reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hej dziewczynki. Nie było mnie zaledwie kilka dni a ja ledwo zdążyłam przczytac to co napisałyście.
I ten nowy "wygląd" - szczerze nie za bardzo mi sie podoba. Zupełnie nie mogę się tu odnaleźć.
Musze zaraz uciekać bo mój mąż mnie wygania od komputera. Bedzie rozmawiał ze swoją mama przez skype :-( bo ona mieszka w USA.

Agnieszka i Anitka napiszcie koniecznie jak sie czujecie?? Bardzo sie zmartwiłam waszą sytacją . Z całego serca mam nadzieje, że wszytsko bedzie dobrze.

reklama
Hej Dziewczynki... oczy mi pląsają jak widze to forum... ładniejsze wizualnie ale upierdliwe jak narazie :-) ale przyzwyczaimy się :-)
WIdze, ze mamy ostatnio problemiki ze zdrówkiem na naszym licpowym forumiku... ja dziś miałąm bóle brzucha i głowy... naprawde cienko sie czulam..... wziełam nospe i pospałam sobie... teraz czuje sie troszke lepiej.

Trzymajcie si dziewczynki i dbajcie o zdrówko!!!!! Życze nam abyśmy nie miały wiecej problemów.

A prospos Tusi - to widziałąm, ze była tutaj... ale z tego co widze nic nie napisała :-(

ja jak na razie mam oczo-plasy ::) moze z czasem sie oswoje do tego nowego wygladu...
a tym czasem cieszylam sie ze mnie nic nie boli i masz babo placek od dwoch dni boli mnie brzuch ??? : Lukasz chcial zabrac mnie do lekarza ale sie nie zgodzilam
....moze zle...ale jak do tej pory bylo wszystko ok wiec mysle sobie ze to moze ta macica sie tak rozpycha...bo czuje sie tak jakby mi ktos w watrobe i zoladek kopal :(
ale w srode mam wizyte wiec sie poskarze lekarzowi i mam nadzieje ze bedzie dobrze
Kochane moze to taki okres ze zaczynamy rosnac wiec i tez sie troszke zle czuc?
hmmm....
dajcie znac czy czujecie sie juz lepiej!!!!1
i spijcie spokojnie
paaaaa cmoki w boki obydwa

Witam i postanowiłam się przyłączyć!! Jestem przyszłą mamusią z datą na 1 lipca, więc chyba będę jako pierwsza.
:)
Pozdrawiam wszystkie "lipcówki"

Jaskula no nie tak jako pierwsza:) Ten termin mamy juz zarezerwowany przez Manie,chyba bedziesz musiala przelozyc to na kiedy indziej ;D-żartuje oczywiscie ;)Witamy serdecznie w naszym gronie!

Witam nową koleżanke :-) i Dzień dobry o poranku :-) w poniedziałek ...
Maniu Ty pewnie sobie smacznie śpisz :-) niech Ci sie śnią sny kolorowe:-)

Weeekdn minał... zdecydowanie za szybko :-) ale ciesze się, bo do wizyty u lekarza zostal juz tylko tydzień i jeden dzień :-)

Cześć wszystkim. No i już po weekendzie. Zdecydowanie za szybko minął. I pierwszy tydzień urlopu też minął, a ja nie zrobiłam nic z tgo co zaplanowałam :) Tyle miałam porządków robić i nic z tego nie wyszło, bo nadrabiałam zaległości towarzyskie. No ale od jutro zaczynam, jeszcze tylko dzisiaj jedne plotki z koleżanką, a potem ostro do roboty :) Musze przeglądnąć moje ciuszki i zobaczyć w co mam szanse się zmieścić, bo powoli zaczyna mi brakować ciuchów i inwencji co do ubierania. Pewnie znowu wyrzucę pół szafy ciuchów...

Dziewczyny, chyba rzeczywiście przyszła prawdziwa pora na to, żeby nasze brzuszki się zaczęły poważnie powiększać. Ja dzisiaj też w nocy musiałam wstawać i brać nospę, bo coś mnie tak kłuło w brzuchu i twardniał co chwilę. Ale może to rzeczywiście tak ma być, skoro wiele z nas to ma.

Asiołku, fajnie masz, że już jutro do lekarza idziesz, ciekawe co się dowiesz nowego :)

Oj to jeszcze nie jutro jeszcze zostało 8 dni ... takze troszke jeszcze musze poczekać... co do przeglądu szafy to ja też zrobiłam :-) bo w nic sie już nie mieszcze:-)

Tak się podekscytowałam, że nie zauważyłam tego tygodnia :) w "tydzień i jeden dzień".

reklama
Asia, a jak tam po piątkowej wizycie u kosmetyczki? Pozazdrościłam ci sama i wieczorem zrobiłam sobie sama spa w łazience :) Totalny peeling, depilacja i paznokcie. Od razu się człowiek lepiej czuje :)

Do góry