reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Lilka rozumiem... przy załatwianiu formalnosci też był czas, że chcieliśy to wszystko zostawić... ale było warto:-) to znaczy ja nie zaluje :-) ale wiem, ze dużo nas to kosztowało i majac małe dziecko nie wiem czy bym sie na to wszystko zdecydowala

reklama
Tusiu czy to Twoje nosidełko to Bebe Confort Isys?
Ja dziś takie kupiłam na allegro i mam nadzieję, że nie będę żałowała :)

cześć kochane babulki jesteśmy już w domciu :)
chociaż mamy dużo lekarstw do brania to się cieszę bo wyniki się znacznie poprawiły w sumie nie wyjaśniło się dlaczego mała tak zagorączkowała na antybiotyku ale ważne że pod moją kontrolą możemy być w domciu

Aniu piszesz że masz problemy z wątroba ja też i dlatego jak tylko wróci moja ginekolog z wakacji to zakładam spiralkę kosztuje 350zł ma mnie zabezpieczać przez 5 lat ale zawsze można ją wczesniej usunąć
niestety wszelkie tablety u mnie odpadają więc będę chodziła z drutami w dup... :laugh:

Kasiu czy ta spirala która zakładasz to Mirena?I czy to koszt samej spirali czy z założeniem?Pytam bo mi wyliczono spirale(mirene) wraz z założeniem za 860zł ::).Ale wiem ,ze inne spirale zaczynają sie od 60 zł z tym,ze możliwe jest utracenie płodności no i działają także wczesnoporonnie :p.

Kaska to dobrze ze juz w domciu jestescie!!!!
E-mamo ja tez tak jak Aga czuje sie dobrze po tym zastrzyku i jak na razie trdno zaobserwowac by dzialo sie cos zlego..tzn po tym paskudnym kremie ktory mam stosowac na cewke ciagle ze mnie kapie  :-[ a juz sie cieszylam ze koniec  aaaaa co do przenikania do pokarmu to podobno wlasnie de-po z tych wszystkich cholerstw najmniej przenika do pokarmu matki wiec przede wszystkim dlatego sie na niego zdecydowalam
no i Edytko koniecznie pedz do innego gina niech dokaldnie sie Toba zajmie!!!! bo to ze cos szypie w pecherzu nie powinno byc zbagatelizowane!! przynajmniej dla mnie jest to czerwone swiatelko ze cos sie dziele a poniewaz mam ciagle klopot z nerkami to jak tylko cos szczypie zaraz alarmuj!! niech Cie zbada  dokladnie!!!!

Sylwus i Aniu trzymam za Was kciuki ;D ;) my z Aga mozemy juz cos powiedziec o radosci posiadania dwoch pociech ;) no sorry ...jest jeszcze Wiki i Graszka ;D

i jak na razie dwie maludy mi wystarcza choc kiedys mylalam o 4-ce hehehe moze za pare lat powtorka z rozrywki ;) a poki co musze sie spieszyc z zabezpieczeniem.... ;)

reklama
Hejka :) Mój Maciek też ma dzisiaj senny dzień. Tylko je i spi :)

Wiecie co dziewczyny. Dzwoniła do mnie koleżanka z którą leżałam po porodzie w szpitalu. Jak mi opowiedziała co przechodzi ze swoja córeczką to się załamałam. Mała ma powiększoną śledzionę, gronkowca, zapalenie dróg rodnych, notoryczną wysypkę, która podobno wygląda jak szkarlatyna. A ona odstawiła ją od piersi i zrobił jej się ropień. Dziewczyna jest załamana i na dodatek jej chłopak w ogóle jej nie pomaga, nawet małej nie przewinie, nie mówiąc o zostaniu z nią. Strasznie mi jej szkoda, a z drugiej strony dziękuję Panu Bogu za zdrowie mojego Maciusia i za to, że mam takiego kochanego męża.

Do góry