reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Czesc Laski!! Widze, że prawie kompelcik z rana.
Musze sie cofnac o strone bo nie wiem co sie dzis dzieje.
Ale miałam dzis ciezkie sny..I mój syncio tez przywalił w bola i ostro zamieszal w naszym planie eliminowania karmienia o 4. A do tego wszytskiego jakby było mało jestem chora!!

Tusiu kochana ja farbowałam Safirą Welli - tak sie pieprzona trzyma że nie moge jej niczym zmyć, a chciałabym bo mam za ciemne. Ja mam kolor Drzewo hebanowe. Własnie chyba kupie jakis dekoloryzator i zafarbuje na jasniejsze - w sensie bardziej brazowe. teraz jest fajna brazowa seria z farb Welli - Wellaton. Takie rózne brazy.

Witam.
A ja niewyspana i zła. Mąz mnie w nocy budził bo mu się zachciało barabara. Myślałam że gozabiję. nie dość że Julka obudziła sie w cześniej bo o 3 to jeszcze on.
Potem karmienie o 5 i ten bałwan znowu przed 8 się do mnie dobiera zamiast dać mi sie wyspać. Do tego Julka ostastno takie koncerty przed spaniem odwala ze tylko się załamać. nie wiem już co mam z nia robić. A mężusia to chyba dzisiaj utłukę. ;D

tusia26 pisze:
Nianiu polec mi jakąs dobrą farbę do włosów co równomiernie się rozprowadza na włosach i jest taki fajny odblask ciemnego brązu. Bo ja już trzeci raz robilam i ciągle mi się zmywa i brąz taki wsiowy sie robi. HELP!!!!! albo ktoś kto zna sie na tych ciemnych, bo ja zawsze jasne robilam i mogę takie polecac - może ty Melani?

Ja farbuje u fryzjera i też mi się zmywa, chociaz ostatnio juz się długo trzyma
moja fryzjerka używa farb welli
jednak nie wiem jaki odcień mi kładła ostatnio
mieszała 2 farby chyba ::)

Moja Majcia dzis po raz pierwszy przespała prawie 5 godzin, ale obawiam się ze to poszczepieniu była trochę osłąbiona, choć mam nadzieję że jej tak zostanie ;D

witam witam,
Ja nie moge- zWami to tragedia, człowiek na troszke sie od komputerka oddali i już nadrobić się nie da!!
Ja taka do tyłu z tematami przez męża bo non stop okupuje kompa i ja sobie moge pogwizdaćm, a do tego weronika jakaś taka niespokojna i wiećej uwagi potrzebuje niż zwykle
A do tego pokłóciłam się z tym moim baranem( czyt. mężem) bo se cholera wakacje zrobil i w domu ręką nie ruszy i do wszystkiego go musze zaganiać i juz wczoraj nie wytrzymałam i była jazda- dzisiaj się do mnie wielce nie odzywa, ale na szczęście idzie na noc do roboty to troszke sobie poklikam z wami.
;D

Tusia ja też polecam zafire i te nowe czekoladowe z welli , jak dla mnie super, i tak jak Niania mówi ta zafira bardzo dlugo sie trzyma na wlosach. Ja sobie w zeszłym tygodniu zrobiłam tą ciemną czekolade z tej nowej czekoladowej serii i chyba po raz pierwszy wyszedł mi taki kolor jak chciałam.

reklama
witam witam :)
nie nie nie było prasowania! poszłam dalej spać :D skarbuś nie myśl sobiue że mam taki zapał do ćwiczeń właśnie go brak, ale dziś rano coś mnkie tknęło jak zobaczyłam że sięzaczynają ćwiczenia w 2 i wystrzeliłam z wyrka .
tymek zasnąąl nie wiem na jak długo bo coś już 2 razy wkurzony sięwybudził, ale chyba przez kupsko, bo jużdziśod rańca 3 strzelił!!
a własnie staram się was nadroić i muszę sięszykować bo do gina dziś jadę a chciałabym obejżeć zaklinaczkębo chyba dziś jest!

no i dziś czwartek to chyba ksiądz u nas urzęduje więc mogłabym się wybraćw sprawie chrztu hmmm ale mi sięnie chce tam do niego iść i gadać. urzędasy no....

ok nadrabiam :D

Do góry