reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

troszkę was nadrobiłam !!!! ;D cieszęsięniezmiernie
a z tą akcją brzuszki ;) to chyba jakoś telepatycznie mnie naszło wczoraj :D ale ciężko ciężko9, tyle że ja mam jeszce wielgachna oponęsprzed ciąży wiec sobie wyobraźcie....... mam kasetę którą kupiłam chyba w naj jeszcze znaim udało nam sięzwojować tymcia. bądź w formie chyba cindi clouford (nie wiem jak się pisze). postanowiłam od dziś ćwiczyć, no ale jak narazie zrobiłam tylko 10 brzuszków a kaseta nadal leży na półce. może od jutra.... ;) bo zaraz mknękąpać tymula siebie i z artkiem dziś poćwiczę ;)

widzę że akcja odchudznie po porodzie (u mnie jeszcze sprzed trzeba zrzucić bo w zasadzie mam już wagę sprzed ciąży) ruszyła!!! trzymajmy się dziewczyny!!!

reklama
a jeszcze co.... nasz kochany smok waży już 6 kilo!!! i ma 70 cm czyli 10 od porodu mu sięurosło, no ale ja wiem.... z tymi pomiarami to jakoś tak dziwacznie, bo np mojej siostry jak bena mierzyli to sie jakoś tak skurczył  ;) hjehe

ok soadam na kąpanko :) i może przed swoim troszkę poćwiczę no nie będę gorsza od was ;)

Ciesze sie,ze macie takie samo podejscie do sprawy dbania o mężów. Ja np zauwazyłam ze jakos mniej go wogole dotykam, mniej całuje..jakos tak. Tak naturalnie. A to okropne bo wczesniej byłam raczej przylepa. I dziwic sie, ze chłop zazdrosny. ;)

Karin ale jazda, baw się dobrze. Podejrzewam, ze gosciu sie mocno zdziwi ;D
Taka postawa to podstawa.

Ja Czekam az mi sie skonczy @ bo juz zaczełam łykać tableki anykoncepcyjne :) no i teraz wreszcie bedzie sie mozna wyluzować.

Dobra kłade sie robic brzuszki. te ściemniane oczywiscie ::) :p innych nie dam rady.

Kurcze chyba wreszcie zaczynam chudnać huraaa jakos mam wrazenie że inaczej wygladam i po spodniach czuje. Te tabletki chyba działają O0

no widzę że chyba nasi "chłopcy" będą dziśmieli wyjątkowo miły wieczór ;)
no dobra ja zmykam kąpać tymka bo jeszcze tu siedzę i na szczęście sięchłopinka obudził to spadamy na mycie bo niebawem tata wraca :D

mam nadzieję że do jutra choć na momencik....
spokojnej nocki

aha a ja jeszce co do spania tymulka to kładzie się tak od 20 do 22 i kilka nocy (3) budził się dopiero po 4 a tej nocy o 2 i dałam mu smoka oszukując że to jedzonko i zasnął, ale jak się o 4 dopadł do cyca to aż mu w brzuszku burczało!! już tak nie będę robiła nie mam sumienia

dobra papa

hehehe Nianiu pokiziaj pokizia ja wczoraj dalam rade a dzis palcem ledwo ruszam  ;) ale za to jakiego mam treneeeeera  ::) nie dalo sie odmowic -cwiczen oczywiscie - a lukasz co by spokojnie spal musial tez dostac swoja dawke przyjemnosci  ;)

Joaska! i jak ja mam nie myslec o slodkim jak Ty tu takie cuda zapodajesz  ;)

W kwestii muzyki dla dzieci, jestem w szoku jak dziś zadziałała na Julkę "Muzyka bobasa". Puściłam jej przy kąpieli i ani w wanience, ani podczas pielęgnacji po kąpieli Julka nawet nie kwęknęła. Co więcej jak ją wycierałam i nacierałam to gadała do mnie zamiast zwyczajowo płakać. Nawet przy przemywaniu oczka nie protestowała. SZOK !!! :)

A w kwestii dbania o mężów to myślę, że po wszystkim co ostatnio przeszłyśmy to mężowie powinni dbać o nas.
A co  :laugh: :D ;D 8)

reklama
dzis sjesta!!! juz nie rusze niczego! ide poczytac...maludy spia to mam chwile dla siebie

aaa mam pytanie!!! czy w nocy przewijacie maludy tzn maluch spi awy widzicie ze pielucha mokra?
ja na pocztku przewijalam a teraz tylko wtedy gdy ma pore karmienia i to tez nie zawsze...jak juz zaczynam ja przewijac zazwyczaj sie rozbudza i wojuje a tego chce uniknac ....no i co tu zrobic?

Do góry