reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Czesc kochane

mam wielka prosbe- koncza mi sie kropelki sab simplex- gdzien moge je kupic??
Moje malenstwo bez nich ma straszne kolki i dlatego sprawa jest pilna!

dziś widziałam nową butelke :-) Dr. Brown :-) zajebista:-) kupie z całą pewnoscią... jak narazie mam Habermana, aventu, miałam gerbera (co za g....) no i teraz dr. Brown... marzy mi sie... odjazdowo wyglada pomaga przy kolkach itp.

Dzieki za rady dotyczace rzesek :-)

Hej Doxa - dla Ciebie też wieeeeeeelkie gratulacje!!! Aleście się przed czasem uwinęli  :) Mam nadzieje że u maleństwa i u Ciebie wszystko w porządku. Ja też mialam cc. Ja pamiętam, że na gimnastyce Aga mówiła, żeby za bardzo nie używać takich majtek, bo wtedy mięśnie nie pracują. A jeśli już, to najwyżej przez miesiąc, a potem zaraz trzeba ćwiczyć mięśnie, żebuy to one trzymaly brzuch.

Ja osobiście takich galotków nie kupowałam. Za to sukcesywnie ćwiczylam wciąganie brzucha. No i do tego robilam serię ćwiczeń spod tego linku: http://www.szpitalkarowa.pl/ [wejdz w link  z prawej PO PORODZIE >> PO CESARSKIM CIECIU]

Asiołku ja zakupiłam tą butelkę jakiś czas temu, ale czy jest taka rewelacyjna to nie wiem. Fakt jest faktem, że powietrza rzeczywiście Adaś nie łyka, ale kolki ciągle ma, czyli na kolki nie pomaga. A ile mycia.... ::)

Tak wygląda w częściach :)
dscf04736nk.jpg

A tak złożona
dscf04742il.jpg

Elfiko, kropelki ponoć można kupić na Allegro

Dziewczyny, wysłałam niektórym z was maila o temacie Fw: Fw: POMOZMY OLI -wyslij gdzie mozesz ! (fwd)
Strasznie przykra historia, jak to zobaczyłam to się popłakałam.
Przekaźcie dalej.

reklama
Do góry