reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no i wogóle uważam że podrzewacze philipsa są fajne bo mają najwięcej opcji różnych temperatur w zależności od ilości i treści podgrzewanego pokarmu bo np.zupki też można w nim podgrzewać ale na to jeszcze musimy troszkę poczekać ;)

reklama
bardzo ci kasiu dziekuje za odpowiedz ;D.

i tak kiedys bedzie trzeba kupic podgrzewacz wlasnie do zupek... ja teraz zamierzam czesciej bywac w pracy tak na 3-4 h raz-dwa w tygodniu no i tu mama bedzie musiala podgrzac moj pokarm - dlatego chce juz kupic podgrzewacz

e-mamo, co do Zakopanego to my z męzem zgadzamy się z tobą w 100%. Uwielbiamy góry, mamy wiele wspaniałych wspomnień właśnie z Zakopanego - tam się poznaliśmy, tam się zaręczyliśmy, no tylko Maciuś nie tam "powstał" :D

My też myślimy o zakupie nawilżacza powietrza - może ktoś coś poleci?

No i buziaki na dzień dobry dla Iwon, i na dowidzenia dla Fridy. Kurcze Friduś, a jakiejś kafejki intenetowej tam nie macie w pobliżu, cobyś do nas od czasu do czasu zaglądała? Jak to tak może być, żeby lipcóweczki były bez Fridy???

a ja czekam i czekam aż mi sie dzidzia obudzi na karmienie śpi już 4 godzinki i ani drgnie ::)
kiedyś rozmawiałyśmy o pieluszkach no i muszę napisać że ja teraz używam tylko pieluszek z biedronki dada i dokańczam wcześniej kupione huggisy które bardzo obciskują małej pupcie mimo zakupionego większego rozmiaru nie wiem czy ja je źle zakładm czy co?

no i te biedronkowe uważam że są najlepsze do tego o połowę tańsze od innch

witam mamuski
jednym z bardzo widocznych i latwo ropoznawalnych symptomow tego ze dziecko ma skaze bialkowa jest wysypka= niechec do picia mleczka. Tak wiec Alka Twoj Michalek ktory jak piszesz pojada sobie co pol godziny raczej na nia nie coerpi.
Pol mojej rodziny tzn maluszki w mojej rodzinie mialy skaze bialkowa tak wiec rozpoznam ja na odleglosc a te wszystkie krosteczki ktore nasze dzidiz emiewaja to poprostu nasze hormonki wyoijane w mleczku lub ich pozostalosci po ciazy.
To wszystko moze trwac nawet do pol roku i napewno nie zaszkodzi. Zawsze sprawdzajcie czy waszych mluchow te krosteczki nie bola , ja zawsze dotykam Weronisie po tych syfeczkach. jesli nie placze to ok.

Aniu podgrzewacz filipsa rewelacyjny!!! Polecam z czystym sercem. Mam i uzywam non stop i bez niego sobie nie wyobrazam funkcjonowania. hihi ale im reklame zrobilam ;D ;D ;D

Malo ostatnio pisze bo moja Weronisia to dziecko potrzebujace stale uwagi i bron boze zeby mama z jakimis ciotkami gadala na necie jak malenstwo potrzebuje czulosci 24na dobe

reklama
Do góry