie.
Mamy kolejne sukcesy nocne ale nic nie mówie. No i wreszcie sie udało powrócic do karmienia co 4 godz. I nie ma zamiłuj sie. Dwa dni i gosciu jak z zegarkiem w reku co 4 godz. I znów wiwat Tracy. Oh kocham tą kobite :)

no więc jak mi kochaniutkie poradziłyście wtargnęłam do szafki z ciuchami muszę przecież jakoś wyglądać może trochę seksi czy coś :D
no i będę stanowcza muszę Go uświadomić że tak nie można z nami postępować nie jesteśmy zupą żeby raz nas lubić a raz nie
no i poczekamy do 20.00
odezwę sie napewno bo nie mogę pozwolić żeby Asiołkowe paznokcie uległy całkowitemu rozgryzieniu ;)

witajcie dziewczyny!!!
nie mam pojęcia co się tu dzieje i strasznie mi was brakuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
postaram się jakoś częściej teraz wpadać, u nas wszystko oki ostatnio nie miałąm trochę czasu bo szykowałam przyjęcie weselne małe skromne no i już jestem żoną ;) hehe zaobrączkowana
pozdrawiam i postaram się wpaść później
ogromne buziaczki dla was i lilus sto latek!!!
a kasiu powodzenia bo zorientowałam się że coś nie tak u was... :(

reklama
Do góry