reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hej dziewczynki!
Witam was gorąco. Dopiero dziś zajrzałam na to forum, bo pomimo tego że będę lipcową mamusią cały czas bywałam gdzieś indziej. A tu tyle fajnych rzeczy się dzieje. Musze nadrobić straty. Tak na prawdę to powinnam zacząć szykować się do pracy, ale jakoś odkładam to do ostatniej chwili. Ciekawe dlaczego?? :D
Przegladjąc Wasze wypowiedzi wiedzę że poruszacie takie na prawdę ludzkie tematy, a co najfajniejsze gawędzicie sobie jak "przy kawce". Super. Ale teraz już się ubieram i pędzę na autobus, bo mnie zwolnią za spóźnienie. Hi hi. :wink: Pozdrawiam. Zajrzę tu jeszcze.

reklama
Brunetko no zapraszamy serdecznie!Wpadaj tutaj czesciej na "kawe" :wink: Dziewczyny a moze Tusia tez sobie teraz wakacyjki zrobila? :) Tuśka ale jak bedziesz przegladac to forum to daj znaki zycia bo my sie tu o Ciebie marwimy!!! :)
Kobietki a farbujecie teraz wlosy?Ja jakis czas temu robilam pasemka i musialabym je sobie odnowic.Przy pierwszej ciazy chyba 3 razy farbowalam wlosy ale teraz moja skora taka sucha sie zrobila i latwo o podraznienie.A moze naturala farba zrobie-henna albo czyms :roll: Dziewczyny stosowalyscie kiedys takie farby?

wlasnie wczoraj zrobilam sobie wlosy na...czerwono. Taka ciążowa fantazja :wink:
i chyba wszystko OK

ja tez sie wybieram do fryzjera i bede farbowac wlosy typowa farba-mocna,poniewaz mam ten glupi typ wlosow ze farba zmywa mi sie po tygodniu.......... :roll: nawet ta super mocna.Zastanawiam sie czy zrobic sobie blond pasemka bo te chociaz przetrzymaja jak farba zniknie :roll:

A tak poza tym to wlasnie ide do kuchni bo z mama robimy paczki mniam mniam

papaaa

:-) ja ide na korekte brwi, henne na brwi i rzesy i depilacje brrrr bo mi wąsiki rozną od czasu do czasu i broda :p mam zaburzenia hormonalne od zawsze i musze tego bardzo pilnowac bo bede wyglądała jak św Mikolaj :-) także raczej nie ide na przyjemne rzeczy... ale może dziś jakas maske sobie zrobie :-)

czesc Kobietki, ja również ciesze sie bardzo, że dzisiaj piątek, to moj ulubiony dzień tygodnia, bo kładąc się spać nie muszę nastawiać budzika :)
Ja maluje włosy i w ciąży nie zmieniałam nawyków, chociaż niektórzy opwiadają mi jakieś zabobony o ryżych noworodkach, czy włoscach, których farba nie beirze i wychodzą żółte :shock:
Hi, hi, ja tam w żadne takie bajki nie wierze, a włosów jak dotąd żółtych nie miałam.
Chociaż, zielone się zdarzyły. :wink: Był to efekt farby ziołowej więc ja już z takimi nie eksperymentuje. W dodatku po hnie ( tak sie to chyba nazywa) włosy stają się bardzo śliskie i wtedy to już ciężko je przemalować. Jedyna pozytywna rzecz, to to, że takie farby ziołowe są chyba bardzo zdrowe, bo moje włosy stały się takie pięknie, lśniąco zielone :p

no to pięknie:-) lśniące zielone ihihihih :-)
ja narazie nic z włosami nie robię... wcale nie dlatego, że jestem w ciązy ale chwilowo uważam, że są jeszcze znośne :-) podcięłabym jedynie końcówki ... i to pewnie za jakiś czas zrobie:-)
No zadzwoniłam do Mojej Pani Marioli Kosmetyczki i ide na 15.30 z depilacji zrobiła sie maska odżywcza+ paznokcie :-) malowanie i wycinanie skórek :-) może też namówię Męża na maraton po abc :-) i kupię sobie jakieś ubranka :-)

Dziewczyny, dobry pomysł macie z tym generalnym remontem przed porodem :) bo potem to rzeczywiście nie wiadomo, kiedy będzie na to czas :) Chyba też tak zrobię :)
Asiołku! To rób się dzisiaj na bóstwo a potem przestań na chwilę myśleć o klamkach, mebelkach itp (wiem, że tak łatwo się nie da, ale...) i kup sobie coś super do ubranka!!!

Może się dzisiaj spotakamy Asiołku w ABC, bo ja się też wybieram na zakupy. Tylko, że z Mamą a nie z Mężem :) Muszę trochę uzupełnić garderobe, bo dotychczasowa się drastycznie skurczyła :?

reklama
Dzien Dobry Wszystkim :lol:
wczoraj pojechalam do tego sklepu gdzie mialy byc te polskie paczki i co??!!! :shock: byly ostatnie 2 hehe zawsze lepszy rydz niz nic hehe a ze LUkasz byl kochany to mi odstapil drugiego no i zjadlam az wszystkie dwa :wink:
potem cos mi sie w glowie poprzweracalo i zlapalam dola :? :oops: :roll:
jak taka beksa plakalam prawie do polnocy i wlasciwie to nie wiem nawet dlaczego :roll: brrrry jak ja nie znosze siebie takiej a nie mowiac juz co o mnie mysli Lukasz :roll: dobrze ze jest taki kochany ...
no i ciesze sie ze juz piatek i cale dwa dni dla nas!!!!!
a co do wlosow to pewnie znowu bede musiala niedlugo pofarbowac bo odrosty jakies mi sie juz zrobily ale jeszcze troszke sie z tym wstrzymam, moze za dwa tygodnie...

Do góry