reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

hih poszalałyście dziewuszki normalnie łezki mi poleciały jak Was przeczytałam ;D a teraz idę dokończyć golenie bo wiecie na babską imprezkę dzisiaj wybywam a przecież z kłakami nie pojdę bo kto wie...... :D
no i z wypadającymi włosami też mam problem ale widzę że nie jestem sama więc niech sobie wypadają ile tam muszą swoją droga jakieś witaminki by sie przydały

reklama
echh zapomniałam o najgorszym czuje że mi się na wardze opryszczka wykluwa buuuuu chyba oszaleję jeśli mi wywali w środku imprezy
najwyżej wróce nad ranem chwiejnym krokiem z wielką warą no i mam nadzieję że mąż mnie rozpozna i wpuści do domku ;D

Kaśka to jest znak, że powinnaś iść na tą imprezke i bawić sie świetnie i oczywiście zapomniec o opryszcze.
Taka pierdoła ma popsuć Tobie fajny wieczór???
Męża nie szukasz , no nie ?? ;D

Kaska! posmaruj ja czyms nie wiem moze saholem? a ja od wczoraj mam problem z okiem lukasz sie ze mnie smieje a to nic smiesznego nie jest :p wpadl mi cukier do oka ::) i powieka mi spuchla wlasnie siedze z rumiankiem na oku ale jak nie przejdzie to do lekarza sie wybrac bede musiala :p

co do dzikusow to ojjjjjjj moj Tymul sie do nich zalicza choc ludzi nie unikalismy to okres przyzwyczajanaia sie do dziadkow trwal rowny miesiac ::) tzn na tyle ze bez awantury mogl z nimi zostac sam na sam (no ale to sa uroki mieszania na wygnaniu :p

;D Ja tam nie wiem co w tym śmiesznego, poważna rozmowa była a Wy sie śmiejecie, no nie wiem.... ;D ;D ;D

pogoda do d.. ide spać!!!

Iwon ślicznie twojemu w tym sweterku ;D

Gziewczyny mam nadzieję, że to na złe nie wyjdzie, bo wiecie jak to jest chwalic tu na forum, ale moja ostatnio jest grzeczniutka, poprostu aniołek, chyba ten kryzys już sie zakonczuł - mam nadzieję.

W poniedziłek wyjeżdza do Angli moja siostra :-[ wiecie jakie to straszne dla mnie, bo my takie zżyte z sobą. Chcą tam zosta na stałe - szfagier już tam trzeci miesiąc jest.

Tusia, gratuluję ułożonej córeczki. Na tak optymistyczną odsłonę z mojej strony trzeba będzie chyba jeszcze niestety troszkę poczekać ::) ::)

reklama
Tusia, a co do siostry, pomyśl sobie, że zawsze będziesz mogła czasem wyskoczyć do Anglii na dobrą herbatkę ;)
PS moja opaska była jednak zakupiona w Zielonej Górze, a nie w Berlinie. Niestety obecnie nikt ode mnie się tam nie wybiera, a swojej nie oddam, skoro piszesz, że taka ładna ;D

Do góry