reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

dziewczyny a nasz tymonek dziśślicznie śpi w końcu poprasowałam pranie z 2 prań tylko tymcia na nasze przyjdzie jutro może pora!! no i kolejne tymcia powiesiłam dziś więc znowu musimy znaleź czas na prasowanko.
teraz idę przygotuję krochmal i do kąpieli, bo już mam wszystko przygotowane prócz wody. no i tymcia oczywiście ale to to jużkwestia wyjęcia go z leżaczka i sam będzie gotów ;)
a mnie coś głowa zaczyna boleć

no i obawiam się nocki, że w dzień dosyć ładnie spał to w nocy może coś znowu opdstawiać, tak jak tej nocy 3 godzinki po spaniu

no zobaczymy jka to bedzie. zmykamy na kapielkę papatki

widzisz nianiu jaka dzielna dziewczyna z ciebie ;)

reklama
Ale mam dziś poskudny dzień. Ciągle czepiam się do męża, o byle co. Najchętniej to bym go udusiła, a za chwilkę mi przechodzi.Najgorsze że jutro chyba będę musiała spotkać się z moja teściową, a wcale nie mam na to ochoty. Opierdzieliłam ją po chrzcinach Julki i boję się że jak jutro też będę miała taki humorek to znowu jej nagadam. A nie ma sensu się z nia kłucić bo i tak nic nie zrozumie.

Alka widze, ze dziewczyny już Cię uświadomiły :-) badanie moczu na posiew i ogolne badanie moczu moga pochodzić z tego samego woreczka - przy zakupie woreczkow zaznacz że to ma być na posiew.... umyj starannie siusiaka i naklej woreczek - bo ze srodkowego strumienia ihihihi :-) to ciezko złapać :-) my też naklejamy woreczki.... inaczej sie nei da... tylko zachowaj makzymalna higiene... wtedy wynik ma sznase wyjsc jałowy... jeżeli beda bakterie - nie panikuj tylko zrób jeszcze ze 2 razy badania :-)

Kasiu http://sonia.low.pl/sonia/art/d3.htm

Cześć dziewczyny!
Z tym zasypianiem na leżaczku to niezły ubaw.Dziś była imprezka z okazji drugiej rocznicy naszego ślubu. Trochę się bałam jak mały zareaguje i czy da się swoim staruszkom trochę wyluzowac. No i przede wszystkim czy w ogóle zaśnie a tutaj..oczywiście oczy nieprzytomne, ale położenie do łóżeczka zakończyło się darciem buźki. Za to w pokoju pełnym hałaśliwych gości, przy świetle zapalonym na maksa i rażącym w oczy moje dziecko zasnęło jak aniołeczek...w leżaczku..
Niania gratuluje nowych doświadczeń z samodzilenymi nockami. Podziwiam Cię, bo ja bałabym się nie tyle niewyspania, co w ogóle zostawania na noc sama z dzidzią. Generalnie mam baaardzo dużą wyobraźnię..brrr

widzez e ja dzis pierwsza....a godzina nie tak mloda!!!

u nas powolutku, za oknem strasaznie szaro, wczoraj nie ruszalam sie z domu na krok, ale dzisiaj musimy7 sie cieplo ubrac i na spacerek!!!

nasz tatus wlasnie wybyl z domu do pracy, niestety taka robota ze nawet niedziele czasem zajete!!a za pare dni wyjezdza na 10 dni zagranice i ie wiem jak sobie poradze!!!chociaz z drugiej stony to i tak jestem w domu prawie caly czas sama, sama zajmuje sie Kuba i jakos sobie radze, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!!!

oki zmykam cos ogarnac rana, bo Maluszek wlasnie zasnal, caluje wszystkie Lipcoweczki

dziewczyny..czy brakuje wam czasem Waszego brzuszka ciazowego????bo jak ja widze jakas babeczke w ciazy to mi sie lezka w oku kreci....moze jestem jakas dziwna!!!

Joasia na pewno będzie dobrze. Pomyśl sobie, że dzięki tej chilowej nieobeności męża po prostu jeszcze bardziej "zaprzyjaźnisz się" z maluszkiem :)

hej j dziewczyny

mam do was pytanko (jedna reka ;) ) kiedy moza isc na basen po porodzie na taki normalny z chlorowana woda, chodz o mnie nie tymcia???

pozdrowionka

reklama
witajcie my cały dzionek spędziliśmy na gościnach :) teraz mała śpi wykończona w dzień prawie wogóle nie spała więc jest szansa na przespaną nockę
Asiołku bardzo Ci dziekuję za tą stronę o d3 upewniłam się że dobrze zrobiłam
Joaśka ja też z zazdrością i pewnym sentymentem spoglądam na kobietki w ciąży i się odrazu uśmiecham jak jakąś mijam i odrazu myślę sobie "kobieto ty pewnie nie wiesz co cię czeka" hihi
potem patrzę na moją myszkę i już mi przechodzi tęsknota za brzusiem

Do góry