reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Iwon my właściwie to nie mamy co nadrabiać. Fakt na początku nie wolno nam było bo ciąża była zagrożona ale później to nie próżnowaliśmy. Jeszce dwa dni przed porodem było barabara i pewnie dzień przed też byśmy coś porobili gdyby mnie nie położyli do szpitala. ;D
Mnie nacentralnym kiedyś okradli. Buchneli mi prawie 400zł na stancję i na czesne. :( Powinno się im ręce ucinać.

reklama
Ja paliłam 3 lata na studiach i od ponad 3 lat nie palę. Rzucilismy razem z mężem jednego dnia. Od tamtej pory nie zapaliliśmy ani jednego papierosa. I przysięgłam sobie, że nie zapalę już nigdy. W ubiegłym roku odszedł od nas mój Tata, miał złośliwy nowotwór płuc :(

A ja się dziś obkupiłam :) Nareszcie jakieś nowe rzeczy:) Aż mam od razu lepszy humor :) Teraz się modlę, żeby w niedzielę pogoda dopisała, bo zaplanowałam premierę na chrzcinach Julci.

A ten kryzys 3 miesiąca to się zaczyna w 3 miesiącu czy jak dzidzia kończy 3 miesiące?

Z tym kryzysem to nie wiem kiedy ise zaczyna ale na pewno dopadł moją Julkę. Ostatnio zrobiła sie z niej okropna histeryczka. Już nie wiem co robić. Za nic nie chce zasną w swoim łóżeczku a wcześniej tak ładnie zasypiała. Branie na ręce i odkładanie nie skutkuje, jedynie doprowadza do coraz większego płaczu. :( A mi już ręce opadają i kręgosłup wysiada. Co robić?

Ja nie paliłam, ale lubiłam sobie pociągnąć na imprezce przy piwku jakiegoś lightowego papieroska. No i teraz też bym sobie nieraz wzięła kilka machów dla towarzystwa ::)
NiaNia zaklinaczka była dziś po 12-tej, też przegapiłam.
Agatonik- u nas z tydzień temu był u Kornela szał ciał i ogólne rozstrojenie- pisałam o tym. Teraz jest jakby lepiej, ten kryzys chyba kończy się wraz z końcem 3 miesiąca

Ja na Maćka to mówię: Misiek, Maciejka, Smrodek, Sikołek itp :)

A ja jestem dzisiaj dumna z mojego mężulka. Drugi dzień siedzi sam z Maćkiem i jestem w szoku jak im super idzie. Zero problemów, a Maciuś jak aniołek :)

reklama
ja pale jak smoczyca :-) oczywiscie na balkonie lub w łazience bo tam jest najlepsza wentylacja i Majka tam nie przebywa zupełnie

zaraz ide kapać Gada:-)

Do góry