reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Alez to sobie sprytnie zorganizowalas Nianiu.

Probowalam zrobic brzuszek - 1 - taki z prawdziwego zdarzenia - tragedia. Jak trzymam rece na karku to nawet sie nie podniose z ziemi. Wychodza mi tylko takie lekko oszukiwane :mad:. Ja chyba z obciachu umre na tym fitnesie w przyszlym tygodniu :(, ale ide - jak nie zaczne to nigdy nie bedzie lepiej - nikt mnie mam nadzieje na tym fitnesie nie bedzie znal, wiec co tam ;D

reklama
Ja sobie "zorganizowałam" te Piosenki bobasa w ilości 5 płyt, ale jakoś do mnie nie przemawiaja, zobaczę co na to Julka :)
Jak się obudzi to będę testować :)

Ania ja to samo, tylko sciemniane mi wychodza :) Tez spróbuje dziś kilka zrobic, bo troche bedzie obciachowo w poniedzałek na zajeciach.
Chyba powinnysmy robic tez takie na boki zeby talie podkreslic :) A najelpiej z nogami do góry uniesionymi i gapieniem sie w sufit. Takie to sa najparwdziwsze i najelepiej działaja.

Ta muzka naprawde jakos hipnotyzuje. Warto spórbowac. Puscici kilk razy, mnie tez sie wydawało na poczatku ze do dupy, ale teraz działa. Tak mi sie wydaje. Mój syn spi nawet tak  ;D ;D ;D

dscn77940db.jpg

To efekt polaczenia BUKI i kołysanek :)

kurde chcialam posioedziec z wami a tu jak nie moj to siostry. przed chwila siedziałam z nimi bo siostra zeszla nm przygrzac nalesniki a teraz juz siadlam spokojnie to przyszedl benjamin i chce grac sterowac cos mi tu scelaćć aj z dziećmi ;)
no to trioche posterujemy bo juz na kolankach mi siedzi

reklama
No i ja się załapałam na tą 1000

Mam pytanie czy są jeszcze mamy karmiące wyłącznie piersią - ja się do takich zaliczam Dziś chciałam Oliwierowi dać herbatkę z butelki i jak mu wsadziłam do buzi to zwymiotował
i jeszcze jedno czy wy (mamy karmiące piersią ) dajecie smoczek
mój synuś za cholerę nie weżnie

Do góry