reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Gazelaczku ja mam blizne taka jak ty ;D
Asiolku zmienilam Majce mleko na zwykle bebiko1, ale te ulewa troche, co zrobic, zeby nie ulewala - jakos zagescic, czy co? czy wrocic do tamtego?

Melani - musze przyznac ze jestes niezla - jak moj jas mial 6 dni to jeszcze nie bylam na tyle zorganizowana by znalesc czas dla siebie, a ty widze od poczatku na forum - podziwiam sily ;D

Ala, Joasia, Mania skąd Wasze pociechy mają takie..bujne czupryny? Szok. Z czego to wynika, ze niektóre dzieci mają fryz jak Chopin, a inne łyse glacki? Różnica jest ogromna. Mój Kornel wydawało się, że należy do tych "bujniejszych", ale jak zobaczyłam Wasze fotki, to różnica taka jak między jamnikiem krótkowłosym a pudlem;) Naprawdę piękne.

Kasia, gratuluję dobrej atmosfery w pracy. Taka postawa szefowej faktycznie niecodzienna..Ja również wracam do pracy w grudniu, a mały zostaje z rodzinką. Jednak ja mam w tej kwestii dosyć skrajne odczucia i to nie ze względu na problemy w relacjach pracownik-szef czy wahania w podjęciu decyzji. Po prostu znalazły się osoby, ktore skwitowały to krótko- kasa ważniejsza niż dziecko. To przykre, bo nie chodzi nawet o brak zrozumienia dzisiejszej rzeczywistości, ale o zwykłą nietolerancję...

Nic mi sie nie chce, mialam super noc bo sie wyspałam dzieki mojej córeczce ;D i dzien tez byl super bo byla grzeczna ;D
i strasznego lenia przez to dostalam bo prawie caly dzien sie wałkoniłam ;D ;D ;D

Melanie ja tez podziwiam 6 dniowa mamusie ktora juz sie udziela na forum- ja osobiscie to jeszcze chodzilam do tylu przez dwa tygodnie i wydawalo mi sie wtedy ze juz nigdy nie bede miala dla siebie nawet pieciu minut ::)

wlasnie przeczytalam na forum butelkowym z wyborczej ze jak dziecko nie chce pic herbatki samej to kobita robi mleczko na tej herbatce- ludzie na cos takiego bym nie wpadla i raczej tak nie bede eksperymentowac- ciekawe czy jak by sie jej ugotowalo zupe na kawie czy by zjadla ?? obłed jak dla mnie ::)

reklama
Do góry