reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Niunka ja jakis czas temu tez dostalam tego maila i to zdjecie :-[ :-[ :-[ Boze jaka biedulka...mam nadzieje ze ta akcja na cos sie przyda

a co do dzieciaczkow
to ja nie moge sie napatrzec na te maluchy ...tak sie zmieniaja i tak szybko rosna
Raper Niani jest kapitalny
Niunka Twoje mauchy sa do Ciebie podobne!!!! i coreczka ma te koczki superasne
Agatonik- a Julka to tyle przyjaciol do rozmowy ma ;D

reklama
Dziewczyny przez pare dni bylam zajeta, bo bawilam sie sprzedaza na alegro i niestety gorzej na tym wyszlam. Ale jestem zla.
MELANI wielkie gratulacje, ale fajnie ;D
Ale mnie sie ta czapka podoba musze ja miec :p
23.jpg

Dobra ide doczytac i spac.

heheTuska a ja taka mam tyle ze zielona i grafitowa a teraz tez kupilam dla Tymcia na zime ;D
cieplo w uszy bedzie ;D ;D ;D

Witam. :)
Moja Julka pierwszy raz zasneła na brzuszku. Muszę kupic coś na kolkę. Tyle czasu nie miała a teraz od tygodnia ma codziennie o tej porze. Koszmar. Tak bidulka się męczy. Nie płacze tylko sie tak napina i mimo że chce spać nie może zasnąć. :(

Melani - wielkie gratulacje :)

Maciejka chyba ma kryzys trzeciego miesiąca, o którym tu kiedys byla mowa. Po poludniu i wieczorem lamentuje, jakby skóre z niego zdzierali, ale na pewno nie są to kolki. A wszystko zaczelo sie od wizyty gosci w weekend. Przy gościach maly jak zwykle robil sobie reklame i zachowywal sie jak dziecko-marzenie. Nie plakal, szczerzyl swoje bezzebne szczęki do wszystkich ciotek, a jak gadal ::) No czarus na calego. Goscie zamknęli drzwi - awantura. No i tak mysle, ze mial nadmiar wrazen i przezywa do tej pory. Albo może teraz ma za mało wrażeń? Może ja mu już nie wystarczam ???

Cześć,
Ja się wczoraj zaszczepiłam przeciw grypie. I nie wiem czy dobrze zrobiłam. Mam dziś straszny katar i do tego 36 st. temperatury  8) ::) ;)
Ja na grypę bardzo dawno nie chorowałam, więc nie wiem czy przy niej się gorączkuje ?

No a poza tym, wkraczamy dziś w 3 miesiąc i czekam z niepokojem na te straszne zmiany, które zachodzą w dzieciaczku.
Może kryzys ominie nas szerokim łukiem ?

Dziewczyny, te które już dostały @ po porodzie, ile u Was trwała, czy to możliwe, żeby się skończyła po 2 dniach?

alka o jakiej pracy piszesz, czyżbyś wróciła na etacik ? :o ;)

Agatonik to kolka może się zacząć tak późno ? U nas na razie odpukać <<puk, puk>> nie ma i już się cieszyłam, że po 2 miesiącach nie powinna się pojawić, a Ty piszesz cos innego.
zmartwiłam się...

E mamo jeśli karmisz piersią to z okresem możesz mieć różne cuda
Ja jeszcze nie dostałam okresu ale po pierwszej ciąży też miałam dziwne okresy i poszłam do lekarza i on mi właśnie powiedział że jak karmię to okresy będą takie różne

Melanie wielkie gratulacje córcia prześliczna

A mój Oliwierek ma straszne problemy z gazami i dotego nie może zrobić kupki już sama nie wiem jak mu pomóc
Daję mu herbatkę koperkową i infacol no i nic
Dziś idę do lekarza to zobaczymy może coś zaradzi

reklama
WIki koper zagazowuje dzieci, które mają problemy z kupą i jest jeszcze gorzej!!!!! zmień kper na rumianek a na kupe dobra jest laktuloza Duphalac można kupić w aptece bez recepty - z kopru całkiem zrezygnuj!!!

Do góry