reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ciekawa jestem czy mi przejdzie,ja ta luteinke juz od ostatniej wizytki biore bo juz w tedy cos z macica zaczelo sie dziac :? Ide spac.Dobranoc!

reklama
Agus mam nadzieje ze czujesz sie juz lepiej Anitko i TY rowniez!!!!
z tym spaniem to faktycznie jak brzucholek zacznie ciazyc to najlepiej z poducha miedzy nogami

oj a czas faktycznie pedzi....i jak pomysle ze tak w zaszadzie to juz niedlugo z gorki to zaczynam sie stresowac :roll:
ale wmawiam sobie ze bedzie dobrze i i naczej nie mysle
po TYmteuszu widze najbardziej mijajacy czas...jeszcze niedawno lezacy a teraz juz smiga po pokoju, bawi sie sam i zaczyna dyskutowac :lol: on rosnie a ja.....starzeje sie hehe :wink:

Asiolku czy Ty czasem urodzinek niedlugo nie masz? co?!!!!
tak kiedys czytalam od poczatku wszystkie posty i jakos tak mi sie cos wydaje ze beda Twoje urodzinki :lol:

Ide wykapac Malude i polozyc go spac a Wam zycze juz kolorowych snow!!!!!! :lol: i do jutra paaaaaaaaaaaaaaaaaa

No ja jestem Lutowa Panienka :-) 26 lutego skończe 25 latek....
Maniu co do biegnącego czasu ja myślę, że on ogólnie w dorosłym życiu inaczej biegnie,... szybciej. Jak zaglądam czasami w kalendarz i przypominam sobie minione wydarzenia i czas jaki od nich upłynął... to rzeczywiście wydają sie już takie odległe ... niedawno Męzul zaprosił mnie na nasz wspolny pierwszy spacer a my już jesteśmy prawie 2 lata po ślubie i Dzidzia nam sie niedługo urodzi.... Pamiętam jak się Poznaliśmy sie 4 lata temu w Krakowie... rok czasu sie przyjaźniliśmy... a potem jakoś ta przyjaźń zmienila sie w coś wiecej i zaczeliśmy sie spotykać... w weekendy Mężul przyjezdzał z Warszawy do Białegostoku... a po roku bycia razem byliśy już małżeństwem....
Pamietam jak moje zwierzaki były 10 razy mniejsze a teraz piesio waży 40 kg :-) a kota prawie 3 kg a ważyła tyle co mały jogurt jak ją znaleźliśmy i dała się zamknąć w dłoniach. Pamiętam jak rodzice jkupili działke na budowe domu.. tego samego dnia z moją przyjaciółką, ktora mieszka blisko mojego nowego domku kupiłyśmy piwo usiadłyśmy sobie na trwaie przy dropdze przed działka i wyobrazałyśmy sobie, ze tam stoi dom a ona przyszła do mnie jako do swojej sąsiadki na wieczorne ploteczki:-) a teraz domek już caly wybudowany i za 2 miesiace się wprowadzimy :-)

Ech ale sie rozpisałąm na temat mijającego czasu :-) starzejemy się nie ma co ;-)

Dbajcie dziewczynki o siebie i życze aby, tym które sie źle czuły powróciło dobre samopoczucie i zdrówko !!!!!

Asiolku to cwierc wieku juz za Toba :wink:
ja w tym roku koncze 27 :shock: aaaaaj i pare siwych wlosow juz znalazlam :shock: :shock:
oj latka lece :lol:
a mi sie ciagle wydaje ze taka malolata ze mnie :lol:
a tu juz niezly dorobek :!: :lol: rodzinka niedlugo w komplecie

Tusiu jesli bedziesz mogla to daj znac czy wszystko w porzatku!!! dbaj o sibie!!!!!
buziaki

Oooooooooooooo rany!Rozgladam sie i nie poznaje:) Nowe forum-a juz myslalam ze pomylilam adres.Moze fajne,moze nie,ja jeszcze nie wiem musze sie przyzwyczaic,bo na razie to jestem zaskoczona.A jak wam sie podoba?

Anita jak tam brzuszek?Ja teraz wiecej wypoczywam i u mnie lepiej.Ale kiedy np.kicham to strasznie boli i wszystko rwie..

Agniesiu a co to jest dokladnie ta luteina ? To jest w czopkach ? I czy jest mocniejsze i bardziej skuteeczne od nospy ? Ja tez ide jutro do lekarza w tej sprawie !!!
A forum jakos mi dziwnie pewnie kwestia przyzwyczajenia !! I styczen tez zniknal to znaczy ze przyblizylysmy sie do pierwszego miejsca o kolejny miesiac !!!

Luteina jest w tabletkach czasem bieze sie ja podjezykowo a czasem po pochwy.Przypuszczam,ze jest mocniejsza od nospy...

reklama
U mnie tez raz lepiej raz gorzej !! ja jak kicham to trzymam sie za brzuch i tez czasem mnie zaboli. Jak jezdze samochodem to tez mam odrazu skurcze i czasami wieczorem mam kilka razy nawet 5-6 razy pod rzad !! Odczowam tez bol przy podnoszeniu nog do gory !! I mam wrazenie ze moj brzuch jest nisko ! Dlatego wole to skonsultoawc z lekarzem !! Sadze ze te objawy to normalne ale tak dla swietego spokoju wole sie upewnic !!

Do góry