reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Dzięki Lila i Agatonik! Jestem spokojna, skoro Wasze maluchy też tak mają :)
Asiołek mi pediatra zalecała w takiej sytuacji właśnie przemywanie solą fizjologiczną. Niestety, nie znam innego sposobu. A propos- przypomniało mi się, jak jeszcze leżałam w szpitalu, to mały miał własnie coś w oczku i m iałam wrażenie, że biedakowi to musi przeszkadzać, więc poprosiłam położną o interwencję. Spojrzały się na mnie dziwnie mówiąć, że to normalne i z łaski przetarły mu oczka nasączonym płatkiem ( z wierzchu!). Oczywiście nic to nie dało i paproch w końcu sam wypłynął.

reklama
Tusia, Majeczka śliczna dziewusia. I skąd ona "wytrzasnęła" takie piękne, duże oczęta :-)
Ale i tak najbardziej podobała mi się fotka Majki ...robiącej kupę. Strasznie się uśmiałam, bo mój Kornel wygląda podobnie (to znaczy nie cały czas Bezalkoholowe ;-) tylko w podobnym momencie)
Niania, ja ostatnio poszukiwałam podobnej czapeczki, ale jak już były to o dwa numery za duże. A przecież takie kurduple też chcą odjazdowo wyglądać :)

Kochane lipcóweczki, mam do Was pytanie, czy po porodzie nosiłyście pas/majtki obciskające? Czy mogłybyście powiedzieć coś o efektach oraz gdzie coś takiego można dostać, co jest lepsze itp.?

Ja jestem październikową mamą, po CC w 35tc ... zapraszam do obejrzenia zdjęć mojego synia w galerii "październikowe dzieciaczki" :)

Doxa ja niestety nie pomoge :-[ bo nie nosilam takich majtaskow
ale moze mamuski po cc mialy cos takiego

Alka nam pediatra zalecila caly komplet witamin w kroplach wiec i Tymul i Gabi lykaja
jest tam d3 i zelazo i cala masa witamin do 2 roku zycia codziennie mam podawac te kropelki a po 2 roku sa tu takie witaminki w zelkowych misiach i pewnie niedlugo podam je Tymowi bo kroplami pluje a Gaba nie ma wyjscia i musi polykac krople :p

reklama
Do góry