reklama
A ja z ranca bylam ponaciagac miesnie - na koniku. Teraz tylko nadganiam czytanie i sie przenosze - do rodzicow 5km od mojego mieszkania ;D.
Moj maciek jedzie do francji na szkolenie, a ja wykorzystam ze bede miec samochod do dyspozycji chce pozalatwiac kilka spraw, a latwiej jak mama pod reka i nie bede musiala sie z nia umawiac zeby przyjechala. (chociaz na te przenosiny nie mam ochoty)
Napewno bede was czytac - na pisanie moze nie starczyc czasu ;D
Moj maciek jedzie do francji na szkolenie, a ja wykorzystam ze bede miec samochod do dyspozycji chce pozalatwiac kilka spraw, a latwiej jak mama pod reka i nie bede musiala sie z nia umawiac zeby przyjechala. (chociaz na te przenosiny nie mam ochoty)
Napewno bede was czytac - na pisanie moze nie starczyc czasu ;D
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Aniu - miłego wypoczywania i zalatwiania spraw. Och, tez bym sie troszke rozruszala! A ja chyba wezme prackę zlecenie do domku - zobaczymy, czy uda mi sie pogodzic obowiązki macierzynskie i zawodowe. Troche sie tego boję, no ale.... :
Dziewczyny, jak ubieracie dzieciaki na spacer? To znaczy teraz jest jeszcze cieplo i nie ma klopotu, ale co gdy spadnie temperatura? Kupujecie jakiś skafanderek albo kombinezon? I kiedy najlepiej kupic kombinezon zimowy? Zastanawiam sie na rozmiarem. Maciek teraz powoli wyrasta z 68 i pomyslalam, że myśląc perspektywicznie to musze chyba kupic 80!
No i jeszcze jedno - trzeba kupować i kombinezon i śpiwór do wózka? Czy wystarczy sam cieplutki kombinezon i ewentualnie cieplejszy kocyk?
Na allegro znalazlam np. takie śpiworki:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66592318
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65242280
Dziewczyny, jak ubieracie dzieciaki na spacer? To znaczy teraz jest jeszcze cieplo i nie ma klopotu, ale co gdy spadnie temperatura? Kupujecie jakiś skafanderek albo kombinezon? I kiedy najlepiej kupic kombinezon zimowy? Zastanawiam sie na rozmiarem. Maciek teraz powoli wyrasta z 68 i pomyslalam, że myśląc perspektywicznie to musze chyba kupic 80!
No i jeszcze jedno - trzeba kupować i kombinezon i śpiwór do wózka? Czy wystarczy sam cieplutki kombinezon i ewentualnie cieplejszy kocyk?
Na allegro znalazlam np. takie śpiworki:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66592318
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65242280
Tusia ten link to był d tych rfyzjerskich farb wella. Mozna je kupic tylko w hurtowniach fryzjerskich.
A ta czekolada to super nowosc, napewno we wszytskich normalnych sklepach.
Elfiko a jak rozjasniłas ten czarny kolor??
A ta czekolada to super nowosc, napewno we wszytskich normalnych sklepach.
Elfiko a jak rozjasniłas ten czarny kolor??
Kurde nie ma zaklinaczki dziś. Nie wiem o co chodzi.
Ale ja mam zgrane na kasetce video rózne jej programy. Bede robic zaraz surówe z marchwi i chyba poogladam.
Ale jestem chora, z sekundy na sekunde bardziej!! Boje sie że Maks sie zarazi.
Ale ja mam zgrane na kasetce video rózne jej programy. Bede robic zaraz surówe z marchwi i chyba poogladam.
Ale jestem chora, z sekundy na sekunde bardziej!! Boje sie że Maks sie zarazi.
mania
Fanka BB :)
Asiolku! dobrze ze tylko na tym sie skonczylo ale i tak szlag czlowieka moze trafic ze ktos obcy w mieszkaniu myszkowal i brudnymi lapskami wszystko dotykal
Agatonik hehehe moj tez w nocy mnie budzi z tego samego powodu z ta roznica tylko ze jak mu potem mowie "losku czy ty w nocy spac nie mozesz..." to mi sie dziwi o co mi chodzi bo nic nie pamieta....a potem twierdzi ze mu sie to tylko snilo hehe : ;D
Agatonik hehehe moj tez w nocy mnie budzi z tego samego powodu z ta roznica tylko ze jak mu potem mowie "losku czy ty w nocy spac nie mozesz..." to mi sie dziwi o co mi chodzi bo nic nie pamieta....a potem twierdzi ze mu sie to tylko snilo hehe : ;D
mania to nie do wiary ile mamy ze soba wspolnego, nasi mezowie to jak bracia mój tez robi takie akcje w nocy...np.wczoraj sie przebudzam a ten gramoli sie pod kołdre, no wiecie... : a ja w takim szoku. A rano nic nie pameieta hihihi. Gda mi tez rózne świnstwa jakby w połsnie. Dopiero potem sobie to przypominamy i ryjem się hihihi
reklama
gaga
uzależniona
dziewczyny moja mała załapała wreszcie smoka, przedtem pluła nim na prawo i lewo a dziś po trzech godzinkach w końcu cmoka i nie woła co chwila o jedzenie, mam nadzieję że teraz odpocznę troszkę od karmienia, bo ona chciała cycać co godzinę, a teraz pooszukuję ją smokiem