reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

z gory dziekuje... pewnie juz sie bawisz nowa zabawka :D

a co do paczkow to uwielbiam... mnia mniam... juz sie zrobilam glodna ...[/list]

reklama
ohoho!Ale Asiolek dzis ciezko pracuje :wink: Maly gabinecik kosmetyczny nam tu stworzyla-super!

szkoda że to nie z uwielbiania do natury :-) tylko z oszczedności :-) dobry krem kosztuje minimum 50 zł... tyle co jedna klamka :-) a ja teraz oszczedzam aby jak najszybciej się wprowadzić :-) jak zaczelam marudzić dziewczynom na forum dla grubasków o tym, że cera mi sie robi brzydka :-) to jedna z nich wkleiła te wszystkie informacje, którymi ja dziś sie z Wami dziele :-)

jem.gif
zaraz obiadek :-)

czesc lipcoweczki, mam pytanko. Slyszalyscie moze o takiej gazetce TWOJE DZIEWIEC MIESIECY? Gdzie mozna cos takiego dostac i jaka cena??

Asiolku i Wszystkie KOchane Babeczki
Wy na obiadek a ja na drugie sniadanko lece potem spacer spanko TYmula, szykowanie obiadku....a na koniec do lekarza
tra taaataaaa a ja sie ciesze jak glupol bo na pewno uslysze serduszko a moze i Malude zobacze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sciskam Was mocno mocno
i milego dnia

w tym roku jeszcze na starej kuchence ale za 2 miesiace jak sie przeprowadzimy to już wszystko bede robiła na nowej :-)
brawa.gif

jupi.gif

reklama
Elfiko ja nie slyszalam.Kupuje chyba wszystkie miesieczniki jakie sa na rynku i o takim jeszcze nie slyszalam :? .A moze to jest ta ksiazeczko-gazetka ktora dostaje sie od doktorka na poczatku ciazy?Sprawdze.Dziewczyny a wy jak gin potwierdzil ciaze to tez dostalyscie takie paczki z prezetami...?

Do góry