reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Witam wszystkie lipcóweczki,
chcialam Was pozdrowić, bo czytam wasze posty od samego poczatku, jak bylam w ciąży, ale jakoś tak caly czas z ukrycia...
postanowilam sie ujawnić:) lepiej pozno niz wcale...
tak w ogole to jestem od was uzależniona, bo nie ma dnia zebym tu nie zaglądala ;D
Moja córeczka Tosia ma teraz 8 tygodni-urodzila się 30.07 mam nadzieję, że jeszcze przyjmiecie mnie do swojego grona, bo tematy jak najbardziej mnie dotyczą i interesują

Pozdrowienia dla Was wszystkich... :D

reklama
Tofinek witaj!!! Zapraszam Cię w imieniu nas wszystkich ;D I mam propozycje, zeby bardziej się"poczuc" proponuje zebys nam coś o sobie napisała, o twojej ciazy, porodzie i Tosi ( tak wogole to cudne imie).

Tofinek Ty normalnie szalona,zeby sie nie odzywac tyle czasu!!!!!!!
co to znaczy z ukrycia a gdzie chwalenie maluszkiem? gdzie Twoja buzia? No ladne rzeczy- marsz nadrabiac zaleglosci- minimum post dziennie ;D ;D ;D
Fajnie ze dolączylas- witaj na najbardziej odjazdowym forum na swiecie !!!!!

może uda mi się nawet zalączyć zdjecie mojej malej purchawki, chociaż nie wiem, bo zaleglości mam spore...

ps. wiedzialam, ze jesteście kochane :D
ale fajnie ;D

e mamo - nie chcę straszyć ale Martynka nie gorączkowała i przybierała na wadze a dopiero jak zaczęło ją czyścić górą i dołem okazało się że wyniki z posiewu wyszły tragiczne uważam że wszystkie dzidzie conajmniej co 3 miesiące powinny mieć profilaktycznie zbadany mocz

a ja mialam byc wieczorem ale kurde nie wytrzymalam, maz po ciocie pojechal zeby sie weronika zajela a ja zaraz do tego gina pedze,

Tofinek fajnie to dopiero bedzie jak w domu bedziesz miala syf, obiad nie ugotowany a Ty co? na BB bedziesz siedziec i gadac hi ;D ;D ;D ;D ;D
ja tak wlasnie mam, jak mala spi to ja lece na zlamanie karku do kompa i hej ::)

reklama
no i mialam pisac te polskiie znaki ale kurcze na tym laptopie z niemiecka klawiatura to sie nie da!!!! szajs jeden a monitor nam siadl i tylko to cholerstwo mi zostalo :mad:
A moja Weronika dzisiaj pierwszy dzien bez sab simplexu i narazie nie bylo jazdy, zobaczymy wieczorem

Do góry