reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Klaudia-ja tez smaruje Cepanem moje rozstepy....smierdze wtedy jak cepulka mmmmm
Moj synek konczy wlasnie znecanie sie nad moja lewa piersia i zbieramy sie na spacerek, bardzo ladna u nas pogoda
musimy wyjsc z domu bo to az grzech siedziec....do zobaczonka pozniej
Moj synek konczy wlasnie znecanie sie nad moja lewa piersia i zbieramy sie na spacerek, bardzo ladna u nas pogoda
musimy wyjsc z domu bo to az grzech siedziec....do zobaczonka pozniej
Byłam u dermatolog która zabroniła smarowania rozstepów Cepanem (tez to robiłam).
Anulka żałuje bardzo tego Zakopca
Jezu jak mi sie teskni za moim Maksiem. Dziś ma 2 m-ce Mój synio.
No nic lece się pakować bo niedługo ruszamy.
Bede tesknic.
Anulka żałuje bardzo tego Zakopca
Jezu jak mi sie teskni za moim Maksiem. Dziś ma 2 m-ce Mój synio.
No nic lece się pakować bo niedługo ruszamy.
Bede tesknic.
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Klaudia, ja zamiast cepanu uzywam contratubex. Ma taki zapach powiedzmy neutralny, o cepanie juz sie nasluchalam, jaki aromatyczny, hihi. Ale chyba zdecyduje sie na plaster do ktorego dawalam link - moje kolezanki są z niego zadowolone. A masz twardą bliznę czy miękka jak reszta skóry? Sorki, za takie szczegóły, ale nie wiem czy bliznowiec mi sie nie robi... Bo moja blizna jest rozowa, twarda i jak sie dotyka palcem to ją czuc bardzo. Skora jest ybrzuszona w tym miejscu. Wygląda to okropnie... Asiolku, a czy cos robilas ze swoją blizną? Czy sama tak pięknie zeszla?
Maniu - Maciejka ma caly czas slad po szczepieniu na gruźlicę - taki malutki fioletowy siniaczek. Nie bylo żadnej krostki i ropki, wiec nie wiem czy to oznacza, że trzeba bedzie powtarzac szczepienie...
Maniu - Maciejka ma caly czas slad po szczepieniu na gruźlicę - taki malutki fioletowy siniaczek. Nie bylo żadnej krostki i ropki, wiec nie wiem czy to oznacza, że trzeba bedzie powtarzac szczepienie...
kaśka k
Fanka BB :)
Martynia ma dzisiaj równiutko 3 miesiące no i wybrałyśmy się do mojej pracy bo za 22 dni kończy mi się macierzyński :ale jak podliczyli mi moje zaległe urlopy i nadgodziny to do końca grudnia mogę śmiało być z malutką w domciu no a potem zobaczymy na szczęście moja kierowniczka powiedziała mi że mała ma być dla mnie najważniejsza i jeżeli uznam że chcę być z nią dłużej w domciu to śmiało mam śmigać na wychowawczy a do pracy zawsze zdąże wrócić
kaśka k
Fanka BB :)
i wiecie jakoś mi ulżyło po tej rozmowie bo bałam się ze będzie nalegała żebym jak najszybciej wracała a tu proszę pozazdrościć tylko takiej szefowej z drugiej strony sama ma 5 letnią córeczkę i wiem że mnie dobrze rozumie że nie mam komu małej zostawić
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
To pozazdrościć Asiołku. Widać masz cudną skórę