reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
ja daje herbatki z hippa, mam takie: Na trawienie, koperkową i uspokajająca i daje je różnie, jak mała nie umie zasnąc po jedzonku i długo marudzi albo jak sie obudzi a wiem ze jeszcze nie jest glodna i na spacerek zawsze biore i jak sie przebudzi to wyjmuje z wózka i kilka łyczków robi, ale nie pije dużo tych herbatek jakies 50 ml dziennie to maksymum jakie wypija.
Aniu mozesz pic herbatki napewno pomoga maluszkowi i możesz też te z hippa pic tak mi lekarka powiedziała jak jeszcze karmiłam piersią
Aniu mozesz pic herbatki napewno pomoga maluszkowi i możesz też te z hippa pic tak mi lekarka powiedziała jak jeszcze karmiłam piersią
Jak dziewczyny wyglada aktywnosc waszych dzieci na spacerach???? Oczywiscie oproch darcia sie o jedzenie.
Akrywnosc mego dziecka: mama pcha wozek a dziecko smacznie spi. Nawet w parku nie chce mu sie otwozyc oczu i popatrzec na drzewa...
Akrywnosc mego dziecka: mama pcha wozek a dziecko smacznie spi. Nawet w parku nie chce mu sie otwozyc oczu i popatrzec na drzewa...
reklama
mania
Fanka BB :)
o jat piłam herbatki koperkowe ale nie wiem czy to cos dawało na razie nie narzekam bo mala kupki produkuje bez wiekszych problemów
A Fridzi malutka to faktycznie cala Fridzia
no i gabcia tez musi najpierw zjeść a dopiero potem siup do wanny a ostatnio to chyba taj jej sie to podoba bo przy wyciąganiu żaby z wody płacze w nieboglosy....wodę tez mam ciepłą-wszyscy twierdza ze mam tendencje do przegrzewania-bo sama tez taplam sie prawie we wrzątku
hmm....może to zbyt duża różnica tem....cholipka nie wpadłam na to :/
A Fridzi malutka to faktycznie cala Fridzia
no i gabcia tez musi najpierw zjeść a dopiero potem siup do wanny a ostatnio to chyba taj jej sie to podoba bo przy wyciąganiu żaby z wody płacze w nieboglosy....wodę tez mam ciepłą-wszyscy twierdza ze mam tendencje do przegrzewania-bo sama tez taplam sie prawie we wrzątku
hmm....może to zbyt duża różnica tem....cholipka nie wpadłam na to :/