reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

moja corcia ze zdziwieniem patrzy na liscie ale dluzej w miejscu nie postoji i zaczyna piszczec ...wtedy ruszamy a ona jadac po wertepach zaraz sie uspokaja i zasypia.....tak samo jest w samochodzie...jak jedzie to gabcia spi a wystarczy ze na czerwonym swietle stajemy mala zaraz daje o sobie znac ze jej sie nie podoba ::)

reklama
moja Nina na spacerach to tylko spi - a ze dookola mam same wertepy zadnego asfaltu to tak sie do nich przywzwyczaila ze jak jedziemy gdzies dalej po plaskim to wcale jej sie nie podoba...

co do usypiania to nie narzekam bo nawet jak nie spi to lezy spokojnie dopoki nie zasnie chyba ze jej ma sie ulac wtedy marudzi bo jej podchodzi... ale zasypia bez smoka...

co do kapielii to ja od poczatku karmie ja ptrzed kapiela a po daje drugiego cyca i po bekanku spokojnie zasypia (zebym nie zapeszyla)

ale mnie to wczorajsze zatrucie wymeczylo, caly wieczor ganialam na kibel no i najgorsze ze dostalam goraczki prawie 39 stopni, balam sie tylko zeby malej to cholerstwo nie dopadlo ale dzis cisza wiec chyba jest ok...

Sylwia, to Twoja Ninka chyba jest aniolkiem, skoro taka grzeczna. Fajowo masz :)

Rzeczywiście Iga Fridy ma taki błysk w oku, hi hi. Oj, jak urośnie to trzeba jej będzie pilnować :)

Po wczorajszym szczepieniu Macius caly dzien spi... Troszke sie pobawi po jedzeniu i zaraz odlatuje. Hm... mam nadzieje że w nocy nie będzie wariował. A my od dzis nosimy rozmiar 68. Maly dzisiaj zaktywizowal sie w robieniu kup i to takich ::), że aż pięć razy Go przebieralam. No a dzien sie jeszcze nie skonczyl. Za to skonczyly sie czyste ubranka i trzeba bylo poszukac na półce pt. rozmiar 68. No i okazalo sie ze są juz dobre na niego! Dobrze ze zajrzalam, to teraz mam wiecej ciuszkow na zmiane. A u Was jak idzie z rozmiarami?

dobrze Gazelaczku ze Macius po tym szczepieniu nie mial temperaturki podwyrzszonej :) a z tymi rozmiarami to u nas jest jakos tak wszystko pokrecone...Gabcia nosi juz niektire na od 3 do 6 miesiecy ::) taki kolos z niej wielki...

hehe
a dzs mamy wizyte u lekarza to sie okaze jaka to pannica jest wielka ;D

elaill b b dziekuje :) bedzie co czytac i sie szkolic na zapas :laugh:

a w ogole to serdecznie pozdrawiam wszystkie lipcowe mamusie, cmokaski :-* ale macie juz fajnie, ja musze jeszcze troche poczekac, az do grudnia, wprost pod choinke maly prezent :)

nie moge sie powstrzymac - oto jedna z moich absolutnie najukochanszych minek Rozyczki:

mojaulubionaminka9rd.jpg

ona w ogole jest raczej powazna i oszczedna w obdarowywaniu mnie usmiechami...

reklama
Skarbus - śliczną masz dziewuszkę. Wyjątkowo dziewczęco wygląda, co u niemowlakow - dziewczynek chyba nie jest częste. Fajną ma suikienusię i caaaly bukiet róż. Róże dla Różyczki :laugh:

Do góry