Gaga ja znam sposón na spanie na brzusiu. Bierzesz goscia na rece, spiewasz mu np"my cyganie co pedzimy...itd" gadsz do goscia, gosciu po kilku minutach pada i jak czujesz ze zaczyna sapac nachylasz sie na łozkiem i spokojnym ruchem odkładasz delikwenta na brzuszku. Jeszcze pogłaskanie bo głowce, chwila "cciiiiiiiii" i gosciu załatwiony ;D Na mojego działa a słyszałam ze u innych tez sie sprawdziło.
reklama
A sposób z pieluszka jest prosty. Nosi kryptonim BUKA ( ja tak mowiłam na pieluche jak byłam mała). A wiec dajesz gosciowi pieluche tetrowa która ma ze soba wszedzie. Jak nadcodzi czas usypiania dajesz mu ja zeby miętosił w raczkach i zarzucasz na buźke, główke. Odcinasz w ten sposób bodźce wzrokowe, które draznia przy usypianiu i dzieck czuje sie otulone jak w brzuszku...chyab ;D. Tak czy inaczej działa. Mój Maks to spi nawet z całą głwoka pod pielucha, c wyglada komicznie.
No to kisyyy na dobranoc.
Jutro odwidzaja nas moi starzy wiec nie wiem czy zajrze.
No a o 19 cwiczenia!!! Trzymjacie kciuki.
No to kisyyy na dobranoc.
Jutro odwidzaja nas moi starzy wiec nie wiem czy zajrze.
No a o 19 cwiczenia!!! Trzymjacie kciuki.
mania
Fanka BB :)
laaaa Niania ale czad! te poczochy i obcasy hehe no i tatoo ;D
powiedz mi jesli mozesz ile bedzie Cie kosztowal ten aparat na zebule bo mi tu juz Lukaszko wizyte szykuje u ortodonty ale obawiam sie ze tu sa owiele drozsze te cuda
a jesli zalaze to wyglada na to ze bedziemy obie blaszano-zebne
oj trzeba bedzie uwazac co sie do buzi wklada
powiedz mi jesli mozesz ile bedzie Cie kosztowal ten aparat na zebule bo mi tu juz Lukaszko wizyte szykuje u ortodonty ale obawiam sie ze tu sa owiele drozsze te cuda
a jesli zalaze to wyglada na to ze bedziemy obie blaszano-zebne
oj trzeba bedzie uwazac co sie do buzi wklada
tusia25
Karin juz ci zablokowałam sweterek, masz za trzy złote może jeszcze jakis chcesz? lepiej bedzie ci sie oplacala wysylka. ;D
Ja tatuaz tez chcesobiezrobicz tylu na plecach, alemoj protestuje - mowi ze mi wykroji jak sobie zrobie : ale ja i tak sobie zrobie za dwa miechy
Ale szalejemy ;D.
Kasiu nie zapomnij o pokazaniu pepka ;D
Ja tatuaz tez chcesobiezrobicz tylu na plecach, alemoj protestuje - mowi ze mi wykroji jak sobie zrobie : ale ja i tak sobie zrobie za dwa miechy
Ale szalejemy ;D.
Kasiu nie zapomnij o pokazaniu pepka ;D
gaga
uzależniona
dzięki NiaNia spróbujemy
tusia te sweterki to ty sama robisz??? zajebiste są musze je pooglądać dokłądnie z mężulem i może coś wybierzemy
a propos tatuażu, to sobie zrobiłam jeszcze na studiach i mam ochote na dugi , to strasznie wciąga ;D
tusia te sweterki to ty sama robisz??? zajebiste są musze je pooglądać dokłądnie z mężulem i może coś wybierzemy
a propos tatuażu, to sobie zrobiłam jeszcze na studiach i mam ochote na dugi , to strasznie wciąga ;D
graszka-po
reklama
graszka-po