mania
Fanka BB :)
Anitko moja mama niestety nie mogla do mnie przyjechac a Tesciowie dopiero po pol roku...wiec od samego poczatku bylam zostawiona sama sobie :shock: ogromnie przezywalam wyjscie ze szpitala bo wiedzialam ze zostane zdana tylko i wylacznie na siebie...pamietam jak Lukasz po paru dniach musial isc do pracy a ja stalam przy lozeczki i patrzylam w okno tak bardzo proszac go by mnie nie zostawial samej z taka malenka kruszynka balam sie ze moze stac sie cos czego nie przewidze i z czym sobie nie poradze...ale na szczescie mamy ta kobieca intuicje i wszystko bylo i jest ok a ja mam satysfakcje ze nikt mi nie pomagal i ze te najtrudniejsze chwile przezylam :lol:
TY tez dasz sobie swietnie rade!!!! zobaczysz!!!!
a jesli czegos nie bedziesz wiedziala to moze chociaz wirtualnie Ci pomoge!!!!!
Asiolku ja kiedys mialam rozowe wlosy a w zasadzie to wszystkie kolory teczy juz sie przez nie przeinely
a ostatnio gdzies czytalam ze farbowanie nie jest wskazane w I trymestrze wtedy gdzy ksztaltuje sie lozysko wiec chyba teraz powinno byc ok...z reszta te dzisiejsze farby mam nadzieje ze sa bardziej przyjazne niz kiedys....no tak mi sie wydaje ale wiadomo ze wszytko to chemia :roll:
TY tez dasz sobie swietnie rade!!!! zobaczysz!!!!
a jesli czegos nie bedziesz wiedziala to moze chociaz wirtualnie Ci pomoge!!!!!
Asiolku ja kiedys mialam rozowe wlosy a w zasadzie to wszystkie kolory teczy juz sie przez nie przeinely
a ostatnio gdzies czytalam ze farbowanie nie jest wskazane w I trymestrze wtedy gdzy ksztaltuje sie lozysko wiec chyba teraz powinno byc ok...z reszta te dzisiejsze farby mam nadzieje ze sa bardziej przyjazne niz kiedys....no tak mi sie wydaje ale wiadomo ze wszytko to chemia :roll: