reklama
mania
Fanka BB :)
ale ale ten mol kochany lukasz malo ze mnie budzi....to..np potrafi wstac o 2w nocy i wziasc prysznic zjesc sniadanie i wyjsc do pracy.... a powinien to zrobic o 5 rano no i gdyby nie moje pobudki to gosc juz by w pracy siedzial od 2 w nocy
ale gorsza sprawa sa jego wyskoki np kiedys jeszcze w domku w poznaniu w nocy posciagal wszystkie lampy lub wybiegl z lozka i zaczal prasowac ;D : a ja pekam ze smechu hehe bo rano duzy nie wiec o sie dzialo i kto to zrobil ;D ;D ;D
ale gorsza sprawa sa jego wyskoki np kiedys jeszcze w domku w poznaniu w nocy posciagal wszystkie lampy lub wybiegl z lozka i zaczal prasowac ;D : a ja pekam ze smechu hehe bo rano duzy nie wiec o sie dzialo i kto to zrobil ;D ;D ;D
Tak mnie jakos naszło bo zobaczyłam zdjecie Tusi z fajką. Ja tez paliłam, sto ray rzucałam, nawet przed sama ciążą. Potem znów zaczełam i jak zrobiłam test odrazu przestalam. Teraz nie karmie i niestaty popalam z męzem przy wieczornych drinach. Czasem w dzień. Wkurza mnie to bo tak sobie oczysciłam oragnizm w czasie cciazy a tu znów mnie ciagnie...Przesrane.
kaśka k
witajcie też popalałam ale w ciąży zero no i na dzień dzisiejszy mnie nie ciągnie nadal ma odruchy wymiotne jak tylko czuję dym śmierdziuchów
kaśka k
mnie też okradli w domciu ale w dzień jak byłam w pracy nawet spodnie kurtki i generalnie mało co mi zostawili nienawidze złodziejaszków palce bym im chirurgicznie pozszywła żeby już nic nie mogli nikomu zwinąć
fee brzydze się złodziejami
fee brzydze się złodziejami
kaśka k
no i najważniejsze kończą u mnie remont więc powoli sprzątamy i szukam namiętnie kabelka żeby zgrać zdjęcia no i przesłać
raniutko o 5 chciałam ululać małą żeby jeszcze pospała więc zaczęłam spiewać aaa kotki dwa no to mała też zaczęła razem ze mną głośno aaaaa ;D no i tatuś się obudził i słuchał naszej arii półgodzinnej ze spanka oczywiście nici za to teraz odsypia sobie
raniutko o 5 chciałam ululać małą żeby jeszcze pospała więc zaczęłam spiewać aaa kotki dwa no to mała też zaczęła razem ze mną głośno aaaaa ;D no i tatuś się obudził i słuchał naszej arii półgodzinnej ze spanka oczywiście nici za to teraz odsypia sobie
reklama
tusia25
Maniu ale masz wesoło, no nie moge, tez bym chciala zeby moj tak ta sterte ciuchow wyprasowal. A to sie naodkrecal w nocy - hi, hi
Nianiu ja paliLam przez 9 lat i rzuciłam rok przed zajsciem, teraz mnie na szczescie nieciagnie.
Dziewczyny nie moglam znalezc tej farby i kupilam joanny gorzka czekolade, własnie mam ja na glowie - no zobaczymy
Nianiu ja paliLam przez 9 lat i rzuciłam rok przed zajsciem, teraz mnie na szczescie nieciagnie.
Dziewczyny nie moglam znalezc tej farby i kupilam joanny gorzka czekolade, własnie mam ja na glowie - no zobaczymy