reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ja tez chcialabym aby jas sie nie "bal" innych. Jak czesto sie da spraszamy ludzi, jezdzimy do znajomych (jeszcze za zadko) no i oczywiscie zostawiam go mamie. Uwielbiam spedzac czas z Jasiem, ale czas trzeba umiejetnie rozdzielac.

Zgadzam sie z Toba Nianiu - niezapominajmy o naszych malzenstwach - teraz wszystko jest trudniejsze, ale nie niemozliwe ;D

reklama
Odpowiadając na wcześniejsze pytanie to ja mam 160, kurdupel ze mnie i wyglądam szczupło tylko przy wadze 48-49 kg.
A jeśli chodzi o dbanie o małżeństwo to dzisiaj zakupiłam bardzo seksowną , przeźroczystą koszulkę, pas do pończoch Intimmissimi i fikuśne pończochy na dzisiejszy wieczór w celu powalenia męża na kolana i niecnego wykorzystania ;D

a oto i moje dzisiejsze dzielo, mam nadzieje, ze wyszla.....szkoda ze nie moge Was zaprosic na kawke i ciasteczko!!!!]

obraz17bo.jpg[img]

a co do dnania o mezow.....popieram na calej linii.......oni sie teraz czuja troszeczke zaniedbywani przez nas, chic my robimy to nieswiadomie!!!!tez mi sie teskni za czasami gdzie smigalismy sobie na imprezki, ale to wszystko wroci jak Maluszki bada troszke odchowane!!!!

Gazelaczku ja robiłam uprawnienia fitness w TKKF jakies 10 lat temu :) Najpierw byłam na 2-tygodniowym szkoleniu a potem był egzamin i tak oto stałam sie fitneską. Niestety jest to tylko moje hobby bo zawod mam całkiem inny.

Wiki ja tez karmie tylko piersia i nie dopajam. Smok nam pomaga w zasypianiu ale Maciek na szczescie go nie kocha :)

Niania, super to zdjęcie z Maksiem i pieluchą :)

no i tymulo na raczkach. prawie cały dzień dziś przespał :) !!! tylkociekawe co on w nocy będzie robił mam nadzieję że też spał.
a ja zrobiłam dziś karpatkę !!! oczywiście dla mojego kochanego artka!!
wiki my w zasadzie karmimy piersią ale czasami dalję herbatkę, kilka razy dostał sztuczne ścierwo, na początku życia jak myślałam ze się nie najada i teraz jak ma zapalenie ucha i ciągnięcie cyca sprawiało mu ogromny ból a nie zawsze udało mi się odciągnąć.
no i postęp !!! tymulo od wczoraj zmądrzał ;) i cyca bez kaptura, tylko w nocy jeszce troszkę podjadał przez badziewiasty silikon ;)

no no widze ze sie kobiety rozpisaly jak za dawnych czasow ;D

popieram akcjie dbania o mezow-czasami jest mi az glupio bo lukasz prosi bym z nim posiedziala a ja buuuuum i leze a jak leze tzn ze spie :p glupio okropnie mi z tego powodu

a propos chrztu to my tymulka ubralismy normalnie....jak znajde zdjecie to wkleje no i lobuz mial wtedy jakies 9 miesiecy wiec uz za raczki do oltarza poszedl
a gabryska byla w bialej sukience ktora z reszta jest na 12-to miesieczne dziecko wiec kiecka byla dluuuuugasna a za rok moze w niej smialo latem smigac ;D

acha WIKI ja malej niczym nie dopajam i nie daje smoka

reklama
dziewczyny ja wczoraj poszlam na pierwszy trening...a dzis ledwo sie ruszam :p wszystko mnie boli bleeeeeee stara jestem czy co?

Joaska!!! babo jedna ale mi apetytu narobilas tym ciastem :p o Jezu nie wytrzymam chyba pojde po cos slodkiego ;)

Do góry