reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

z gory dziekuje... pewnie juz sie bawisz nowa zabawka :D

a co do paczkow to uwielbiam... mnia mniam... juz sie zrobilam glodna ...[/list]

reklama
ohoho!Ale Asiolek dzis ciezko pracuje :wink: Maly gabinecik kosmetyczny nam tu stworzyla-super!

szkoda że to nie z uwielbiania do natury :-) tylko z oszczedności :-) dobry krem kosztuje minimum 50 zł... tyle co jedna klamka :-) a ja teraz oszczedzam aby jak najszybciej się wprowadzić :-) jak zaczelam marudzić dziewczynom na forum dla grubasków o tym, że cera mi sie robi brzydka :-) to jedna z nich wkleiła te wszystkie informacje, którymi ja dziś sie z Wami dziele :-)

jem.gif
zaraz obiadek :-)

czesc lipcoweczki, mam pytanko. Slyszalyscie moze o takiej gazetce TWOJE DZIEWIEC MIESIECY? Gdzie mozna cos takiego dostac i jaka cena??

Asiolku i Wszystkie KOchane Babeczki
Wy na obiadek a ja na drugie sniadanko lece potem spacer spanko TYmula, szykowanie obiadku....a na koniec do lekarza
tra taaataaaa a ja sie ciesze jak glupol bo na pewno uslysze serduszko a moze i Malude zobacze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sciskam Was mocno mocno
i milego dnia

w tym roku jeszcze na starej kuchence ale za 2 miesiace jak sie przeprowadzimy to już wszystko bede robiła na nowej :-)
brawa.gif

jupi.gif

reklama
Elfiko ja nie slyszalam.Kupuje chyba wszystkie miesieczniki jakie sa na rynku i o takim jeszcze nie slyszalam :? .A moze to jest ta ksiazeczko-gazetka ktora dostaje sie od doktorka na poczatku ciazy?Sprawdze.Dziewczyny a wy jak gin potwierdzil ciaze to tez dostalyscie takie paczki z prezetami...?

Do góry