reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

No wiec na pewno jest mocniejsza ...bo ma troche inne dzialanie-luteina to hormon cialka zoltego jajnika.Wlasnie sie na szybcika podszkolilam:)

reklama
Jasne ze lepiej sie upewnic!Masz absolutna racje.Codo tego forum to ja sie troche gubie,przynajmniej jak na razie.Tamto bylo dlamnie bardziej czytelne i przejzyste.

Spytaj lekarza napewno jest ale moze nie bedziesz musiala brac...moze poleci ci cos innego.

Na ulotce jest napisane-znosi samoistna czynnosc skurczowa ciezarnej macicy... a we wskazaniach-poronienia nawykowe i zagrazajace-no to teraz jestem w szoku,no chyba nie jestem w tak ciezkiej sytuacji?

Mysle ze pewnie dobrze miec taki lek na wszelki wypadek !!! Zapytam sie o cos takiego !!! Moj lekarz wlasnie przyslal mi e-mail gdzie pisze ze 8-10 takich skurczow to normalne i ze jak przy tym nie boli to niema sie czym martwic !! Ja zobacze sie z nim tak czy inaczej bo czasami mam duzo wiecej niz 10 !!!

reklama
Czesc, wiecie co, ja tak sie fajnie caly czas czulam, a tu nagle w czwartek rano mialam plamienie :(. Poszlam do lekarza zaraz - na szczescie moj gin przyjmowal od rana, z malenstwem oki, ale lozysko troche ne tak jest ulozone, musze lezec, dwa tygodnie zwolnienia... Dostalam nospe i luteine pod jezyk.  :( Mowie sobie, ze jest oki, ale stracha troche mam...

Do góry