reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hi hi Elfiko, niestety prawda. Mówią, żebym sobie zrobiła córeczkę, bo na razie Kornelek to jest synek tatusia :laugh: :laugh: No, co bardziej taktowni pocieszają, ze ma ...mój nosek ::)

reklama
A ja z ranca bylam ponaciagac miesnie - na koniku. Teraz tylko nadganiam czytanie i sie przenosze - do rodzicow 5km od mojego mieszkania ;D.
Moj maciek jedzie do francji na szkolenie, a ja wykorzystam ze bede miec samochod do dyspozycji chce pozalatwiac kilka spraw, a latwiej jak mama pod reka i nie bede musiala sie z nia umawiac zeby przyjechala. (chociaz na te przenosiny nie mam ochoty)

Napewno bede was czytac:) - na pisanie moze nie starczyc czasu ;D

Aniu - miłego wypoczywania i zalatwiania spraw. Och, tez bym sie troszke rozruszala! A ja chyba wezme prackę zlecenie do domku - zobaczymy, czy uda mi sie pogodzic obowiązki macierzynskie i zawodowe. Troche sie tego boję, no ale....  ::)

Dziewczyny, jak ubieracie dzieciaki na spacer? To znaczy teraz jest jeszcze cieplo i nie ma klopotu, ale co gdy spadnie temperatura? Kupujecie jakiś skafanderek albo kombinezon? I kiedy najlepiej kupic kombinezon zimowy? Zastanawiam sie na rozmiarem. Maciek teraz powoli wyrasta z 68 i pomyslalam, że myśląc perspektywicznie to musze chyba kupic 80!
No i jeszcze jedno - trzeba kupować i kombinezon i śpiwór do wózka? Czy wystarczy sam cieplutki kombinezon i ewentualnie cieplejszy kocyk?
Na allegro znalazlam np. takie śpiworki:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66592318
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65242280

Gazelaczku, ja będę ubierać Nelka w kombinezonek i na to ciepły, zimowy kocyk. Kombinezon leży już w szafie, prababcia Kornelka pomyślała o chłodniejszych dniach już 3 miesiące temu :laugh: :laugh:

Tusia ten link to był d tych rfyzjerskich farb wella. Mozna je kupic tylko w hurtowniach fryzjerskich.

A ta czekolada to super nowosc, napewno we wszytskich normalnych sklepach.

Elfiko a jak rozjasniłas ten czarny kolor??

Kurde nie ma zaklinaczki dziś. Nie wiem o co chodzi.
Ale ja mam zgrane na kasetce video rózne jej programy. Bede robic zaraz surówe z marchwi i chyba poogladam.

Ale jestem chora, z sekundy na sekunde bardziej!! Boje sie że Maks sie zarazi.

Asiolku! dobrze ze tylko na tym sie skonczylo ale i tak szlag czlowieka moze trafic ze ktos obcy w mieszkaniu myszkowal i brudnymi lapskami wszystko dotykal :mad:

Agatonik hehehe moj tez w nocy mnie budzi z tego samego powodu z ta roznica tylko ze jak mu potem mowie "losku czy ty w nocy spac nie mozesz..." to mi sie dziwi o co mi chodzi bo nic nie pamieta....a potem twierdzi ze mu sie to tylko snilo hehe :p ::) ;D

mania to nie do wiary ile mamy ze soba wspolnego, nasi mezowie to jak bracia :) mój tez robi takie akcje w nocy...np.wczoraj sie przebudzam a ten gramoli sie pod kołdre, no wiecie... ::) a ja w takim szoku. A rano nic nie pameieta hihihi. Gda mi tez rózne świnstwa jakby w połsnie. Dopiero potem sobie to przypominamy i ryjem się hihihi

reklama
dziewczyny moja mała załapała wreszcie smoka, przedtem pluła nim na prawo i lewo a dziś po trzech godzinkach w końcu cmoka i nie woła co chwila o jedzenie, mam nadzieję że teraz odpocznę troszkę od karmienia, bo ona chciała cycać co godzinę, a teraz pooszukuję ją smokiem

Do góry