reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Mania, jeśli dobrze zrozumiałam, to piszesz o startym jabłuszku i marchewce? A soczek jabłkowy i marchewkowy podawałaś też w 4 czy już w 3 m-cu? Ja czytałam, że soczek można pod koniec trzeciego, ale nie ma jak rady koleżanki "po fachu"
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Czołem z rana
Wstałam sobie, żeby się wybrać na badania do przychodni. Mam zleconą morfologię. No i siadłam do kompa z bananem. Zanim się zorientowałam co robię, kończyłam go jeść. A przecież trzeba być na czczo ! No to sobie znowu dziś badań nie zrobię... ;D
Wierzycie z sny? znacie jakieś sprawdzone strony z ich interpretacją ?
Ja miałam dziś horror i aż się obudziłam, brrrrrrrr
POBUDKAAAAAAAAAAAA :laugh:
Wstałam sobie, żeby się wybrać na badania do przychodni. Mam zleconą morfologię. No i siadłam do kompa z bananem. Zanim się zorientowałam co robię, kończyłam go jeść. A przecież trzeba być na czczo ! No to sobie znowu dziś badań nie zrobię... ;D
Wierzycie z sny? znacie jakieś sprawdzone strony z ich interpretacją ?
Ja miałam dziś horror i aż się obudziłam, brrrrrrrr
POBUDKAAAAAAAAAAAA :laugh:
anecik
Majowe mamy'09
hej!!
Jestem sierpnióweczką ale mój Tomcio urodził się 25 lipca. Mam do was pytanie. Może któreś z Waszych dziecaczków tak ma... chodzi o dziąsełka... mój synek gryzie piąstki i ślini się czy to możliwe aby to były ząbki? Czy można stosować jakiś żel do smarowania? Możecie coś polecić?
Dziękuję i pozdrawiam
Jestem sierpnióweczką ale mój Tomcio urodził się 25 lipca. Mam do was pytanie. Może któreś z Waszych dziecaczków tak ma... chodzi o dziąsełka... mój synek gryzie piąstki i ślini się czy to możliwe aby to były ząbki? Czy można stosować jakiś żel do smarowania? Możecie coś polecić?
Dziękuję i pozdrawiam
Joaska
Lipcowe mamy '05
Kuba uwielbia ssac swoje piasteczki nie podejzewam jeszcze zabkow, to chyba za wczesnie...mamy jeszcze na to czas!!
My zaraz zmykamy na szczepionke brrrrr , mam nadzieje ze bedzie dobrze!!!!!napisze jak bylo po powrocie!
My zaraz zmykamy na szczepionke brrrrr , mam nadzieje ze bedzie dobrze!!!!!napisze jak bylo po powrocie!
AgaR.
Fanka BB :)
Ślini sie i zjada piąstki-tak objawiają sie teraz jego emocje.Np.gdy cos go interesuje zaczyna sie ślinić...Gryzie piąstki także z emocji,no i poznawczo.Jeszcze nie utrzymuje innych przedmiotów wiec wkłada raczki,poznaje ich smak,zapach,fakturę.
A tak przyszłościowo to my na ząbki stosowaliśmy Dentinox-gel-był super.Przetestowalam go zresztą na sobie,kiedy bolały mnie dziąsła.
A tak przyszłościowo to my na ząbki stosowaliśmy Dentinox-gel-był super.Przetestowalam go zresztą na sobie,kiedy bolały mnie dziąsła.
Witam.
Nocka super. Jestem wyspana i zadowolona.
Julka też zjada zwoje piąstki. Ale to na pewno nie ząbki. Ostatnio nawet polubiła spanie na brzuszku. Wczesniej było nie do pomyślenia zeby się tak położyła zaraz był wielki krzyk a teraz spokojnie sie rozgląda albo zasypia.
Teraz leży z gołą pupą i gada do pampersów. Wogule od rana jest strasznie rozmowna. Tak gadała z miśkami że mnie obudziła. ;D Na szczęście była to godzina 8.30 a nie noc.
Nocka super. Jestem wyspana i zadowolona.
Julka też zjada zwoje piąstki. Ale to na pewno nie ząbki. Ostatnio nawet polubiła spanie na brzuszku. Wczesniej było nie do pomyślenia zeby się tak położyła zaraz był wielki krzyk a teraz spokojnie sie rozgląda albo zasypia.
Teraz leży z gołą pupą i gada do pampersów. Wogule od rana jest strasznie rozmowna. Tak gadała z miśkami że mnie obudziła. ;D Na szczęście była to godzina 8.30 a nie noc.
Iwon
Lipcowe Mamy '05
O "jedzeniu rączek" już pisałam, bo też byłam zaniepokojona tym faktem. A teraz u nas również doszło jeszcze ślinienie. Agnieszko mówisz, że to wtedy, gdy go cos ciekawi? To dlatego często ślini się, gdy jedziemy samochodem i on tak słodko ogląda migający świat przez okno
reklama