reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja wlasnie dostalam szalu i wybuchlam :p
...ide na lody a potem do gina ciekawe co mi dzis powie mam nadzieje ze wszystko ok z moim srodkiem bona zewnatrz to trzebaby niezle popracowac....ostatnio jestem maniakiem paczkow i wcinam je w ilosci 3 dziennie
eeeeeee..... ale od dzis koniec ide naodwyk
;)

i prosba do Tych ktore sie znaja co nie co na zgubieniu bioder!!! jak to zrobic??? ratunku!!!

reklama
Dzis u Maciusia kończy się kryzys drugiego miesiąca ;D I zaczyna... kryzys trzeciego miesiąca ;D No i z okazji tej drugiej miesięcznicy marudzi i marudzi... widac jemu tez nie w smak starzenie sie, hi hi

A co do bioder - pewnie marchewka jest najlepszym wyjsciem. Trzymam kciuki Maniu ;)

Fridus bardzo by mi ciebie bedzie brakowalo :-[. Mam nadzieję, ze kiedys bedziesz miala tam internet i bedziemy moglyjeszcze pogadac i zobaczyc twoja boska Igunie. Az mi lzy leca :-[ Pamietaj o nas i jak bedziesz mogla to sie odezwij. Kochamy cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U mnie ajka w ciaz w kryzysie :mad: Strasznie dzika jest momentami.
Maz pomaga mi przy Majce, ale najwiecej to w domu, bo gotuje, robi sniadania i obiady, robi zakupy, sprzata, wynosi smieci i ciezko pracuje (wlasnie stoi i mi dyktuje - no ale prawde mowi ;))

Tusia to kiedy zakładamy te kolczyki? kurcze Niania ma pewnie rację żeby poczekać aż się brzusio gładszy zrobi ale ja to już pewnie taki mały bębenek bedę nosiła więc chyba nie będę dłużej czekać i może w przyszłym tygodniu hmm

Maniu już robię rozeznanie gdzie się wybierzemy jak przyjedziesz ;)

Liluś trzymaj się tam wierzę że Ci ciężko bo szkoła i prowadzenie domciu i do tego dzieciątko..... muszę Cię pocieszyć
moja siostra ma 18 lat chodzi do liceum teraz uczy się do matury i ma 6 miesieczną córeczkę i mieszka sama do tego jej facet dopiero w grudniu wraca więc samiuteńka musi sobie radzić często się martwię jak ona sobie radzi

no i jeszcze witamy Iwon oj nieładnie tak podglądać hihii ;)

zmykam do łóżeczka dzidzia zasnęła mąż na inwenturze ( podobno swoją drogą inwentura we wrześniu hihi ale mnie tu ściemnia)
chciałabym już wrócić do pracy z drugiej strony chcę byc z dzidzią kurcze to chyba sama nie wiem co chce jak się dogadam ze swoimi poplątanymi myślami to może się wyklaruje czego teraz chcę

reklama
hej
a ja mam nadal problemy z hemoroidami,po dzisiejszym znowu mnie czopek czeka,ech.........

Fridus kochana,az mi strasznie smutno z twojego powodu.Ja to sie tu ze wszystkimi zzylam i tak mi brakowac ciebie i Igusi bedzie :( zalatwiajcie tego neta koniecznie!! moze jakies lacze radiowe tam dziala???

Kasiu podiwiam twoja siostre!!! i to bardzo!! ja teraz narzekam a mam prawie ze komfortowa sytuacje w porownaniu do niej....dzieki,to daje kopa ;)
a ja poszukam sobie teraz zadan domowych w neciku na polski bo nie mam czasu na inwencje tworcza  :p

Tusia ty to zlotego meza masz,ja tez takbym chciala  :p ;)

no to do jutra
papatki mamuski

P.S.   Do Asiolka!!!
    zalogowalam sie na twoim forum,ale niestety nie dostalam zadnego maila i teraz wogole nie chce mnie do was dolonczyc? co mam zrobic? jeszcze raz sie zarejestrowac?

Do góry