reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ciekawa jestem czy mi przejdzie,ja ta luteinke juz od ostatniej wizytki biore bo juz w tedy cos z macica zaczelo sie dziac :? Ide spac.Dobranoc!

reklama
Agus mam nadzieje ze czujesz sie juz lepiej Anitko i TY rowniez!!!!
z tym spaniem to faktycznie jak brzucholek zacznie ciazyc to najlepiej z poducha miedzy nogami

oj a czas faktycznie pedzi....i jak pomysle ze tak w zaszadzie to juz niedlugo z gorki to zaczynam sie stresowac :roll:
ale wmawiam sobie ze bedzie dobrze i i naczej nie mysle
po TYmteuszu widze najbardziej mijajacy czas...jeszcze niedawno lezacy a teraz juz smiga po pokoju, bawi sie sam i zaczyna dyskutowac :lol: on rosnie a ja.....starzeje sie hehe :wink:

Asiolku czy Ty czasem urodzinek niedlugo nie masz? co?!!!!
tak kiedys czytalam od poczatku wszystkie posty i jakos tak mi sie cos wydaje ze beda Twoje urodzinki :lol:

Ide wykapac Malude i polozyc go spac a Wam zycze juz kolorowych snow!!!!!! :lol: i do jutra paaaaaaaaaaaaaaaaaa

No ja jestem Lutowa Panienka :-) 26 lutego skończe 25 latek....
Maniu co do biegnącego czasu ja myślę, że on ogólnie w dorosłym życiu inaczej biegnie,... szybciej. Jak zaglądam czasami w kalendarz i przypominam sobie minione wydarzenia i czas jaki od nich upłynął... to rzeczywiście wydają sie już takie odległe ... niedawno Męzul zaprosił mnie na nasz wspolny pierwszy spacer a my już jesteśmy prawie 2 lata po ślubie i Dzidzia nam sie niedługo urodzi.... Pamiętam jak się Poznaliśmy sie 4 lata temu w Krakowie... rok czasu sie przyjaźniliśmy... a potem jakoś ta przyjaźń zmienila sie w coś wiecej i zaczeliśmy sie spotykać... w weekendy Mężul przyjezdzał z Warszawy do Białegostoku... a po roku bycia razem byliśy już małżeństwem....
Pamietam jak moje zwierzaki były 10 razy mniejsze a teraz piesio waży 40 kg :-) a kota prawie 3 kg a ważyła tyle co mały jogurt jak ją znaleźliśmy i dała się zamknąć w dłoniach. Pamiętam jak rodzice jkupili działke na budowe domu.. tego samego dnia z moją przyjaciółką, ktora mieszka blisko mojego nowego domku kupiłyśmy piwo usiadłyśmy sobie na trwaie przy dropdze przed działka i wyobrazałyśmy sobie, ze tam stoi dom a ona przyszła do mnie jako do swojej sąsiadki na wieczorne ploteczki:-) a teraz domek już caly wybudowany i za 2 miesiace się wprowadzimy :-)

Ech ale sie rozpisałąm na temat mijającego czasu :-) starzejemy się nie ma co ;-)

Dbajcie dziewczynki o siebie i życze aby, tym które sie źle czuły powróciło dobre samopoczucie i zdrówko !!!!!

Asiolku to cwierc wieku juz za Toba :wink:
ja w tym roku koncze 27 :shock: aaaaaj i pare siwych wlosow juz znalazlam :shock: :shock:
oj latka lece :lol:
a mi sie ciagle wydaje ze taka malolata ze mnie :lol:
a tu juz niezly dorobek :!: :lol: rodzinka niedlugo w komplecie

Tusiu jesli bedziesz mogla to daj znac czy wszystko w porzatku!!! dbaj o sibie!!!!!
buziaki

Oooooooooooooo rany!Rozgladam sie i nie poznaje:) Nowe forum-a juz myslalam ze pomylilam adres.Moze fajne,moze nie,ja jeszcze nie wiem musze sie przyzwyczaic,bo na razie to jestem zaskoczona.A jak wam sie podoba?

Anita jak tam brzuszek?Ja teraz wiecej wypoczywam i u mnie lepiej.Ale kiedy np.kicham to strasznie boli i wszystko rwie..

Agniesiu a co to jest dokladnie ta luteina ? To jest w czopkach ? I czy jest mocniejsze i bardziej skuteeczne od nospy ? Ja tez ide jutro do lekarza w tej sprawie !!!
A forum jakos mi dziwnie pewnie kwestia przyzwyczajenia !! I styczen tez zniknal to znaczy ze przyblizylysmy sie do pierwszego miejsca o kolejny miesiac !!!

Luteina jest w tabletkach czasem bieze sie ja podjezykowo a czasem po pochwy.Przypuszczam,ze jest mocniejsza od nospy...

reklama
U mnie tez raz lepiej raz gorzej !! ja jak kicham to trzymam sie za brzuch i tez czasem mnie zaboli. Jak jezdze samochodem to tez mam odrazu skurcze i czasami wieczorem mam kilka razy nawet 5-6 razy pod rzad !! Odczowam tez bol przy podnoszeniu nog do gory !! I mam wrazenie ze moj brzuch jest nisko ! Dlatego wole to skonsultoawc z lekarzem !! Sadze ze te objawy to normalne ale tak dla swietego spokoju wole sie upewnic !!

Do góry