reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Czesc Babeczki,

co do mnie to na szczescie mi ta duza ilosc paczkow nie zaszkodzila, ale... albo to efekt paczkow albo zaczyna mi rosnac brzuszek :D
co do farbowania to farbowalam juz, ale kiedpsko chwycialo, mimo ze nie mialam z tym wczesniej problemwo, ale na wiosne chyba zrobie sobie pasemka, bo jestem strasznie blada a tak to by troche buzke rozweselilo, no i przy jasnych mniej beda rzucaly sie w oczy podkrazone oczy jak juz bedzie po... :)
tak sie ciesze ze juz weekend, jedziemy z mezem na imprezke, ale ma teraz dobrze bo zawsze ja prowadze :cry:
a dzis wybieram sie znowu szukac butow i kurtki, ostatnio nic nie znalazlam w odpowiednim przedziale cenowym :(

co do pomyslu bycia piekna mamuska, to chyba powinnam skorzystac szczegolnie ze w maju i w lipcu szykuje mi sie pare wiekszych imprez, wiec bedzie okazja o siebie zadbac, tylko znajdz tu wyjsciowa sukienke w rozmiarze sloniowym !!! :lol:

reklama
Sylwus z tymi butami to nie szalej bo w cizy noga moze zwiekszyc sie o pol nr i teraz kupisz dobre a za 2 miesiace moga byc juz za male no i nozki puchna a my bedziemy rodzic w cieplym klimacie wiec pewnie tym bardziej bede male banieczki....pamietam moja bratowa(rodzila 4 wrzesnia wiec cale lato przechodzila) jak zaraz po wyjsciu z lozka nie zalozyla sandalow to pozniej juz mowy o tym nie bylo tak stoopencje jej pecznialy :shock:

wiem, ale buty kupuje zimowe bo jedziemy w gory i nie mam w cczym po sniegu biegac wiec razcej poznije w ciazy ich nie zaloze... wlasnie przegladam jakies ciuszki ciazowe w necie ale dopoki sie nie przymierzy to nie widac, bo np nie wiadomo jak sie uklada na twojej sylwetce, chyba wybiore sie w przyszlym tygodniu do starych babic, mnostwo dziewczyn chwali ten sklep, ze duzy wybor i tani, wiec trzeba bedzie sprawdzic ten namiar... :lol:

musze sie tylko pilnowac zeby sie nie rozszalec za bardzo z tymi zakupami, bo przeciwz trzeba myslec o tym ile wydatkow czeka za pol roku :cry: i nie tylko myslec, ale juz zaczac odkladac... a my sie tu na wyjazd szykujemy :oops: ale mowie sobie ze 6 dni w ogorach dobrze zrobi i mi i malenstwu i odganiam wyrzuty sumienia :?

Hej dziewczynki ja uwazam ze kazda utrata dziecka jest tragedia ! Wiadomo im pozniej tym gorzej !! I dopuki sie tego nieprzezyje to nie mozna wiedziec jak to jest !! Ja niestety musialam przezyc jedna z gorszych sytuacji tego typu !! Ale z Wami dziele tylko radosci , a swoje smutki i obawy wylewam gdzie indziej !! I w zupelnosci Was rozumiem bo tez kiedys tak myslalam !!! W kazdym razie nie chcialam Was w zaden sposob urazic !!!

A teraz z innej beczki , strasznie Wam zazdroszcze ze macie blisko swoje mamy !!! Mnie tego bardzo brakuje!! Mam nadzieje ze moja mamusia przyjedzie do mnie jak malenstwo sie urodzi bo ja nie mam pojecia jak sobie poradze !!?? Myslicie ze instynkt maciezynski sam sie w nas obudzi ??

GAZELACZKU ja tez mialam kiedys czerwone wlosy !!! I jak chcialam pozniej zmienic kolor to farbowali mi wlosy trzy razy bo ciezko bylo usunac ta czerwien !!

Anitko nikogo nie urazilas,pewnie ze masz duzo racji ze trzeba to przezyc...... :( Anita a ty dlaczego mieszkasz za granica?Twoj maz to francuz? A jesli nie to kiedy wracacie??Czy wogole macie taki zamiar?? U nas tez jest jedna dziewczyna co wyszla za maz za francuza i mieszka u niego we Francji i powiedziala ze w zyciu tu do nas nie wroci bo tam czlowiek jest przez pracodawce traktowany nalezycie a nie jak zwierze w POlsce ...... :roll: SZkoda ze u nas tak jest ze aby sie czegos dorobic to trzeba wyjezdzac daleko....... :( Cholerni zlodzieje co pieszcza panstwowe stolki!!!!!!!!!!!!

Co do remontu to Asiolku my mamy podobnie.Za dwa miesiace wprowadzamy sie do gory (mieszkamy narazie z mama na parterze). Predzej mieszkala tam babcia wiec gora jest totalnie zapuszczona...... :shock: Na dzien dobry zakladanie licznika pradu,kupno boilera,zrywanie podlog,ktore strasznie skrzypia,wymiana okien,prostowanie scian,nowe drzwi....................to podstawa do zamieszkania tam :cry: A pieniedzy to juz nie wiem skad wezmiemy........w bankach kredyt aby dostac to chyba swietym trzeba byc.............pytalismy sie to jest mozliwosc ale predzej ktos z nas osiwialby......

Ech rozpisalam sie,milego popoludnia a ja wlasnie jestem obzarta tymi paczkami co z mama zrobilysmy :D

Oj tak Lilkus moj maz to francuz, portugalskiego pochodzenia !! I do polski to ja z pewnoscia tak szybko nie wroce !! A zyje sie tutaj zeczywiscie inaczej !! Pracodawca tez moze sie trafic niezbyt przyjemny !! Ale ale prawa pracownika sa bardzo chronione !! No i dziewczyny ustawowo jest 35 godz. pracy tyg. !!!

reklama
na szczescie moje czerwone wlosy są zrobione szamponem, bo nie chcialam maluszka molestowac amoniakiem :wink:

Do góry