reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ale ale ten mol kochany lukasz malo ze mnie budzi....to..np potrafi wstac o 2w nocy i wziasc prysznic zjesc sniadanie i wyjsc do pracy.... a powinien to zrobic o 5 rano no i gdyby nie moje pobudki to gosc juz by w pracy siedzial od 2 w nocy
ale gorsza sprawa sa jego wyskoki np kiedys jeszcze w domku w poznaniu w nocy posciagal wszystkie lampy lub wybiegl z lozka i zaczal prasowac  ;D ::) a ja pekam ze smechu hehe bo rano duzy nie wiec o sie dzialo i kto to zrobil  ;D ;D ;D

Nianiu ja paliłam przed ciążą rzuciłąm jak tylko zobaczyłam dwie krechy na teście
no i teraz mnie ciągnie, mam wrażenie że jak skończe karmić to chyba wrócę, już mi się nawet fajki po nocach śnią

Tak mnie jakos naszło bo zobaczyłam zdjecie Tusi z fajką. Ja tez paliłam, sto ray rzucałam, nawet przed sama ciążą. Potem znów zaczełam i jak zrobiłam test odrazu przestalam. Teraz nie karmie i niestaty popalam z męzem przy wieczornych drinach. Czasem w dzień. Wkurza mnie to bo tak sobie oczysciłam oragnizm w czasie cciazy a tu znów mnie ciagnie...Przesrane.

mnie też okradli w domciu ale w dzień jak byłam w pracy nawet spodnie kurtki i generalnie mało co mi zostawili nienawidze złodziejaszków palce bym im chirurgicznie pozszywła żeby już nic nie mogli nikomu zwinąć
fee brzydze się złodziejami

no i najważniejsze kończą u mnie remont :) więc powoli sprzątamy i szukam namiętnie kabelka żeby zgrać zdjęcia no i przesłać
raniutko o 5 chciałam ululać małą żeby jeszcze pospała więc zaczęłam spiewać aaa kotki dwa no to mała też zaczęła razem ze mną głośno aaaaa ;D no i tatuś się obudził i słuchał naszej arii półgodzinnej ze spanka oczywiście nici za to teraz odsypia sobie :)

reklama
Maniu ale masz wesoło, no nie moge, tez bym chciala zeby moj tak ta sterte ciuchow wyprasowal. A to sie naodkrecal w nocy - hi, hi
Nianiu ja paliLam przez 9 lat i rzuciłam rok przed zajsciem, teraz mnie na szczescie nieciagnie.
Dziewczyny nie moglam znalezc tej farby i kupilam joanny gorzka czekolade, własnie mam ja na glowie - no zobaczymy

Do góry