reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
..ja tez ogladalam i zastanawialam sie, czy ja tez tak jeczalam???????

ja teraz biore tabletki Cerazzete i jak na razie jest dobrze, poprzednie zle tolerowalam ...no i mamy Kubusia!!!:)

zbieram sie powoli do spania, taka zmeczona jestem strasznie, a kregoslup tak mie boli, ze juz nie moge wytrzymac!!!tatusia naszego nie ma i jakos mi sie nie spieszy do pustego lozka, jakos tak smutno, strasznie sie ostatnio przyzwyczailam, ze jest obok...a tu Go nie ma i jeszcze chwikeczke nie bedzie!!ale jestem dzielna, mam Was i zawsze sie moge wyzalic.....chyba ktos madry wymyslil takie forum, zeby baby po porodzie nie lapaly depresji!!!:)

Czesc kobietki!
wrocilam z zakopanego - wypoczeta, pelna energi, wyspana ;D. U tesciowej tylko jasiem sie zajmowalam wiec jak tylko spal mialam czas dla siebie - bomba. Teraz trzeba wrocic do rzeczywistosci - ciezko bedzie:)

Nianiu - szkoda, ze ty w ten weekend dopiero uderzasz w gory - bylo blisko bysmy sie spotkaly:)

nadgonilam w czytaniu - jeszcze zdjecia ide poogladac.

Do jutra kobietki - dzis ide wczesnie spac - zeby od jutra rozpoczac ostro dzionek...

Witajcie kochane!!!!
Jej ale sie stesknilam, nie bylo dnia zebym o was nie pomyslala choc przez sekunde. Jestem od 2 tyg w Polsce i wlasnie dzisiaj moj maz polecial spowrotem do domu :( Zostalam sama w zimnym lozku. Owszem mam rodzicow i braci i co najwazniejsze Alusia ale brak mi Slawka...
Przeczytalam dopiero dzisiejszy dzien i juztro w czsie kiedy Alus bedzie spal ja bede chlonela strony z tych dwoch tygodni. Strasznie jestem ciekawa co u was i waszych pociech.
Tak wiec do jutra!

Gazeleczku ja tez jeszcze mam linie na brzuchu - pojasniala, ale w tym tempie to nie wiem czy w lecie moj brzuch bedzie wygladal normalnie. Ja jeszcze mam dodatkowo slad po uczuleniu na te cale truskawki (jak pamietacie dostalam alergi na truskawy w czasie ciazy) - tak wiec moj brzuszek wyglada conajmniej dziwnie i malo ciekawie.

Maniu - jas ma slad na raczce po szczepionce na gruzlice. Szczepionka jest robiona zaraz po urodzeniu. Jasiowi juz zeszla ropka i teraz zostala taka mala blizna - podobno jak jest blizna to po 12 msc nie trzeba szepionki powtarzac.

reklama
Do góry