reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
:laugh: :laugh: :laugh: Alka coś Ci sie przez te boje z meżem poprzestawiały epoki- my żyjemy w 21szym wieku i takie osobniki już nie istnieją- ale jak tylko przyjdzie to mu cosik o tych brylantach napomkne ..a co!!

Ja też uciekam, ide szukać męża i o tych brylantach mu nagadać- ja tu sie stara m a on co??

Dobranoc babulki- Alka nasmaruj Michałkowy tyłek kremikiem i niech nałapie kilogramy siuśków w pieluche- aTy śpij kobito!!

Hej Lipcóweczki!
Czytam was i zwijam się ze śmiechu normalnie! niesamowite jesteście wszystkie, bez wyjątku!!!

Gratuluję tysiączka! dwa dni bez was i nadrabiam pół nocki ;-)))

A co do włosów to zaczęły mi wypadać jak mały miał ok 3 m-ce, teraz już dużo mniej wypada a mały ma 5 m-cy. I zauważyłam, że rosną mi takie śmieszne malutkie włoski na głowie. Także nie będę łysa! HURA!!! HURA!!! HURA!!! a już myślałam nad jakąś ładną peruczką. Biorę prenatal, stosuję odżywkę wax z apteki (polecają ją po chemii) i obcinałam włosy 2 razy po ciąży. Życzę każdej z was pięknej, bujnej fryzury na głowie, nie na poduszce :-)

pozdrawiam
e.

Witajci w sobotni poranek :laugh:

Wlasnie mi dziecko na rekach usnelo
Nie wiem jak wasze dzieci, ale moj Alek to jakos rano ma juz krotsze okresy spania. Tzn jak go klade do lozka po karmieniu nad ranem to sie budzi po 3 godzinkach na nastepne i np po szostej rano to juz musze go ponosic troszke zanim usnie a i tak juz gora na godzinke. Chodzi spac przed 20-sta.

Do mam ktorych dzieci robia kupy nad ranem. Czy bylo tak, ze wasze dziecko nie zrobilo kupy? Alus dzis po raz pierwszy wlasnie nie zrobil. Od dwoch dni jego prezenia poranne byly wyraznie zmniejszone, moglabym rzec ze prawie ich nie bylo, a dzis brak kupy ???

Elwisku ja tez sie usmialam z dyskusjii Mani, Elfiko i Alki ;D

A ja sie ostatnio Maniu zaczelam schizowac, ze tesknie za mezem bardziej niz on za mna :(

reklama
ale wam dobrze z tymi kupami porannymi!!! ja nadal mam kupe podczas kazdego karmienia co powoduje ze w nocy zawsze musze mala przewinac, rozbudza sie i czasem to nawet 2 godzinne przerwy w spaniu mam w nocy... dzis to mi taka piekna kupke zrobila, ze wszytsko przesiaklo i mama cala byla w kupie a do odbekniecia to podnosilam ja przez warstwe kilku pieluch ... ;)
NiaNia dzieki za rady, ja tez staram sie dziecka nie wychowac na dzikusa, rodzice sie smieja ze moje zycie towarzyskie kwitnie i niech nie narzekam ze jestem zmeczona bo to nie przez Nine tylko przez gosci i szwendanie sie gdziekolwiek badz...
...dzis rodzicow imieniny (fajnie razem im wypada jednego dnia) wiec mamy najazd gosci okolo 20 - w tych warunkach nie da sie wyychowac odludka - boje sie tylko ze Ci wszyscy wujkowie i ciotki to mi ja rozpieszcza... ;D
co do dbania o meza to staram sie jak moge i po ostatniej malitakiej "awanturze" z mojej strony on tez zaczal sie starac.... ;D

Do góry