reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

dziewczynki , dzwonila do mnie kolezanka i kazala na te wzdecia pic herbatke z kopru wloskiego. Czy moge?? Pomoze??

reklama
Elfoko - herbatke możesz na pewno, ale po nospie powinno pomóc.
Ja jutro jade do teściów na mazury na kilka dni:)) ale sie ciesze na te pyszne świeżutkie rybki wedzone i świeże mleczko - tylko za Wami bede teskniła:)
Pewnie jak wróce to już bedzie ponad 100 stron!! Bede musiała Was dogonic:0 Trzymajcie się cieplutko i odpoczywajcie w weekend:)

Anita - fajowe są te koty :-)
No dziewczynki miłego weekendu... ka sama jeszcze nei wiem co bede robiła.... jak narazie mam ochote jechać 200 km do najbliższego KFC

hallo!!!!
co tak tu dzisiaj pusciutko?
czesc wyjechala a druga czesc pewnie baluje dzisiaj :wink:
my pewnie zrobimy malemu wyceczke na dworzec kolekowy bo to typowy chlopiec i wszytkie pojazdy zmotoryzowane interesuja go baaaaardzo :lol:
Mam nadzieje ze odpoczniecie sobie przez te dwa dni!!!!

Maniu, ale ten czas leci...Śmiga jak szalony :lol: Spogladam na twoj suwaczek-to juz polowa :shock: :D Mnie jeszcze troszke brakuje :wink: ale juz niedlugo tez bende miala z gorki :lol: Widze teraz znaczny postep w wymiarach brzuszka,co dzien to wiekszy.Powoli zaczynam sie czuc jak Teletubiś :wink:

U nas dziś były porządki od samego rana... :-) a teraz robimy obiad :-) kotlet mielony, ziemniaki, kapusta kiszona.... generalnie przed ciaza nie rpzepadałam za tradycyjnymi obiadkami - woleliśmy z Mężulem zdrowe wynalazki :-) a teraz.... teraz to jak widac :-) taki tradycyjny obiadek jest mniaaaaaaaaaaaaam

Kupiłam spodnie ciążowe są piękne... sztruksowe brązowe bojówki :-) z kieszonkami na nogawkach - są mięciusieńkie i bardzo wygodne :-)
polecam

u nas w Białymstoku łasnie jest -12 stopni C a ja czekam na wiosne:-)

Oj, chyba bende dzwonic do mojego doktorka,bo mi tak jakos dziwnie brzuch ciazy :? Ale powaznie,tak ciagnie w dol,pobolewa.Taki cieszki mi sie wydaje jak bym juz w 9 miesiacu byla :(

Aga trzymam kciuki żeby wszytsko było dobrze. A do lekarza zadzwoń jak najszybciej. Daj znać czy wszytsko dobrze!

AGNIESIU ja mam podobne objawy i tez sie zastanawiam czy nie odwiedzic swojego lekarza w poniedz. Gdybys rozmawiala ze swoim to daj znac co powiedzial ?

Dziewczyny dajcie znac w jakich pozycjach przesypiacie noc ? Bo ja zawsze spalam na brzuchu i teraz ciezko mi znalesc odpowiednia pozycje !

reklama
Dzwonilam do doktorka.Kazal mi wziasc luteine dopochwowo przeciwko skorczom i sie polozyc.Jesli nie przejdzie to mam przyjechac.Mam wizyte u niego we wtorek wiec nawet jesli przejdzie to i tak na ten temat z nim pogadam.Jest taka opcaja,ze to od rozciagajacych sie miesni.Calkiem mozliwe-no ale wlasnie nie pewne :? Co do spania to ja teraz na boku,choc wczesniej tez uwielbialam spac na brzuchu.Czasem wkladam poduszke pod noge w tedy mi troche wygodniej.

Do góry