reklama
tusia25
Fanka BB :)
Nianiu nie mogę sie napatrzec na twojego małego, na tym ostatnim to juz wogóle jest taki boski, ze wszystkim co do mnie przychodzą go pokazuję. Wogóle świetne zdjęcia, te z profilu takie super. Kto to ma taki dryg? Pewnie ty taka artysta, bo panmiętam fajne też było to zdjęcie z tatusiem w cieplarce jak leżał, więc tatuś chyba je nie robił.
Joaska
Lipcowe mamy '05
Klaudia- dziekujemy za komplementy, a kiedy Ty wkleisz cos nowego??czekamy z niecierpiwoscia!!!
Moj Maluszek spi sobie smacznie a ja czuje sie taka zmeczona dzisiaj, ze zaraz klade sie rowniez!!!
A jak tam roztrzasamy rozne tematy, to powiedzcie mi, czy brakuje Wam bardzo "zycia z przed dzieci"????
ja czasami tak sie zastanawiam, jak to bylo kiedys??i czy mi tego nie brakuje, czasami tak, ale wystarczy, ze pomysle o moim Maluszku i od razu przechodza wszystkie watpliwosci!!!jedyne czego mi brakuje to czasu dla siebie, i dla mojego ukochanego faceta troche sie teraz zaniedbujemy nawzajem, przez to ze karmie piersia jak na razie nie ma szans na jakies dluzszy wyjazd!!mam nadzieje, ze z czasem to sie jakos pouklada i ze znow bedzie jak kiedys!!!ostatnio jestem na Niego caly czas zla, mam do niego pretesje i wogole....ale jak twierdzi nasz Zaklinaczka to podobno normalne!!!musze sie uzbroic w cierpliwosc!!!!
Moj Maluszek spi sobie smacznie a ja czuje sie taka zmeczona dzisiaj, ze zaraz klade sie rowniez!!!
A jak tam roztrzasamy rozne tematy, to powiedzcie mi, czy brakuje Wam bardzo "zycia z przed dzieci"????
ja czasami tak sie zastanawiam, jak to bylo kiedys??i czy mi tego nie brakuje, czasami tak, ale wystarczy, ze pomysle o moim Maluszku i od razu przechodza wszystkie watpliwosci!!!jedyne czego mi brakuje to czasu dla siebie, i dla mojego ukochanego faceta troche sie teraz zaniedbujemy nawzajem, przez to ze karmie piersia jak na razie nie ma szans na jakies dluzszy wyjazd!!mam nadzieje, ze z czasem to sie jakos pouklada i ze znow bedzie jak kiedys!!!ostatnio jestem na Niego caly czas zla, mam do niego pretesje i wogole....ale jak twierdzi nasz Zaklinaczka to podobno normalne!!!musze sie uzbroic w cierpliwosc!!!!
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Ja najbardziej tęsknię za..spontanicznym działaniem. Ja i tatuś Kornelka należymy raczej do ludzi "imprezowych", lubiliśmy sobie wyskoczyć to tu, to tam, po prostu luzik. Fajnie było... 8) No i brakuje mi trochę tej własnie niezależności, a ostatnio też imprezek do rana przy zimnych drinkach i dobrej muzyce. : Ale podobnie jak Ty jestem b.szczęśliwa, że sprowadziliśmy Kornelka na ten świat i myślę, że łatwiej się znosi wszelkie zmiany, gdy się człowiek jeszcze przed ciążą nastawi, że będą nowe, cudowne emocje, ale tez masa wyrzeczeń i kilka miesięcy wyciszenia i izolacji od świata
Tusia I love you za wszytskie mile slowa. Taki dryg ma tym razem mój brat rodzony. Zalącze Wam link do jego strony. Same popatrzecie jakie robi fajne fotki http://www.xlud.freshsite.pl/ to on na tym pierwszym zdjeciu, nawet mnie grubasa po porodzie umieścił
Sylwka ja chciałam sie zapisać juz teraz bo podobno mozna jak dziecko skonczy 2 m-ce. Ale tak sobie mysle, ze poczekam jezscze miesiac jak skonczy trzy. A bede chodzic na basen w Ursusie na Sosnkowskiego. Tam sa te zajecia ze strony www.mamatataija.pl.
Z reszta mam nadzieje, ze w miesiac jakos sie uwine z chociaz 6 kg z mokego cielska. Mam zamiar zaczac cwiczyc od poniedziałków. Kurde jecze a sie jakos nie moge zmobilizowac. Tak sobie mysle, ze moze jak sie gdzies zapisze to bedzie łatwiej. Tylko bede chodzic chyba na 20 no bo jak wczesniej...
Sylwka ja chciałam sie zapisać juz teraz bo podobno mozna jak dziecko skonczy 2 m-ce. Ale tak sobie mysle, ze poczekam jezscze miesiac jak skonczy trzy. A bede chodzic na basen w Ursusie na Sosnkowskiego. Tam sa te zajecia ze strony www.mamatataija.pl.
Z reszta mam nadzieje, ze w miesiac jakos sie uwine z chociaz 6 kg z mokego cielska. Mam zamiar zaczac cwiczyc od poniedziałków. Kurde jecze a sie jakos nie moge zmobilizowac. Tak sobie mysle, ze moze jak sie gdzies zapisze to bedzie łatwiej. Tylko bede chodzic chyba na 20 no bo jak wczesniej...
A my dzis po wizycie u lekarza. Maks zdrowy jak ryba. Wazy juz 5650!!! Taka kluska z niego. Biodra tez good wiec wszytsko gra. Od dzis zaczynamy zabawe z eliminowaniem jednego karmienia nocnego, w własciwie przesunieciem go i przesnieciem kupki ad ranem ( z tego co czytam wiekszosc maluchów ją ma). O 24 dostnie tylko 90 ml a za nastepnym razem tylko piciu : Kilka dni meczarni ale wiem, że sie opłaca.
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Dawaj NiaNia! To nie takie trudne, sama zrobiłam pierwszy krok i w piątek śmigam się pogimnastykować No i też w porach wieczornych. Ale fajnie, nareszcie do ludzi!! Pojadę sobie samochodzikiem, zwiedzając miasto nocą, lalala la :laugh:
Joaska
Lipcowe mamy '05
Ja tez bym chciala pocwiczyc troszke, ale na razie nie mam z kim zostawic Malego......szkoda troszke, bo by mi sie troszke ruchu przydalo!!!!!
reklama
mania
Fanka BB :)
Kolorowa kredko tak mi szkoda Waszego Tymcia nasz tesz przez to przechodzil, podobno bardzo boli takie uszko ale na pocieche powiem ze w 2 dobie podawania antybiotyku bol podobno znika,ucaluj maluszka od nas!!!
Kaska zaalenie ucha zazwyczaj mozna rozpoznac po wysokiej goraczce, tarciu raczka chorego uszka i zmniejszony apetyt bo boli przy polykaniu :-[
Martuska moze jak Bog da to na wiosne wypijemy herbatke w Londynie aleto wszystko pod znakiem ? fajnie by bylo
Joaska naszej Gabi ropialo oczko tydzien po urodzeniu.... przemywalam rumiankiem i herbatka, robilam kompresiki a pani doktor kazala palcem masowac nos od czubka w kierunku kacika lzowego i masowac tez sam kacik by odetkac ten gruczol ale tez zalecila antybiotyk :-[
Iwon marchweke i jabluszko mozesz podac w 4 miesiacu i najpierw po ciupince i tak np przez 3 dni podajesz po lyzeczce jabluszka (zawsze wprowadza sie tylko jeden skladnik i podaje sie go przez 3do 5 dni - dlatego by w razie jakiejs reakcji uczuleniowej od razu wiedziec co tak dziala na dziecko) a jak juz wczesniej wprowadzilas np ta marchewke i po czasie jabluszko to potem mozesz juz mieszac jedno z drugim no i tak jest ze wszystkim z bananem, ziemniakiem fasolka itd
Kaska zaalenie ucha zazwyczaj mozna rozpoznac po wysokiej goraczce, tarciu raczka chorego uszka i zmniejszony apetyt bo boli przy polykaniu :-[
Martuska moze jak Bog da to na wiosne wypijemy herbatke w Londynie aleto wszystko pod znakiem ? fajnie by bylo
Joaska naszej Gabi ropialo oczko tydzien po urodzeniu.... przemywalam rumiankiem i herbatka, robilam kompresiki a pani doktor kazala palcem masowac nos od czubka w kierunku kacika lzowego i masowac tez sam kacik by odetkac ten gruczol ale tez zalecila antybiotyk :-[
Iwon marchweke i jabluszko mozesz podac w 4 miesiacu i najpierw po ciupince i tak np przez 3 dni podajesz po lyzeczce jabluszka (zawsze wprowadza sie tylko jeden skladnik i podaje sie go przez 3do 5 dni - dlatego by w razie jakiejs reakcji uczuleniowej od razu wiedziec co tak dziala na dziecko) a jak juz wczesniej wprowadzilas np ta marchewke i po czasie jabluszko to potem mozesz juz mieszac jedno z drugim no i tak jest ze wszystkim z bananem, ziemniakiem fasolka itd