reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Mam trochę wolnego czasu, więc oczywiście obejrzałam sobie ostatnie fotki naszych pociech, no i nie, nie mogę tego przemilczeć, bo mnie rozsadza :-)
Joaśka, na Twojego maluszka napatrzeć się dziś nie mogę. Po prostu słodzinka.
Niania fotka face'a Maksia cudowna. Będą pasowali z Majką do siebie jak ulał. Oboje modeling mają we krwi Hi hi hi
Mania Gabi będzie prześliczną dziewczyną. Nic dodać nic ująć.
Juleczka urocza, Martynkę można schrupać tak słodko się uśmiecha z łóżeczka, kogo ja tu jeszcze widzę...Od pocieszki Niuńki szczęście bije na kilometr :-) Ach i Weronisia. Elfiko, piszesz, że ona markotna najczęściej jest, ale na tym zdjęciu dziewusia jak się patrzy. Spokojna i zadowolona :-) :-)
Ucałowania dla wszystkich maluszków! Szkrabiki kochane, zaraz się rozpłynę, tak mi się słodko zrobiło :-) :-)

reklama
czesc dziewuszki...strasznie jestem niewyspana z powodu nocnych karmien mojego synusia....chyba ma jakis okres intensywnego wzrosty, jadlby caly czas!!!

co do watku o mezach to ja staram sie nie nazekac na mojego, ale czasami mam dosc i trudno mi jest z nim o tym pogadac, ale staram sie i jak juz zaczne to nie moge skonczyc!!!nie klocimy sie czesto, jestesmy, tak mi sie zdaje, dobrze dobrani....Iwon zgadzam sie z Toba, ze lubisz czasem cos zrobic dla meza, ja uwielbiam gotowac, caly czas wynajduje gdzies jakies nowe przepisy i lubie go zastakiwac, choc on gotuje rownie swietnie....stara sie robic duzo rzeczy w domu, ale ma taka prace, ze czasami widujemy sie bardzo zadko!!!na razie nie zapeszam...wszystko jest ok!!!!!!

aha Iwon Kuba dziekuje za pochwale :) hihihiihi

Asiołek pisze:
;D wiecie ja też lubie czasem zrobić coś dla swojego meza ot tak z serca :-) to daje mi dużo radosci... ale gdyby powiedział zrób mi obiad to powiedziałabym : pocałuj mnie w dupe :-)

;D ;D ;D i to miałaby być dla niego kara ?? ;)

Dziewczyny wejźcie sobie w profil i wiadomosci. Jest tam cała historia postów kazdej z nas.
Fajnie to teraz sie czyta.

Karin w ten tez sposób mozesz wyłapać wszystkie swoje i skasowac które chcesz.

"Pielęgniarki wyciągnęły z inkubatora wcześniaka i robiły mu zdjęcia
"Gazeta Wyborcza": Dwie pielęgniarki na nocnym dyżurze bawiły się kilogramowym wcześniakiem. Wyciągnęły go z inkubatora, zmuszały, by "pozował" do zdjęć, jedna z nich włożyła dziecko do kieszeni fartucha.
Takie sceny działy się na oddziale patologii Górnośląskiego Centrum Zdrowia Dziecka i Matki w Katowicach - informuje "Gazeta Wyborcza".

Gazetę zaalarmował pracownik ze studia wywoływania zdjęć, do którego trafił film."
http://wiadomosci.onet.pl/1178251,11,item.html

wiecie co, aż mną trzęsie jak to przeczytałam, ja bym takie małpy od razu do więzienia wpakowała !

reklama
Co do tych pielegniarek to ja nie chce nawet o tym myśleć bo zaraz mi sie nóż z szuflady kuchennej sam wyjmuje :-)

Ja dziś żyje meczem - tak na ten mecz z Anglikami czekałam - wszystkie eliminacyjne mecze widziałąm kibicuje naszej kadrze już od dawna i dziś omal w portki nei robie ....
POLSKA!!!! POLSKA!!!!! POLSKA!!!! POLSKA GOLA!!!!

Do góry