reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Jejku dziewczyny u mnie też już 68 wskakuje bo 62 to już tak na styk jest i jak Iga nogi wyprostuje to pajacyki naciągnięte.
Moja babcia stwirdziła że trzeba będzie rozpruć stopki w pajacykach i jeszcze trochę ponosi bo tak robiła jak ja byłam mała w czasach kryzysu. ::)
Ja się tylko śmiałam i mówię że jednak kupię nowe większe. ;D

A Igunia to diabełek mały rośnie. ;D

normal_P7210284.JPG

reklama
Wiesz co Frida, sposób moze taki destrukcyjny z tymi stopkami, ale musze przyznac, ze ja wole spiochy bez stopek. Wtedy wygodniej ze skarpetkami. Bo ja na spiochy ze stopkami i tak zakladam skarpetki, zeby Maciejka fikając nogami nie zaplątał się. Też tak robicie?

Mi sie udalo :) Tyle, ze gdy kupowalam - jeszcze przed porodem - to tak troszke na slepo. A teraz gdy juz poprobowalam, to wiem ze takie bez stopek sa najlepsze. Zobaczcie tutaj - uwielbiam ten spioszek, ma dlugie rękawki i dlugie nogawki [akurat się sciągnely tu na zdjęciu], ale juz poszedl na polke rzeczy za malych...

2005_07_31_1f.jpg

no i co Tusia? Moja mała obudziła sie chwile po tym jak gadałyśmy. Dokładnie 17,15 ;D ;D ;D

A my dzisiaj nocujemy znowu samiuteńkie bez tatusia bo pracuje :-[
Odkąd mała jest na świecie jakoś tak niepewnie się czuję sama w nocy w domku, ciekawe skąd sie to bierze przecież w dzien też nieraz jestem sama z Weroniką ??

My jeszcze nosimy rozmiary 56-62 bo do wielkoludow nie należymy ;D ;D ;D

Elfiko takie samotne noce sa dziwne...ja pamietam jak sie urodzil Tymcio Lukasz bardzo czesto mial nocna zmiane i pamietam swoje mysli kiedy pierwszy raz wychodzil do pracy : stalam przy oknie i cichutko marzylam by dzis nie jechal   :-[ co za dziwne obawy hmmm... balam sie ze nie dam sobie rady gdyby cos stalo sie nie tak  :-[
na szczescie obawy tamte szybko zniknely w miare jak sie z Tymciem zaprzyjaznialam  ;)
a teraz jestem juz drugi dzien bez tesciow (odkad urodzila sie Gabrysia byli z nami by mnie troszcze odciazyc) no i te obawy znowu wrocily ....kurcze czy to sie kiedys zmieni ??? 

a dzismoja Gabcia miala 3 szczepienia.... w nozki ja nakloli i bidulka taaaaak plakala ..teraz dalam jej taylenol i spi mam nadzieje ze juz tak boli

dzien dobry w sobote :))
Moje dziecko strajkuje- nie chce jesc. Wczoraj musialam ja wieczorem uspac i dopiero nakarmic bo inaczej nie chciala, w nocy jadla o 3.30 a teraz znowu ja uspalam i o 8 na spaniu zjadla 70ml bo nie chciala :-[ :-[ :-[Nie wiem co sie dzieje ale sie martwie :-[

reklama
wiesz Martunia któregoś dnia nie bardzo chciała jeść i położna mi powiedziała,że jeśli to trwa jedną dobę,czyli jeśli przez jedna dobę mniej je to nic złego,ponoć czasem dzieciaczki poprostu mają taki dzionek :)

Do góry