reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Jagódka dzisiaj zapomniala, że maluszki powinny spać po południu :-[ Była taka zmęczona, że wykąpaliśmy ją już o 18.30 ale zasnęła dopiero przed 20 bo ciężko jej już było zasnąć.

Kasiu dobrze, że jesteście w domku. Wszystko będzie na pewno dobrze.

A ja wczoraj miałam dzień godpodarczy- pranie , prasowanie, gotowanie (dobrze ,że sprzątać nie muszę bo przychodzi ukrainka :)). i dlatego wieczorem tylko przeczytałam wasze posty i na nic więcej nie mialam czasu :p. Tfu siły oczywiście nie mialam a nie czasu, hehe

A ja sobie siedze sama - maz w wawie :( - jasio na razie spi ;D.

moj gin - polecal polaczenie prezerwatywy z kremem plemnikobojczym i tyle. Ja pewnie tez nic wiecej stosowac nie bede - o "powazniejszych" zabezpieczeniach pomysle po 2 dziecku ;D

Hm.. moj lekarz tez z widocznym ociaganiem mowil o antykoncepcji. W sumie to dziwne, myslalam ze czasy ciemnogrodu juz minely, a tymczasem on mi mowi, ze jak regularnie karmie piersią, to w zasadzie jestem zabezpieczona. W zasadzie.... Tylko ze ja po cesarce to jednak wole miec przerwe, no i w ogole czuje potrzebe zregenerowania sie po ciąży i porodzie. Inna sprawa ze na razie i tak na nic nie mam sily ani ochoty, wiec moze nie ma co myslec o podtruwaniu sie jakimiś hormonami...

Klaudius - mam wrazenie ze nasze Macki to czasem sa bardzo podobne. Moj tez wczoraj spal i spal - praktycznie caly dzien :)

reklama
Do góry