reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Niunka ja jakis czas temu tez dostalam tego maila i to zdjecie :-[ :-[ :-[ Boze jaka biedulka...mam nadzieje ze ta akcja na cos sie przyda

a co do dzieciaczkow
to ja nie moge sie napatrzec na te maluchy ...tak sie zmieniaja i tak szybko rosna
Raper Niani jest kapitalny
Niunka Twoje mauchy sa do Ciebie podobne!!!! i coreczka ma te koczki superasne
Agatonik- a Julka to tyle przyjaciol do rozmowy ma ;D

reklama
Dziewczyny przez pare dni bylam zajeta, bo bawilam sie sprzedaza na alegro i niestety gorzej na tym wyszlam. Ale jestem zla.
MELANI wielkie gratulacje, ale fajnie ;D
Ale mnie sie ta czapka podoba musze ja miec :p
23.jpg

Dobra ide doczytac i spac.

heheTuska a ja taka mam tyle ze zielona i grafitowa a teraz tez kupilam dla Tymcia na zime ;D
cieplo w uszy bedzie ;D ;D ;D

Witam. :)
Moja Julka pierwszy raz zasneła na brzuszku. Muszę kupic coś na kolkę. Tyle czasu nie miała a teraz od tygodnia ma codziennie o tej porze. Koszmar. Tak bidulka się męczy. Nie płacze tylko sie tak napina i mimo że chce spać nie może zasnąć. :(

Melani - wielkie gratulacje :)

Maciejka chyba ma kryzys trzeciego miesiąca, o którym tu kiedys byla mowa. Po poludniu i wieczorem lamentuje, jakby skóre z niego zdzierali, ale na pewno nie są to kolki. A wszystko zaczelo sie od wizyty gosci w weekend. Przy gościach maly jak zwykle robil sobie reklame i zachowywal sie jak dziecko-marzenie. Nie plakal, szczerzyl swoje bezzebne szczęki do wszystkich ciotek, a jak gadal ::) No czarus na calego. Goscie zamknęli drzwi - awantura. No i tak mysle, ze mial nadmiar wrazen i przezywa do tej pory. Albo może teraz ma za mało wrażeń? Może ja mu już nie wystarczam ???

Cześć,
Ja się wczoraj zaszczepiłam przeciw grypie. I nie wiem czy dobrze zrobiłam. Mam dziś straszny katar i do tego 36 st. temperatury  8) ::) ;)
Ja na grypę bardzo dawno nie chorowałam, więc nie wiem czy przy niej się gorączkuje ?

No a poza tym, wkraczamy dziś w 3 miesiąc i czekam z niepokojem na te straszne zmiany, które zachodzą w dzieciaczku.
Może kryzys ominie nas szerokim łukiem ?

Dziewczyny, te które już dostały @ po porodzie, ile u Was trwała, czy to możliwe, żeby się skończyła po 2 dniach?

alka o jakiej pracy piszesz, czyżbyś wróciła na etacik ? :o ;)

Agatonik to kolka może się zacząć tak późno ? U nas na razie odpukać <<puk, puk>> nie ma i już się cieszyłam, że po 2 miesiącach nie powinna się pojawić, a Ty piszesz cos innego.
zmartwiłam się...

E mamo jeśli karmisz piersią to z okresem możesz mieć różne cuda
Ja jeszcze nie dostałam okresu ale po pierwszej ciąży też miałam dziwne okresy i poszłam do lekarza i on mi właśnie powiedział że jak karmię to okresy będą takie różne

Melanie wielkie gratulacje córcia prześliczna

A mój Oliwierek ma straszne problemy z gazami i dotego nie może zrobić kupki już sama nie wiem jak mu pomóc
Daję mu herbatkę koperkową i infacol no i nic
Dziś idę do lekarza to zobaczymy może coś zaradzi

reklama
WIki koper zagazowuje dzieci, które mają problemy z kupą i jest jeszcze gorzej!!!!! zmień kper na rumianek a na kupe dobra jest laktuloza Duphalac można kupić w aptece bez recepty - z kopru całkiem zrezygnuj!!!

Do góry