reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Widzę, że jakoś Was tutaj dzisiaj mało...weekend pełną gębą :) U nas też dzionek udany, nocka raczej nieprzespana, mały budził się co 2 godzinki i tradycyjnie o siódmej rano "na nóżkach" ::) A teraz powinnam słodko spać w ramionach męża, jednak i tak za wiele z tego spania by nie wyszło, bo sąsiedzi-popaprańcy,stali imprezowicze znowu dają czadu, mając głęboko w tyłku śpiące dziecko.Wrrrr. ZNACIE JAKIŚ SPRAWDZONY SPOSÓB NA TAKICH LOKATORÓW?? :mad: :mad:

reklama
o niezlej godzinie do was pisze,nie? :p
ale wlasnie koncze nauke i wybieram sie wykapac i nynki

co do facetow i brylantow to ja juz na jednego brylanciocha zaslyzylam bo nosze go napalcu.....no wiecie zareczynowy abym sie skusila ;D :p

a o Karolka proboje dbac tak jak dawniej,ale za malo czasu,a 3 razy w tygodniu sie mijamy,on wraca z pracy ja do szkoly
dzis wieczorkiem wypilismy sobie troche Martini i chcial abym poszla z nim do lozeczka poprzytulac sie ,pogadac,ale ja mam nauke.... ::) no i tak to sie kreci

dzis moje kochanie posprzatalo mi mieszkanie jak poszlam na pare godzin na pierdolki z Milenka
jestem w szoku :o :o :o

no ide nynac-papatki

Dzień doberek :)
T R A G E D I A! Sąsiedzi popaprańcy balowali do godziny trzeciej. Zgadnijcie kto się nie wyspał??
A teraz męska większość w moim domku smacznie chrapie i odsypia nockę, a ja zaraz pędzę na aerobik. ::) Inaczej nikt by mnie nie wyciągnął z łóżka! Chciałam, to mam ::) ::)

Lilka przyłączam się do wszystkich dziewczyn, które za kobietę pracującą "3 in 1" wystawiły Ci laurkę. Niespożyta energia! Hmm..było się kiedyś tak młodym ;) :laugh:

witam dziewczęta ;)
synulek śpi nawet tytus (półroczny siostrzeniec piszczy tu w pokoju u dziadków a on nic nie rusza go!!)
nie chcę nic mówić ale mój tymul taki spokojniejszy w większości dania od 3 dni.!!!! normalnie tak jakoś czasami aż mi się za nim tęskni jak tak sobie śpi!! siostra sięze mnie śmieje 'mamusia zobacz może ma mokro a może cycusia chce obudź go bo może coś mu dolega' bo kiedyś tak myślałam sobie że moze kupę zrobił albo może jeść już by musiał jak za długo spał. śpi i śpi a w nocy już 3 raz mi spał prawie 6 godzin!!!!! normalnie czad!!

a tak wogóle to wczoraj bylismy na pogotowiu bo tatusia ugryzł jakiś kundelek!!! był u babki czy ma szczepienia dla nie go to nie chcaiła nic pokazać no i pojechał na pałyu i z nimi przyjechał i okazało się że nie szczepiony kilka lat!!! no i byliśmy i dostał zastrzyk żeby się nie wściekał ;) i tabletki.
tak wogóle bylismy jeszcze u znajomych zawieźć zaproszenie na nasz ślub hehe :laugh:

Hej! Na wypadające włosy wosk Henna Wax(to chyba to samo co poleca Elwis) z apteki i łykanie 2 razy dziennie po 2 tabletki skrzypu z witaminami.

witam w niedzielne przedpoludnie....
moi mezczyzni spia sobie w najleprze, a ja jakos nie moge, wiec zasiadlam do komputerka:)

u nas noc jakas niespokojna....Maly budzil sie czesto na jedzonko, nie wiem, moze go cos bolalo!!!
a teraz chyba odsypia noc!!

zmykam porocbic troche brzuszkow, poki mam czas dla siebie!!!

reklama
brunetko dzieki za rady
musze cos z tymi włosami zrobic bo bede łysa jak nic!

Nianiu kochanie do nieba pójdziesz za ten 'sposob na pieluche"-moje zbuntowane dziecko juz od dwóch dni zasypia w ten sposób i to bez kołysania ;D ;D ;D
wczoraj tak trzy razy zasnęła w ciągu dnia w tym raz u moich rodziców a to już cud normalnie- mówie jesteś the best !!!!!!!!!!!

Do góry