reklama
kaśka k
Fanka BB :)
ale tu dzisiaj pustki wszystkie mamusie gdzieś wywiało pewnie na ostatnie cieplutkie spacerki
Elfiko ja to już nie mam pojęcia co robić i jeśli ten nutramigen nie pomoże to skorzystam z Twojej opcji przejścia na bebiko już nie mogę patrzeć jak maleńka cały czas się męczy i najwyraźniej problem leży w mleczku
Elfiko ja to już nie mam pojęcia co robić i jeśli ten nutramigen nie pomoże to skorzystam z Twojej opcji przejścia na bebiko już nie mogę patrzeć jak maleńka cały czas się męczy i najwyraźniej problem leży w mleczku
kaśka k
Aniu życzę udanych chrzcin
w kościele poleciały mi łezki jak ksiądz chrzcił Martynkę i jakoś wcześniej nie miałam pojęcia że będzie to takie ogromne przeżycie chrzciny mieliśmy w dokładnie pierwszą rocznicę naszego ślubu bo innych terminów nie było na sierpień
w kościele poleciały mi łezki jak ksiądz chrzcił Martynkę i jakoś wcześniej nie miałam pojęcia że będzie to takie ogromne przeżycie chrzciny mieliśmy w dokładnie pierwszą rocznicę naszego ślubu bo innych terminów nie było na sierpień
tusia25
Ja dzisiaj bylam na dzialkach u znajomych i Majka tam byla bardzo grzeczna. W koncu gdzies bylismy ;D. Wypilam tam dwa piwa nie wytrzymalam, mam nadzieje, ze majka sie nie upila dzisiejszym mlekiem. Ja to taka piwoszka zawsze bylam i niestety ciagnie mnie do piwa bardzo Wiem ze teraz moze za pozno na takie pytanie - ale co wiecie na temat picia alkoholu a karmieniem piersia? Bo za tydzien moze znowu grill na dzialkach
kaśka k
Tusia Majeczka jak zwykle minki ma nie do podrobienia słodka jest na maksa
kaśka k
Graszko strasznie mi się podoba ta sukienusia dżinsowa z kwiatkami ale ma pytanko czy długo trzymasz małą w tych butach gigantach bo pomijając że wygląda zabawnie ;D to chyba nie wygodne są dla maluszka
graszka-po
graszka-po
Tusiu jeżeli chodzi o browarek to wyczytałam (już nie pamiętam gdzie) że od czasu do czasu można sobie pozwolić na szklankę piwa albo lampkę wina. A że szklanki do piwa są 0,5-litrowe to tylko taką szklankę biorę pod uwagę . Poza tym piwo ma właściwości mlekopędne. Ja pijam czasami piwko z sokiem, czasem karmi. A i dziecko po piwku będzie lepiej spało. Oczywiście staram się nie nadużywać tego, nie chcę wychować małego alkoholika ;D. Mocniejsze alkohole są zabronione, chyba że jakiś słabiutki drink.
To jest oczywiście moje prywatne zdanie na ten temat.
Zrobiłyśmy sobie ostatnio spotkanie z kilkoma majówkami warszawiankami, bylo nas pięć. Jakie było zaskoczenie w knajpie jak każda z dzieckiem w wózku wchodziła do tej knajpy a potem każda z kuflem w ręku stamtąd wychodziła. No, jedna z nas piła bacardi breezer bo za piwem nie przepada. Oczywiście wypiłyśmy po 1 browarku. A chciałoby się więcej. Ale potem niektóre z nas szły z dziećmi na basen, więc same rozumiecie. Pozwolę sobie wkleić tutaj jedną fotkę z tego spotkania. A jak ktoś chce sobie pooglądać więcej to zapraszam do majówek.
pozdrawiam
To jest oczywiście moje prywatne zdanie na ten temat.
Zrobiłyśmy sobie ostatnio spotkanie z kilkoma majówkami warszawiankami, bylo nas pięć. Jakie było zaskoczenie w knajpie jak każda z dzieckiem w wózku wchodziła do tej knajpy a potem każda z kuflem w ręku stamtąd wychodziła. No, jedna z nas piła bacardi breezer bo za piwem nie przepada. Oczywiście wypiłyśmy po 1 browarku. A chciałoby się więcej. Ale potem niektóre z nas szły z dziećmi na basen, więc same rozumiecie. Pozwolę sobie wkleić tutaj jedną fotkę z tego spotkania. A jak ktoś chce sobie pooglądać więcej to zapraszam do majówek.
pozdrawiam
reklama
tusia25
Ale fajne szkraby. Elwisku fajnie macie, ze takie spotkania sobie robicie. U nas jakos tak wszystkie po calej Polsce jestesmy rozsoane a nawet i dalej i ciezko by bylo z takim spotkaniem. Naprawde super.
Chyba w tym tygodniu pojde sobie przekluc pepek, bo nie moge patrzec na ta dziure, a tak to mi ja kolczyk zasloni
Chyba w tym tygodniu pojde sobie przekluc pepek, bo nie moge patrzec na ta dziure, a tak to mi ja kolczyk zasloni