reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Maniu ja pilam to siemie i o maly wlos pawia nie puscilam wiec teraz pozostaje mi sprobowac tej rzepy- dzieki
wolalabym nie obcinac bo lubie dlugie wlosy a te chodowalam dosyc dlugo
a ja dzisiaj strajkuje,nie prasuje i juz!!!!!
do jutra nowa sterta wyschnie to potem to na akord wyprasuje jak juz weronki nie bede miala w co ubrac- jak mus to mus wczesniej ani rusz!!!!!!

reklama
zloty medal to dla ciebie Maniu jak ty dajesz rade jeszcze z nami gadac to ja juz nie wiem,
ja mam jedno dziecko i drugie podrosniete ( czyt. meza) ;D i wieczorem ledwo zyje
Ale trojaczki to juz dla mnie tragedia

a wiecie co dzisiaj stwierdzilam- JESTEM NAJSZCZĘŚLIWSZĄ MAMĄ I ŻONĄ ŚWIATA!!!
tak mnie jakos naszlo ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hehe Elfiko czasami rycze jak (co ? wol ? chyba wol-choc nie wiem czy woly rycza  ;) ) i zalamuje rece
sa sytuacje takie ze wymiekam i nie daje rady...np wczoraj dzieciaki wyprowadzily mnie z rownowagi...na szczescie szybko do niej wrocilam  ;)

Alkamoze razem wyslemy maluchy na kolonie  ;) + tymcia moze bedze mial na nich oko  ;D a tak serio to zaloze sie zejak tylko poajada na te kolonie zapalcze sie z tesknoty za nimi  ::)

Alka jak ja bym zrobiła 100 brzuszków to bym nawet zapomniała ze mam męża. ;D
Narazie probuje po 20 dwa razy dziennie i na dzien dzisiejszy boli mnie nawet skora na głowie.
Maniu wół chyba ryczy ale głowy nie daje ;D

łatwiejsze napewno- przykładowo dzisiaj jak moja córeczka nie spała 6 godzin pod rząd ja nadal byłam kochającą mamusią i nosiłam ja na rękach i na tych rekach nosząc słodkie me dziecię ugotowałam jeszcze obiad dla męża mojego rozpieszczanego :D

zrzarlam pizze to teraz na cwiczenia  ;D wio!
wiem wiem....wszystko wiem ale co tam to bylo porzegnanie pizzy wiec ........... hm..... jak to? ale mus to mus...obiecalismy sobie szalban na pizze, sode, lody, hamburgery i inny syf
;D :p tylko co pozostaje  ;)

reklama
Do góry