reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Anitko moja mama niestety nie mogla do mnie przyjechac :( a Tesciowie dopiero po pol roku...wiec od samego poczatku bylam zostawiona sama sobie :shock: ogromnie przezywalam wyjscie ze szpitala bo wiedzialam ze zostane zdana tylko i wylacznie na siebie...pamietam jak Lukasz po paru dniach musial isc do pracy a ja stalam przy lozeczki i patrzylam w okno tak bardzo proszac go by mnie nie zostawial samej z taka malenka kruszynka :oops: balam sie ze moze stac sie cos czego nie przewidze i z czym sobie nie poradze...ale na szczescie mamy ta kobieca intuicje i wszystko bylo i jest ok a ja mam satysfakcje ze nikt mi nie pomagal i ze te najtrudniejsze chwile przezylam :lol:
TY tez dasz sobie swietnie rade!!!! zobaczysz!!!!
a jesli czegos nie bedziesz wiedziala to moze chociaz wirtualnie Ci pomoge!!!!!

Asiolku ja kiedys mialam rozowe wlosy a w zasadzie to wszystkie kolory teczy juz sie przez nie przeinely :wink:
a ostatnio gdzies czytalam ze farbowanie nie jest wskazane w I trymestrze wtedy gdzy ksztaltuje sie lozysko wiec chyba teraz powinno byc ok...z reszta te dzisiejsze farby mam nadzieje ze sa bardziej przyjazne niz kiedys....no tak mi sie wydaje ale wiadomo ze wszytko to chemia :roll:

reklama
Anito niezle to zdjecie :lol:
ale faktycznie tak to wyglada :? :shock: Europeiki pod wzgledem estetycznym sa o milion lat swietlnych do przodu
i tylko nielicznym wydaje sie ze jest inaczej
tzn za pierwszym razem kiedy po wakacjech spedzonych w USA przyjechalam do POlski to wydawalo mi sie ze jakies swieto musi byc bo wszyscy sa tak ladnie ubrani a tu nawet w papilotach i pizamie mozesz spotkac kobiete w sklepie nie mowiac juz o braku dobrgo smaku i np do slicznej letnij skienki zakladaja sportowe buty i to takie jkby w nich graly w pilke....ale liczy sie tu wygoda a nie dobry gust i to jest przerazajace :shock:
a czy ktoras z Was widziala film "Super size me" ??? ja Mc Donalda omijam szerokim lukiem i z zatkanym nosem bleeeee
ale oni soie z tego nic nie robia a takie fast foody sa co 10m i wszedzie mozna zjesc nawet nie wysiadajac z samochodu...takie to sa lenie smierdzace...bleeeeeeee

czesc dziewczatka kochane, mam dzisiaj straszny dzien :( Od rana mam takie straszne wzdecie, ze czuje sie jak balon i nawet oddychac mi trudno :( Prosze, blagam powiedzcie co mam z tym zrobic??? Brzuch mam twardy jak skala i humor do bani :cry:

Maniu kochana z cala pewnoscia skozystam z Twoich rad ! Dziekuje !!!
A w jakim stanie Ty mieszkasz ? Slyszalam ze Teksas jest najgorszy jezeli chodzi o leni i grubasow ???

ELEIKO ta trudnosc w oddychaniu to normalne bo rosnaca macica wypycha wszystkie organy do gory i uciskaja one na pluca !!! Ja tez mam twardniejacy brzuch ale od czasu do czasu. Jezeli masz twardy brzuch przez caly czas i oddczowasz bol to chyba lepiej zebys zadzwonila do swojego lekarza !! Wes tez nospe moze to pomoze !! I zrelaksuj sie bo nerwy szkodza maluszkowi !!

Anitko pirwsza ciaze przechodzilam w Bostonie MA a teraz mieszkamy w stanie Wisconsin 2h drogi na polnoc od Chicago LI
i musze przyznac ze z moich obserwacji wynika: in dalej na wschod tym ludzie grubsi i glupsi :? :shock: hmm.... dziwne co?

Elfiko co jadlas?
moze nospa Ci pomoze? i wejdz pod cieply prysznic wygrzej troszke brzuszek przy TYmciu mi to bardzo pomagalo....od razu rozluznialo i bylo lepiej, a jsesli nie przejdzie to zadzwon do lekarza powinien jakos temu zaradzic!
trzymaj sie cieplo i uwazaj na siebie!!!!!!

a ta nospa mi nie zaszkodzi?? Jakis czas temu kolezanka ,ktora tez jest w ciazy dostala ochrzan od swojego lekarza za to ze brala nospe , wiec teraz nie wiem . :?:

dziekuje dziewczatka, wzielam prysznic i juz troszke lepiej a teraz ta nospa i moze wreszcie troche odsapne :) Jadlam wczoraj na obiad placki wiec moze to od smazonego??

reklama
Dziewczyny tylko nie przesadzcie z tymi salonami pieknosci !!
card_553_r.jpg

Do góry