reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dziewczynki , dzwonila do mnie kolezanka i kazala na te wzdecia pic herbatke z kopru wloskiego. Czy moge?? Pomoze??

reklama
Elfoko - herbatke możesz na pewno, ale po nospie powinno pomóc.
Ja jutro jade do teściów na mazury na kilka dni:)) ale sie ciesze na te pyszne świeżutkie rybki wedzone i świeże mleczko - tylko za Wami bede teskniła:)
Pewnie jak wróce to już bedzie ponad 100 stron!! Bede musiała Was dogonic:0 Trzymajcie się cieplutko i odpoczywajcie w weekend:)

Anita - fajowe są te koty :-)
No dziewczynki miłego weekendu... ka sama jeszcze nei wiem co bede robiła.... jak narazie mam ochote jechać 200 km do najbliższego KFC

hallo!!!!
co tak tu dzisiaj pusciutko?
czesc wyjechala a druga czesc pewnie baluje dzisiaj :wink:
my pewnie zrobimy malemu wyceczke na dworzec kolekowy bo to typowy chlopiec i wszytkie pojazdy zmotoryzowane interesuja go baaaaardzo :lol:
Mam nadzieje ze odpoczniecie sobie przez te dwa dni!!!!

Maniu, ale ten czas leci...Śmiga jak szalony :lol: Spogladam na twoj suwaczek-to juz polowa :shock: :D Mnie jeszcze troszke brakuje :wink: ale juz niedlugo tez bende miala z gorki :lol: Widze teraz znaczny postep w wymiarach brzuszka,co dzien to wiekszy.Powoli zaczynam sie czuc jak Teletubiś :wink:

U nas dziś były porządki od samego rana... :-) a teraz robimy obiad :-) kotlet mielony, ziemniaki, kapusta kiszona.... generalnie przed ciaza nie rpzepadałam za tradycyjnymi obiadkami - woleliśmy z Mężulem zdrowe wynalazki :-) a teraz.... teraz to jak widac :-) taki tradycyjny obiadek jest mniaaaaaaaaaaaaam

Kupiłam spodnie ciążowe są piękne... sztruksowe brązowe bojówki :-) z kieszonkami na nogawkach - są mięciusieńkie i bardzo wygodne :-)
polecam

u nas w Białymstoku łasnie jest -12 stopni C a ja czekam na wiosne:-)

Oj, chyba bende dzwonic do mojego doktorka,bo mi tak jakos dziwnie brzuch ciazy :? Ale powaznie,tak ciagnie w dol,pobolewa.Taki cieszki mi sie wydaje jak bym juz w 9 miesiacu byla :(

Aga trzymam kciuki żeby wszytsko było dobrze. A do lekarza zadzwoń jak najszybciej. Daj znać czy wszytsko dobrze!

AGNIESIU ja mam podobne objawy i tez sie zastanawiam czy nie odwiedzic swojego lekarza w poniedz. Gdybys rozmawiala ze swoim to daj znac co powiedzial ?

Dziewczyny dajcie znac w jakich pozycjach przesypiacie noc ? Bo ja zawsze spalam na brzuchu i teraz ciezko mi znalesc odpowiednia pozycje !

reklama
Dzwonilam do doktorka.Kazal mi wziasc luteine dopochwowo przeciwko skorczom i sie polozyc.Jesli nie przejdzie to mam przyjechac.Mam wizyte u niego we wtorek wiec nawet jesli przejdzie to i tak na ten temat z nim pogadam.Jest taka opcaja,ze to od rozciagajacych sie miesni.Calkiem mozliwe-no ale wlasnie nie pewne :? Co do spania to ja teraz na boku,choc wczesniej tez uwielbialam spac na brzuchu.Czasem wkladam poduszke pod noge w tedy mi troche wygodniej.

Do góry